- 20 Temmuz 2015
- 1.863
- 5.135
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.541
Kizlar uzulmeyin demek kolay ama uzulmeyin ben hic yemezmisim hic
Ac gezermisim oyle
Bence alerjik gidalar imkanlar dogrultusunda temiz gida ve ölcü/ denge en onemli sey gerisi cok onemli degil
Ama yasindan once bal cilek domates gibi gidalar beni korkutuyor ve uzuyor
Ben de yemezmişim ya. İnanır mısın ortaokula kadar benimle iskeletor diye dalga geçerlerdi. Kemiklerim sayılırdı. Bir de ince kemikliyim görsen acınası hal. Sonra ergenliğe bir girdim Allahımmmm o zamandan bu yana yememeğe uğraşıyorum. Her şeyi yemeğe başladım :))
1 yaşında boyum 70 cm kafam 44 cm kg 7 miş benimBen de yemezmişim ya. İnanır mısın ortaokula kadar benimle iskeletor diye dalga geçerlerdi. Kemiklerim sayılırdı. Bir de ince kemikliyim görsen acınası hal. Sonra ergenliğe bir girdim Allahımmmm o zamandan bu yana yememeğe uğraşıyorum. Her şeyi yemeğe başladım :))
Tabi gider maaş günü geldi yaAltın dolar euro yüksek yüksek tepelere gidiyor
Günaydın şekerim süpürgeyi kurabildinizmi?
Kurduk sayılır sagolun canlarGünaydın. Robotu kurabildin mi? Yardım edeyim mi?
pek zayıfmışsın tuğçe benimm yiğenimde öyleydi 14 aylıkken 7 kgdı sağlık bakanlığı gözetim altına almış eğer diğer kontrole kadar kilo alımı olmazsa alırız çocuğu sizden dediler annemi görmen lazımdı elinde tabak kaşık gezdi peşinde uykuda sulukta biberonda çorba içirdi biraz kilo aldı sonra gözetimi kaldırdılar1 yaşında boyum 70 cm kafam 44 cm kg 7 miş benim
Ay sorma hiç birşey yemezmişim gerçi hamile kalana kadar yemedimpek zayıfmışsın tuğçe benimm yiğenimde öyleydi 14 aylıkken 7 kgdı sağlık bakanlığı gözetim altına almış eğer diğer kontrole kadar kilo alımı olmazsa alırız çocuğu sizden dediler annemi görmen lazımdı elinde tabak kaşık gezdi peşinde uykuda sulukta biberonda çorba içirdi biraz kilo aldı sonra gözetimi kaldırdılar
Kurduk sayılır sagolun canlar
Boza silme işi nasıl oluyor telefondan ayrı komut mu vermek lazim
Ayy 1 sınıf öğretmeniyim basit sorular sorarsam kizmayin
Bizim şahitliğimiz bile 10
Yıldan sonda kabul edilmiyro
Alamıyorum artık zor alırımAltın dolar euro yüksek yüksek tepelere gidiyor
Dolar euroda bizi ilgilendirmiyor kurdan bize ne dimiAltın 482
Maaşımızı altına göre almadığımıza göre sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?