- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.601
NolduBirazdan ban yerim ben kızlar
Aralık annelerinde ek gıda tartışması var ya nefret ediyorum cidden bak . Bende seve seve çocuğa fazla ek Gıda vermiş değilim ki kaç kez konuştuk orada bunu . Bebe düzgün emseydi veya formül mama alsaydı böyle olmayacaktı . Sürekli aynı muhabbet alıntı yapıp duruyor birisi
Polemiğe girme ya sende gitme ıssızlaşıyor iyice topikAralık annelerinde ek gıda tartışması var ya nefret ediyorum cidden bak . Bende seve seve çocuğa fazla ek Gıda vermiş değilim ki kaç kez konuştuk orada bunu . Bebe düzgün emseydi veya formül mama alsaydı böyle olmayacaktı . Sürekli aynı muhabbet alıntı yapıp duruyor birisi
Tamam dur sende strese sokma beniPolemiğe girme ya sende gitme ıssızlaşıyor iyice topik
Yok canım yarın eşim geliyor Çarşamba ayrılış yapıp Perşembe evi taşırız diyoruz ama daha nakliye bulmadık20 gün izne ayrılacak eşim taşıyıp yerleşip düzenimizi kuracağız inş
Selam kizlar, kardesimin gorumcesi virusu kapmis, pozitif cikmis, kardesimde de belirtiler baslamis, bugun test yapmislar eve gelip, sonuc bekliyoruz, hepsi karantinada, anneme soyleme dedi, simdi akli kalir.
uzaklardabiz hosgeldin canim, kolay gelsin.
Ya kizlar Turkiye`de en cabuk urun satilan ikinci el esya sitesi hangisi, Dolap mi, burada okuyorum size sorayim dedim. Sut sagma makinemi kardesim satacak, ben de gelirini SMA li cocuklardan birine bagislamak istiyorum, kisa zamanda satilsin istiyorum. Kizimin travel systemini de satisa koydum burada, artik pek kullanmiyoruz, ev de kucuk, ordan geleni de bagislayacagim insallah.
Zeynep çok geçmiş olsun üzüldüm yaSelam kizlar, kardesimin gorumcesi virusu kapmis, pozitif cikmis, kardesimde de belirtiler baslamis, bugun test yapmislar eve gelip, sonuc bekliyoruz, hepsi karantinada, anneme soyleme dedi, simdi akli kalir.
Ya kizlar Turkiye`de en cabuk urun satilan ikinci el esya sitesi hangisi, Dolap mi, burada okuyorum size sorayim dedim. Sut sagma makinemi kardesim satacak, ben de gelirini SMA li cocuklardan birine bagislamak istiyorum, kisa zamanda satilsin istiyorum. Kizimin travel systemini de satisa koydum burada, artik pek kullanmiyoruz, ev de kucuk, ordan geleni de bagislayacagim insallah.
Hosbuldumuzaklardabiz hoşgeldin gece uyanıp uyanık kalmak isteme bizde de var.uyku saati 8:30dur geçende 9:30da kalktı gece 2:30 da anca uyudu ya da ben uyudum o napti bilmiyorum
Ve ek gıda durumumuz berbat...Kasiga ağzını asla açmıyor,katı verdiklerimi ağzına alıp geri çıkartıyor.
Bugün harcama 170 kendime pijama takımı.Cunku moralim yükselsin,iyi hissedeyim
Teşekkürler Zeynepcim... cok geçmiş geçmiş olsun bu arada.Selam kizlar, kardesimin gorumcesi virusu kapmis, pozitif cikmis, kardesimde de belirtiler baslamis, bugun test yapmislar eve gelip, sonuc bekliyoruz, hepsi karantinada, anneme soyleme dedi, simdi akli kalir.
Ben kötü birşey yapmaya başladım telefonumda kırmızı balık açıyorum şarkı biraz odaklanır yer belki diyeHosbuldum
Sorma ya 2 saat uyanık kalıyor ne yapacaksa. Iki gece once abartmiyorum her saat başı uyandı. Hani bunlar 9. Aydan sonra gece boyu uyuyabiliyordu?
Yemek konusunda da atma huyu başladı. Bir iki lokma yiyor sonra her seyi yere atıyor. Mama sandalyesinde çok sıkılıyor o yuzden yemiyorne yapılabilir fikrim kalmadı artık.
Ayyyy yalniz değilsinBen kötü birşey yapmaya başladım telefonumda kırmızı balık açıyorum şarkı biraz odaklanır yer belki diyeama yine aynı
Sanırım bu da bir geçiş süreci,1 yaş olmak kolay değilHosbuldum
Sorma ya 2 saat uyanık kalıyor ne yapacaksa. Iki gece once abartmiyorum her saat başı uyandı. Hani bunlar 9. Aydan sonra gece boyu uyuyabiliyordu?
Yemek konusunda da atma huyu başladı. Bir iki lokma yiyor sonra her seyi yere atıyor. Mama sandalyesinde çok sıkılıyor o yuzden yemiyorne yapılabilir fikrim kalmadı artık.
Sagol E Esila09 kardesime soyliyeyim oralara baksin, ilanda belirtmem uygun olur mu bilemedim, aslinda isteyenle dekontu da paylasabilirim.Dolap uygulamasi tutumlu anne olabilir
Eger geliri sma icin dusunuyorsaniz belirtin
Fenomen hesaplar yada dusundugunuz bebegin kumbara hesaplari da size yardimci olabilir
O zaman hemen satilir ztn
Gezerek yeme sıkıntılı ya... inşallah güzelce yemeye alışırlarSanırım bu da bir geçiş süreci,1 yaş olmak kolay değilŞuanda da o zor gecelerden birini yaşıyorum.Uyandi ve çok mutlu,gulucuklu.Uyumaz bu kiz Yemek konusu ben 3 öğün artı atıştırma veriyordum meyve gibi ama şuan 2 öğüne düştü.Su aralar iki öğünde sıkıntılı. Yere atma ve mama sandalyesi bizde de sıkıntı.Yer sofrası yapsam her şeyi önüne koysam rahatça dokse diye düşünüyorum ama onda da gezerek yemek isteyecek,onu da ben istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?