Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evi detaylı süpürdüm sildim toz aldım. Biraz dinleniyorum sonra kapıları sileceğim.

Dışarda yağmur yağıyor karşı apartmanda bir kadın cam siliyor

Oğlan tarhana çorbası içti bir tane de muz yedi. Biraz da leblebi yedi 10 tane falan

Akşama da sebzeli makarna ve yoğurt yapıcam ona. Umarım yer

Merhaba kızlar özlemişim...
Umarım herkes sağlıklı ve mutludur.

NarinNarin Zeynep Gulru geldim, cok yoğun bir dönem geçiriyorum. Küçük bir iş aldım, yazı işi, fırsat buldukca onu yapıyorum, yıl sonuna kadar yetiştirmem lazım.

Onun dışında ev cok yorucu geçiyor, kızım yurumeye çalışıyor sürekli düşüyor, kendini tehlikeye atıyor. Hiçbir is yapamıyorum. Yemek icin bile eşimin gelmesini bekliyorum. Uykusu cok kötü, 7 ve 8 numara dişleri çıkıyor, konuşmaya çalışıyor. Gece uyanıyor oynamak istiyor. Gunduz tek uyku uyuyor. Cok yorgunum sırt tutulmam hic geçmiyor

okyonus esinle kavusmussunuz cok sevindim, en kotu gününüz boyle olsun.

Scss94 kardesin hastaligi sorunsuz atlattı insallah. Cok gecmis olsun.

tuce_tuce cok üzgünüm, keske hic yaşanmasaydı. Tecrube ettigim kadariyla sana nacizane tavsiyem esinin ailesi ile dogrudan iletişim kurma, direk arama, mesafe koy. Esinle beraberken yüzeysel konuş. Sadece ozel günler vs cercevesinde. Ben herkes kendi ailesine gitsin olayını dogru bulmuyorum o yuzden en sorunsuzu minimum iletişim ve duymazdan gelmek sanırım.

Kaldı ki tavrimiz çocuğumuzun ilerde onlarla kuracağı iletişim icin de cok önemli, daha sakin ve tepkisiz kalmak iyi olacaktır.
Bu insanlari degistirmek, kendimize gore dogru olanı ogretmek mumkun degil.

Kayinvalidenin evinde dip kose temizlige girisme mesela. Yemek sonrası dokulenleri veya cocugun kirlettiklerini süpür sadece. Sadece cocugun icin yemek yap, onun disinda sofra hazirlamaya bulasik toplamaya yardımcı ol. Kulağını tikamak cok zor ama nihayetinde bunu öğrenmelisin. Onlarin seni uzemedigini anladığın an cok hafifleyeceksin. Maalesef haklı olmak mutlu olmaya yetmiyor. Bazen haklı olmaktan nefret ediyor insan. Ama yapacak bir sey yok, eşin onlarin cocugu ve çocuğun onlarin torunu...

Cok ayrintili okuyamadim kaçırdığım bir şeyler varsa kusura bakmayin kızlar. Sevgiler

Selammmmmm bugün kız gündüz 10 dk uyudu leyla gibi dolanıyor ortalıkta

Bi de diyor ki gözüm akıyor anne

Uykum geldi demiyor

Markette 100 tl harcadım
Kızıma oyuncak ve eltimin oğluna 2 araba (doğumgünü için)
2 ekmek aldım

Yeşil fasulye bulgur pilavı cacık ve Puding yaptım yedik

Küçük Kızım 2 haftada 2.300 kilo almış ben şok
Cevizi fındığı çikolatalı sütü kefiri çok yedi içti bugünlerde herhalde ondan

Kayınvalideme söyledim iyi iyi alsın zaten zayıftı dedi ben daha da şokk

baba tarafına asla çocuğun kilosu yeterli gelmiyor zaten

benim görümcem de oğlanı her gördüğünde oyy kuzum zayıflamış der. Sabit yani her gördüğünde

halbuki çocuğun boyu uzuyor sadece. Kilo aynı ayarda gidiyor. Ayrıca kilosu da çok çok iyi hatta fazla bile. Hafif tombul benim oğlan.

Afrikalı çocuklara dönmüş diyor bazen gülüyorum sadece

Sen bize nispet mi yaptın Şuan

Hoşgeldin özledik seni söylediklerine aynen harfi harfine katılıyorum mesafe can artık benim için

Ahahhahaah klasik laflar dimi

Bizde ilk evlendiğimizde ben çok zayıftım 1.72 boyla 45 kilo idim eşim aynı afrikalı gibiisn çok ye de kilo al diyordu
Sen bize nispet mi yaptın Şuan
Yok kız

Genelde erkek tarafına çocuklar hep zayıf görünür ya o yüzden benim kızın boyu uzun ya o yüzden aslında kilolu durmuyor ama zayıf da değil

uzaklardabiz hoşgeldin gece uyanıp uyanık kalmak isteme bizde de var.uyku saati 8:30dur geçende 9:30da kalktı gece 2:30 da anca uyudu ya da ben uyudum o napti bilmiyorum
Ve ek gıda durumumuz berbat... Kasiga ağzını asla açmıyor,katı verdiklerimi ağzına alıp geri çıkartıyor.

Bugün harcama 170 kendime pijama takımı.Cunku moralim yükselsin,iyi hissedeyim

Üzdün beni bak

Pissst
Tugce seni dovucem bi daha bana video atma
Bi terfi kaldi duser bayilirim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…