- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.061
Canım senin bebeğinin de doğum günü kutlu olsuunSelam kızlar
Ancak bitti işler.
Manikür pedikür kaş, bugün kendime çalıştım biraz. Kızımla yürüyüşe gittik.
Butun gün anneee anneee diye inledi. Ya yakama ya da pacama yapışmış haldeydi. Banyosunu bile yakama yapisarak yaptı. Heralde dişi ağrıdı. Gunduz dogru duzgun uyumadı ben de agri kesici içirdim rahatladı erkenden uyudu yavrum.
Ben de cupcake yaptım, sabah kremasını koyar süslerim. Babası dogumgunu pastasını dışardan aldı. Bi tek ona harcama oldu baska harcama yok.
Hareketli bir gün bizi bekler
nedemistimkibenn orada 13 Ekim olmuştur, kuzucugunun dogum günü kutlu olsun Burada daha 12 si
Canımmm nice mutlu yıllara bebiş pastadan yedi miCanım senin bebeğinin de doğum günü kutlu olsuunSeninle,ailesiyle mutlu huzurlu nice yaslar yıllar görsün inşallah.İyi ki dogmuslar da bize de bu eşsiz duyguyu tattirmislar...Çok teşekkür ederiim ♥
Direk yıkamaya yolla narin fazla müdahale olmuş zaten iyice içine işlemesinKızlar beyaz halının üzerine sulu boyanın suyu döküldü
Islak mendil
Parlatıcı
Karbonatlı su
Bunları denedim çıkmıyor
Önerisi olan var mı
Daha yeni yıkattırmıştım halbuki
O bugün mütuce_tuce dizimiz başlayacak actınmı?Cayımı demledim çekirdek N**** (Siyahi) eşliğinde bekliyorum
Kız başladı aç TRT 1 i
NiyeKız başladı aç TRT 1 iİhanet dizisini takipten çıkardım ben
Geçmiş olsun canm.Tansiyon gerçekten beyin sarsıntısı yaratıyor ve o kafa 1 haftan önce kendine gelmiyor vücudun tamamen dengesi bozuluyor.insallah biran önce toparlarsinTeşekkür ederim canım sağolasınbugün daha iyiyim ama kafamın ağrısı geçmiyor bir türlü.
Evet gerçekten illet birşey ben de düşük
tansiyonluyum, biraz çıkınca bu hale geliyorum. Ben de çok korkuyorum ani düşüş ve çıkışlardan
İhaneti sevmedim
Bir süre yediklerine dikkat et canım birde çok yorma kendini en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun inş en büyük zenginlik sağlıkCankusunannesi sağolasın canım benim düne göre daha iyiyim ama dediğin gibi kafam hala yerinde değil. 100 kilo taşıyorum sanki kafamda
Zeynep Gulru sağolasın Zeynepcim daha iyiyim şükür baş dönmesi kalmadı sadece kafam kazan gibi
Çok teşekkür ederimzerya271210 canim gecmis olsun, bende de dusuk tansiyon var, biraz uzuleyim stres yapayim cok bas donmesi oluyor.
nedemistimkibenn ve uzaklardabiz yavrularinizin dogum gunleri kutlu olsun, nice nice guzel senelere
Bugun kizin asisi var, isten erken cikacagim. Oglan beni yoruyor bugunlerde, lego al diye tutturdu yine ama nasil israr ne vaatler, sana supriz yaparim, yumurtami yerim, sipanin opmedigi yerim kalmadi. Daha gecenlerde aldik kucuk bir sey ama o buyuk set istiyor, dogum gunune kadar almayacaktim ama sureyi biraz kisalttim yeni yil hediyesi olarak alacagimi soyledim artik, anlastik tepemden indi. Ev zaten kucuk, gecen gece 11`e kadar oyuncaklari ayirdim, duzenledim, tozunu aldim.
Elbette ki yemedi canım.Bilsem kendime pasta aldırır ya da bize göre bir şey yapardım.Ama takilmadim,kendi kaybettiCanımmm nice mutlu yıllara bebiş pastadan yedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?