- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.521
Günaydın şekerim süpürgeyi kurabildinizmi?Günaydın kızlar cok uykum var
Günaydın kızlar cok uykum var
Bende dün o kadar uzun olduğunu fark ettim ve çok şaşırdımCumartesi cok mus ya ben o kadar fark etmedim
bende o kadar ayırabilirim sanırım eşimin kullandığı kredi kartı 3750 benimki 3000 geldi ankaradaki ev için her daire 500 tl verecek karar alınmış kiracımız aramış 2 ay 250 şeklinde verilmesi kararlaştırılmış ben veririm kiradan düşerim demiş bende bütçe yaptım daha eksik kalemler var onlarda netleşince elimde kalan tutar belli olurKızlar ben bütçe yaptım bu ay için kalemleri yazayım
Kredi 1060
Kira 950
Aidat 70
Elektrik 145
İnternet 85
Tivibu 20
Doğalgaz 60
Bebek için bez vitamin 500
Bize vitamin 200
Benim telefon 40
Eşimin telefon 80
Şubeye çay parası 100
Kıyafet bütçesi 500
Temizlikçi 300
Benzin 100 ( zaten kullanılmıyor öyle )
Sigara 400
Geri kalanı da mutfak harçlık ayıracağım
2300 TL kalıyor altın alacağım ancak 3 çeyrek eder
Kızlar ben bütçe yaptım bu ay için kalemleri yazayım
Kredi 1060
Kira 950
Aidat 70
Elektrik 145
İnternet 85
Tivibu 20
Doğalgaz 60
Bebek için bez vitamin 500
Bize vitamin 200
Benim telefon 40
Eşimin telefon 80
Şubeye çay parası 100
Kıyafet bütçesi 500
Temizlikçi 300
Benzin 100 ( zaten kullanılmıyor öyle )
Sigara 400
Geri kalanı da mutfak harçlık ayıracağım
2300 TL kalıyor altın alacağım ancak 3 çeyrek eder
Aynen 3 çeyrek alırız gibime geldi . Birde mutfak çok tutuyor artık açıkçası . Önceden ben tatlı filan yapıyordum çayın yanına artık bebek olduğu için ve asla sakin durmadığı sürekli yaramazlık yaptığı için yapamaz oldumbende o kadar ayırabilirim sanırım eşimin kullandığı kredi kartı 3750 benimki 3000 geldi ankaradaki ev için her daire 500 tl verecek karar alınmış kiracımız aramış 2 ay 250 şeklinde verilmesi kararlaştırılmış ben veririm kiradan düşerim demiş bende bütçe yaptım daha eksik kalemler var onlarda netleşince elimde kalan tutar belli olur
Hiç sorma boza ya . Ama mutfakta bereketlim azaldı sanki öyle hissediyorum. Çünkü bebeğin yemediği yemekler direk sürekli çöpe gidiyor artık biraz toparlayıp arka sokaktaki hayvanlara götüreyim diyorumValla yine iyi bütçe Tuğçe maşallah. Sokağa adım atsan 100 tl den başlıyor zaten.
Hiç sorma boza ya . Ama mutfakta bereketlim azaldı sanki öyle hissediyorum. Çünkü bebeğin yemediği yemekler direk sürekli çöpe gidiyor artık biraz toparlayıp arka sokaktaki hayvanlara götüreyim diyorum
Aynı bizArabamıza kasko yaptırdık 1266 tl. Her sene bu eylül ekim zaten arabaya çalışıyoruz maşallah.
Bizimde kasko sigorta vergi Ocak ayında oluyor fiyatlar zamlanıyor belli olunca yapılıyor kaskomuzAynı biz
Ekim ayında arabanın bakımı kaskosu sigortası birde 2 yılda bir muaynesi var oda bu ay
Biz kenara nakit biriktirmiştik bebek haberini alınca onun için ayrı hesap açtık oraya koyduk arabaya çıkan masrafları taksitle ödemeye karar verdik
Ben bizimkilere tuz atmıyorum baharatı da ayarlıyorum bizimkinden de veriyorum kendine çorbalar filan yapıyorum ayrıcaBenim ufaklık bugün 11 aylık oldu. 15 gün daha geçsin az az tuzlu bizim yemeklerden vermeye başlayacağım artık yeter. Ben de üzülüyorum cocuklardan kalınca yazık.
Ben bizimkilere tuz atmıyorum baharatı da ayarlıyorum bizimkinden de veriyorum kendine çorbalar filan yapıyorum ayrıcageçen gün bizimle makarna yemek için ağladı
Aynen öylehahaha ya ben de geçen gün ona semizotu yaptım biz pizza yiyorduk. Pizza ortaya gelene kadar semizotu yiyen bebe pizzayı görünce ağladı kendi yemeğini yemedi.
Aynen öyleama bak bugün sabahtan beri sadece yarım yumurta yedi o kadar hiç birşey yemiyor . Yoğurt verdim 1 çay kaşığı yedi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?