- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.081
Uykusuz musunGünaydın
EvetUykusuz musun
Biz önüne birşeyler koyuyoruz ilgisini çeken. Onlarla oyalanirken agzina koyuyoruz. Mesela şimdi önüne babasının vesikalık fotoğraflarini koyduk.Evetsabah yumurta yaptım zeytin peynir ıhlamur gram yediremedim. Yoğurt verdim yok çorbası vardı yemedi
Valla bizim yapmadığımız şey yok YouTube’den kırmızı balık bile izliyor yine istemezse yemiyor veya 3 kaşık alıyor bitiyor .Sanırım yine diş çıkartıyor çünkü dün gece ağrı kesici verdim ve daha iyi bir gece geçirdik önceki günlere göre . Aralık annelerindeki genel durum şuan bizim evle aynıBiz önüne birşeyler koyuyoruz ilgisini çeken. Onlarla oyalanirken agzina koyuyoruz. Mesela şimdi önüne babasının vesikalık fotoğraflarini koyduk.Çıkarıyor takıyor vs oynuyor.
Kac gün gidiyorsun. Dağılım nasılGünaydın kızlar
Okul var diye sabahın 7 sinde kalktım
4 gün. Pazartesi salı 1. Grup çarşamba okul yokKac gün gidiyorsun. Dağılım nasıl
Diğer kademeler ne zaman açılacak acaba hiç bir duyum yok mu.4 gün. Pazartesi salı 1. Grup çarşamba okul yok
Persembe cuma 2 grup
Gruplar 24 kişilik ☺
Evet canım bebiş geliyor kısmetseMerhabalar
Sevgiyeyolculuk nedemistimkibenn Zeynep Gulru teşekkür ederiz
NarinNarin yaa ben kaçırmışım bebek mi geliyor? cok sevindim sağlıkla kavuşursunuz umarım
Komşumuz ilçe milli egitimDiğer kademeler ne zaman açılacak acaba hiç bir duyum yok mu.
arkadaş dedi ki Kasımda ara tatil var ya ara tatilden sonra açılır ya da hiç açılmaz gibisinden konuştu. Kardeşim yine de bizimle gelecek. Oğlanla vakit geçir en azından
16 Kasım'da ara tatil başlıyor. Hemen sonrasında olabilir.Komşumuz ilçe milli egitim
Müdürü 16 kasım tüm kademeler dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum
Ne güzel kardeşin geliyor. Cok şanslısın
Valla bizim yapmadığımız şey yok YouTube’den kırmızı balık bile izliyor yine istemezse yemiyor veya 3 kaşık alıyor bitiyor .Sanırım yine diş çıkartıyor çünkü dün gece ağrı kesici verdim ve daha iyi bir gece geçirdik önceki günlere göre . Aralık annelerindeki genel durum şuan bizim evle aynı
Sen kombo yapmışsın hem teyze bakacak hem okul öncesi öğretmeni cok güzel kardeşlik cok baska16 Kasım'da ara tatil başlıyor. Hemen sonrasında olabilir.
Evet inşallah sıkıntısız atlatırız kardeşimle bu süreci. Kendisi bekar ve okul öncesi öğretmeni mezunu olacagi için şanslıyız
Hem KPSS de çalışır ben de yardımcı olurum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?