Bugün ne aldin kaç tl harcadin

tuce_tuce bence de boşver bende oğlumda yok buharda sebze pişiriyim yok anne sütünden yoğurt yapım falan çok kastım oldum olası iştahsız 4 yaşa geldi hala öyle kızımda da Kendimize ne yaptıysam tuz acı biber atmadan bi tabak ona ayırdım maşallah her şeyden yiyo şimdi pure hazel canım daha borçsuz ilk maaşımı bu ay alıcam inşallah sattığım altınlarımı geri almak istiyorum şimdiki hedefim bu

Selamlar

kahvaltı yaptık mutfağı topladım. Eşimle çocuk oynuyorlar ben dinleniyorum.

akşam eşim çalışacak dünkü yemekten var onu yerim. Oğlan ne yer bilmiyorum bakıcaz duruma göre. Kahvaltısını güzel yaptı o yüzden içim rahat.

Temizlik yapılacak. Dışarı çıkamayız bugün hava yağmurlu. Artık evde oğlanla delirmeceler

Dolap batagina dustum cikamiyorummmmmm
Hele bir urun buldum satilmis cok uzuldum

kızlarla aynı fikirdeyim .İlk çocukta çok kendimi yıprattım. aynen kızların dediği gibi yok buharda pişirin yok anne sütü ile yoğurt mayala...
Oğlan biraz mızmızlanıyor şu anda yemek yerken.
Ama kıza o kadar dikkat etmiyorum.
Yine dikkatliyim tabii ki de fakat oğlan kadar değil. Yeme konusunda şimdilik birazcık daha rahatız.

Kizlar uzulmeyin demek kolay ama uzulmeyin ben hic yemezmisim hic
Ac gezermisim oyle
Bence alerjik gidalar imkanlar dogrultusunda temiz gida ve ölcü/ denge en onemli sey gerisi cok onemli degil
Ama yasindan once bal cilek domates gibi gidalar beni korkutuyor ve uzuyor

Ben de yemezmişim ya. İnanır mısın ortaokula kadar benimle iskeletor diye dalga geçerlerdi. Kemiklerim sayılırdı. Bir de ince kemikliyim görsen acınası hal. Sonra ergenliğe bir girdim Allahımmmm o zamandan bu yana yememeğe uğraşıyorum. Her şeyi yemeğe başladım :))

Yok ben ideal kilodaydim cok garip
Su andada 2 3 kilo ust siniri astim senelerdir gitmiyor siskinligik ve sindirim sorunu yapiyor

1 yaşında boyum 70 cm kafam 44 cm kg 7 miş benim

Kızlar bebekte tahammülüm olmayan birkaç şey var onun dışında herşeyi yedi benim bebe . Taze meyve suyu , şeker , inek sütü , bal paketli gıda . Aylarca emzirmek için uğraştım bizim 4. Ay ile 6. Ay arasında kg sorunu oldu . Çünkü hem az emdi hem aşırı hareket halindeydi mama teklif ettik almadı tabi ki . Piyasadaki tüm mamaların tadlarını biliyorum ben uyku esnasında bile versek uyandı tükürdü . Ek gıdaya erken başladım o yüzden . İlk yiyordu ama ben az emiyor aç diye panik yaptım ek gıda miktarını arttırdım o hata oldu bizde . Mama alsa asla yapmazdım bunu . 6. Aylık ken sünnet ve sürünme başladı o ara kg durdu . Şimdi normale dönmüş . Açıkçası yemiyorsa zorlamıyorum ben birkaç kez teklif edip bırakıyorum. Ne için ısrar edersek onu asla yapmıyor karakteri bu yönde çünkü çözdük o kadar ağladım emmiyor çekmiyor sütüm o yüzden azaldı . Şimdi çocuk zevk alarak emiyor resmen

Günaydın şekerim süpürgeyi kurabildinizmi?
Günaydın. Robotu kurabildin mi? Yardım edeyim mi?
Kurduk sayılır sagolun canlar
Boza silme işi nasıl oluyor telefondan ayrı komut mu vermek lazim
Ayy 1 sınıf öğretmeniyim basit sorular sorarsam kizmayin
Bizim şahitliğimiz bile 10
Yıldan sonda kabul edilmiyro

1 yaşında boyum 70 cm kafam 44 cm kg 7 miş benim
pek zayıfmışsın tuğçe benimm yiğenimde öyleydi 14 aylıkken 7 kgdı sağlık bakanlığı gözetim altına almış eğer diğer kontrole kadar kilo alımı olmazsa alırız çocuğu sizden dediler annemi görmen lazımdı elinde tabak kaşık gezdi peşinde uykuda sulukta biberonda çorba içirdi biraz kilo aldı sonra gözetimi kaldırdılar

Ay sorma hiç birşey yemezmişim gerçi hamile kalana kadar yemedim bizim aile hekiminin kızı 1 yaşında 7 kg

Kuzular sabah 2 makina çamaşır yıkadım astım bebek uyudu uyandı yemedi bende avm ye götürdüm Migros’tan kahve ve ekler aldım 10 TL eve geldik çorbasını yoğurdunu yedi emdi uyudu. Bende ekmek arası hazırlarım çay koydum . Buzluktan et çıkartmıştım onun doğradım. Bebeğe irmikli muzlu muhallebi yaptım dolaba koydum akşam için çok dua ediyorum umarım yer onu . Uyanınca içinde patates var dün yemişti akşam bizimle. Onu yoğurtla yediririm. Herşeyi yoğurtla yiyor biraz kurtarıcı o bakımdan yoğurt

Kurduk sayılır sagolun canlar
Boza silme işi nasıl oluyor telefondan ayrı komut mu vermek lazim
Ayy 1 sınıf öğretmeniyim basit sorular sorarsam kizmayin
Bizim şahitliğimiz bile 10
Yıldan sonda kabul edilmiyro

uygulamanın ekran görüntüsünü koyar mısın buraya öyle bakıp söyleyeyim. Hepsinin farklı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…