Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım senin bebeğinin de doğum günü kutlu olsuun Seninle,ailesiyle mutlu huzurlu nice yaslar yıllar görsün inşallah.İyi ki dogmuslar da bize de bu eşsiz duyguyu tattirmislar...Çok teşekkür ederiim

zerya271210 canim gecmis olsun, bende de dusuk tansiyon var, biraz uzuleyim stres yapayim cok bas donmesi oluyor.
nedemistimkibenn ve uzaklardabiz yavrularinizin dogum gunleri kutlu olsun, nice nice guzel senelere

Bugun kizin asisi var, isten erken cikacagim. Oglan beni yoruyor bugunlerde, lego al diye tutturdu yine ama nasil israr ne vaatler, sana supriz yaparim, yumurtami yerim, sipanin opmedigi yerim kalmadi. Daha gecenlerde aldik kucuk bir sey ama o buyuk set istiyor, dogum gunune kadar almayacaktim ama sureyi biraz kisalttim yeni yil hediyesi olarak alacagimi soyledim artik, anlastik tepemden indi. Ev zaten kucuk, gecen gece 11`e kadar oyuncaklari ayirdim, duzenledim, tozunu aldim.

Kızlar beyaz halının üzerine sulu boyanın suyu döküldü
Islak mendil
Parlatıcı
Karbonatlı su
Bunları denedim çıkmıyor
Önerisi olan var mı
Daha yeni yıkattırmıştım halbuki

Canım senin bebeğinin de doğum günü kutlu olsuun Seninle,ailesiyle mutlu huzurlu nice yaslar yıllar görsün inşallah.İyi ki dogmuslar da bize de bu eşsiz duyguyu tattirmislar...Çok teşekkür ederiim
Canımmm nice mutlu yıllara bebiş pastadan yedi mi

Kızlar beyaz halının üzerine sulu boyanın suyu döküldü
Islak mendil
Parlatıcı
Karbonatlı su
Bunları denedim çıkmıyor
Önerisi olan var mı
Daha yeni yıkattırmıştım halbuki
Direk yıkamaya yolla narin fazla müdahale olmuş zaten iyice içine işlemesin

okyonus kızzzzz bugün değil o yarın kocam diyor ki kadını hüsrana uğratacaksın

Geçmiş olsun canm.Tansiyon gerçekten beyin sarsıntısı yaratıyor ve o kafa 1 haftan önce kendine gelmiyor vücudun tamamen dengesi bozuluyor.insallah biran önce toparlarsin

Bir süre yediklerine dikkat et canım birde çok yorma kendini en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun inş en büyük zenginlik sağlık

Çok teşekkür ederim Lego uzun süreli kullanımlı mantıklı bir oyuncak.Gelecekte benim kizda boyle anlaşma yapsın benimle.Bakalim o zamanda böyle mi dusunucem

Selam kızlar bebek sürekli göğsümde uyumak istediği için fıtığım inanılmaz ağrıyordu ilaç içtim çok mecbur kaldım ve ağrım azaldı . Eşim böyle devam edemeyeceksin operasyon şart diyor sürekli biliyorum ama şuan asla olamam sabretmem lazım . Şöyle bir durum söz konusu eşimin yakın arkadaşı geçen sene birlikte batmandan onlara laptop almıştık oğulları için . Çocuk şuan onu kullanmıyormuş ve satacaklarmış çok temiz PC . Eşim bakalım alayım dedi . Benim fakülteden beri kullandığım pc nin düzeni bozuldu artık hopörlörü patladı filan ekran gidip geliyor . Eşimin kinin ana kartı yandı tamire verecektik 500 TL gider kesin . Mutfakta filan kullanıyoruz bebeğe müzik açıyordum artık büyüyor . Sıfıra baktık 5000 TL şuan . Adam 2000 TL ye verecek . Eşim bu ay altın da alırız dedi eksi hesaptan 2000 kullanıp önümüzdeki aydan itibaren 1000 -1000 bırakırız dedi tmm dedim . Mutfak duvarımıza L ile raf yapacağız PC yi oraya yerleştireceğiz bakalım . Bebeğe calpol verdim akşam da yemedi . Kayseri dönüşü aynen böyle olmuştu birkaç gün sonra diş çıkmıştı yine aynı olacak sanırım . Şuan sakince uyuyor eğer başka sorunu olsa uyumazdı şuan umarım gece de biraz uyur dinleniriz . Fakülteden arkadaşımla konuştum kızı 3 yaşında geçecek İnan çok güzel olacak herşey dedi moralimi yükseltti biraz ☹evdeki 2 pc yi letgoda satacağız parça için kullanılır. Almak istediğimize sahibindenden baktık 3000 TL den aşağı 1 ürün bile yok

Misafirlerim vardı çok güzel geçti hazırlık yaptım 36 TL kantinde harcadım kakao hindistan cevizi 2 paket maden suyu ekmek kız jelibon istedi o var bide şimdi topladım mutfağı masterchef izliyorum birazdan yatarım çok yorgunum eşim nöbetçiyken çocuklar benimle yatıyor ve ben hiç uyuyamıyorum sürekli üstlerini örtmekten havalar serin gece üşüyorum uyku setinin yorganı var kışlık yün yorgsnları çıkarsam mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…