- 12 Temmuz 2006
- 4.934
- 9.492
- 683
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.641
Bol sohbetler canım
Ay ne kadar güzel ya çok sevindim
gözünaydın canım bende çok özledim annemiÇok sağolun kızlar. Birazdan yola çıkacaklar. Öğleden sonra burada olurlar kısmetse. Zaman geçmiyor resmen ders aralarında ev işine sardım :) Sabah erkenden uyandım yataklarını havlularını falan hazırladım :)
Ben Bile heveslendim tadını çıkartÇok sağolun kızlar. Birazdan yola çıkacaklar. Öğleden sonra burada olurlar kısmetse. Zaman geçmiyor resmen ders aralarında ev işine sardım :) Sabah erkenden uyandım yataklarını havlularını falan hazırladım :)
gözünaydın canım bende çok özledim annemi
AyyyyÇok sağolun kızlar. Birazdan yola çıkacaklar. Öğleden sonra burada olurlar kısmetse. Zaman geçmiyor resmen ders aralarında ev işine sardım :) Sabah erkenden uyandım yataklarını havlularını falan hazırladım :)
Ohhhh maşallahSabah sabah hamaratlığım üstümde
Annemle babam gelecek kahve içmeye
Büskivili pasta yaptım
1 tepsi açma
1 tepsi normal poğaça
1 tepsi de simit poğaça yaptım
Bende taşınsamda evimi düzenimi kursamKlasik cuma temizliği yapacağım bugün
Çarşaflar değişicek mutfak temizlenecek ev süpürülecek silinecek toz alınacak banyo temizlenecek 2 makina çamaşır yıkanıp asılacak inş bitirim
Öğle arasında eşimde yardım eder
Birikim hak getire artık.Altın 487
amin inşallah canımSağol canım. Allah sizi de sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun inşallah.
Para yetsin birikim cok zor uç dört ayBirikim hak getire artık.
diyet yalan oldu diyorsun :) benimde gitti 2 ileri 1 geri şeklinde gidiyorumSabah sabah hamaratlığım üstümde
Annemle babam gelecek kahve içmeye
Büskivili pasta yaptım
1 tepsi açma
1 tepsi normal poğaça
1 tepsi de simit poğaça yaptım
böyle giderse zor alırız okullar açılıyor haftaya senin dersin var mı pureAlma isteği kalmadi
Aynen bizimde zaten bütçe şaştı alınacak eksikte çok Ocak’ta kasko sigorta vergi var bahara kadar zor benim.Yazada yine tayin çıkar zaten hep pertPara yetsin birikim cok zor uç dört ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?