- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.561
Hiccc sanane dolardan Euro dan.Dolar euroda bizi ilgilendirmiyor kurdan bize ne dimi
Doğum kontrol hapı kullanan bacılar bir el kaldırın bu ay başlamak istiyorum.Yasmin ve yazz kullanmıştım siz ne kullanıyorsunuz?
Yasmin iyidir canım 4 yıl falan kullandım. Şuan da desolett kullanıyorum o da iyi. İkisi de yan etki falan yapmadı bendeDoğum kontrol hapı kullanan bacılar bir el kaldırın bu ay başlamak istiyorum.Yasmin ve yazz kullanmıştım siz ne kullanıyorsunuz?
Peki ne diyor bu duruma aile hekimi. Bı hastalığı mi var acaba bebeginAy sorma hiç birşey yemezmişim gerçi hamile kalana kadar yemedimbizim aile hekiminin kızı 1 yaşında 7 kg
Selammmmmm bugün kız gündüz 10 dk uyudu leyla gibi dolanıyor ortalıkta
Bi de diyor ki gözüm akıyor anne
Uykum geldi demiyor
Markette 100 tl harcadım
Kızıma oyuncak ve eltimin oğluna 2 araba (doğumgünü için)
2 ekmek aldım
Yeşil fasulye bulgur pilavı cacık ve Puding yaptım yedik
Küçük Kızım 2 haftada 2.300 kilo almış ben şok
Cevizi fındığı çikolatalı sütü kefiri çok yedi içti bugünlerde herhalde ondan
Kayınvalideme söyledim iyi iyi alsın zaten zayıftı dedi ben daha da şokk
Yooo sağlıklı biz ailecek görüşüyoruz eşlerimizin işi nedeni ile Oradan biliyorum çocuk yemiyor ve aynı abi bebek gibi hareketliPeki ne diyor bu duruma aile hekimi. Bı hastalığı mi var acaba bebegin
Sen bize nispet mi yaptın ŞuanSelammmmmm bugün kız gündüz 10 dk uyudu leyla gibi dolanıyor ortalıkta
Bi de diyor ki gözüm akıyor anne
Uykum geldi demiyor
Markette 100 tl harcadım
Kızıma oyuncak ve eltimin oğluna 2 araba (doğumgünü için)
2 ekmek aldım
Yeşil fasulye bulgur pilavı cacık ve Puding yaptım yedik
Küçük Kızım 2 haftada 2.300 kilo almış ben şok
Cevizi fındığı çikolatalı sütü kefiri çok yedi içti bugünlerde herhalde ondan
Kayınvalideme söyledim iyi iyi alsın zaten zayıftı dedi ben daha da şokk
Hoşgeldin özledik seniMerhaba kızlarözlemişim...
Umarım herkes sağlıklı ve mutludur.
NarinNarin Zeynep Gulru geldim, cok yoğun bir dönem geçiriyorum. Küçük bir iş aldım, yazı işi, fırsat buldukca onu yapıyorum, yıl sonuna kadar yetiştirmem lazım.
Onun dışında ev cok yorucu geçiyor, kızım yurumeye çalışıyor sürekli düşüyor, kendini tehlikeye atıyor. Hiçbir is yapamıyorum. Yemek icin bile eşimin gelmesini bekliyorum. Uykusu cok kötü, 7 ve 8 numara dişleri çıkıyor, konuşmaya çalışıyor. Gece uyanıyor oynamak istiyor. Gunduz tek uyku uyuyor. Cok yorgunum sırt tutulmam hic geçmiyor
okyonus esinle kavusmussunuz cok sevindim, en kotu gününüz boyle olsun.
Scss94 kardesin hastaligi sorunsuz atlattı insallah. Cok gecmis olsun.
tuce_tuce cok üzgünüm, keske hic yaşanmasaydı. Tecrube ettigim kadariyla sana nacizane tavsiyem esinin ailesi ile dogrudan iletişim kurma, direk arama, mesafe koy. Esinle beraberken yüzeysel konuş. Sadece ozel günler vs cercevesinde. Ben herkes kendi ailesine gitsin olayını dogru bulmuyorum o yuzden en sorunsuzu minimum iletişim ve duymazdan gelmek sanırım.
Kaldı ki tavrimiz çocuğumuzun ilerde onlarla kuracağı iletişim icin de cok önemli, daha sakin ve tepkisiz kalmak iyi olacaktır.
Bu insanlari degistirmek, kendimize gore dogru olanı ogretmek mumkun degil.
Kayinvalidenin evinde dip kose temizlige girisme mesela. Yemek sonrası dokulenleri veya cocugun kirlettiklerini süpür sadece. Sadece cocugun icin yemek yap, onun disinda sofra hazirlamaya bulasik toplamaya yardımcı ol. Kulağını tikamak cok zor ama nihayetinde bunu öğrenmelisin. Onlarin seni uzemedigini anladığın an cok hafifleyeceksin. Maalesef haklı olmak mutlu olmaya yetmiyor. Bazen haklı olmaktan nefret ediyor insan. Ama yapacak bir sey yok, eşin onlarin cocugu ve çocuğun onlarin torunu...
Cok ayrintili okuyamadim kaçırdığım bir şeyler varsa kusura bakmayin kızlar. Sevgiler
Ahahhahaah klasik laflar dimibaba tarafına asla çocuğun kilosu yeterli gelmiyor zaten
benim görümcem de oğlanı her gördüğünde oyy kuzum zayıflamış der. Sabit yani her gördüğünde
halbuki çocuğun boyu uzuyor sadece. Kilo aynı ayarda gidiyor. Ayrıca kilosu da çok çok iyi hatta fazla bile. Hafif tombul benim oğlan.
Afrikalı çocuklara dönmüş diyor bazen gülüyorum sadece
Yok kızSen bize nispet mi yaptın Şuan
Cocugu annemdemi bıraktınÇok şükür yağmur yağıyor
Gök gürültüsü şimşek ve yağmur eşliğinde balkonda çayımızı yudumluyoruz eşimle
Ahahhahaah klasik laflar dimi
Bizde ilk evlendiğimizde ben çok zayıftım 1.72 boyla 45 kilo idim eşim aynı afrikalı gibiisn çok ye de kilo al diyordu
Yok kız
Genelde erkek tarafına çocuklar hep zayıf görünür ya o yüzden benim kızın boyu uzun ya o yüzden aslında kilolu durmuyor ama zayıf da değil
Az kaldı oda yarın olur merak etmePissst
Tugce seni dovucem bi daha bana video atma
Bi terfi kaldi duser bayilirim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?