- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.041
Ayyyy geçmiş olsunÜfff ya telefonum bozuldu hiç ses gelip gitmiyor hopörleri patladı herhalde eşimin arkadaşı telefoncu yapcak inşallah çok para istemez
Kafam hala kazan gibiÜf evet
Teşekkür ederim canım 600 çocuk muSelam kızlar
Kmsl Hnd bereketli olsun cnm✌✌novetciydim cok yoruldum veliler kapıda birikiyor 600 tane çocuk cok karışık oluyor
Teşekkür ederim canım sağolasınzerya271210 ayy bir türlü yazamadım çok geçmiş olsun canım
Benimde normalde 9 5 hep biraz çıksın çok fena yapıyor
Ama inincede çok kötü oluyor ilk hamilelikte 5 e inmişti o an dünya durmuştu benim için
tansiyondan çok korkuyorum bende
Vallahi canım aslında ne zamandır bozuk ama şimdi tamamen gitti kesinlikle görüntülü ve normal arama yapmıyor sadece nete girebiliyor inşallah uzun ve pahalı tutmazAyyyy geçmiş olsun ☹
Bende doğumda öyle oldum klozette bayıldım kulaklarım çınladızerya271210 ayy bir türlü yazamadım çok geçmiş olsun canım
Benimde normalde 9 5 hep biraz çıksın çok fena yapıyor
Ama inincede çok kötü oluyor ilk hamilelikte 5 e inmişti o an dünya durmuştu benim için
tansiyondan çok korkuyorum bende
İnş yaaVallahi canım aslında ne zamandır bozuk ama şimdi tamamen gitti kesinlikle görüntülü ve normal arama yapmıyor sadece nete girebiliyor inşallah uzun ve pahalı tutmaz
Eşin istemediyse bosverokyonus bilemiyorum gidesimiz yok. Eşim de istemedi gitmek
İzinler açılacak deniyormuş allah korusun yAAraba yıkamaya 40tl verdik.Tertemiz olmuş arabamız masallah❤23 tl kahve.Bakalım daha ne harcama olacak.Eşim avizeleri söküyor bende çocuğun oyuncaklarına topluyorum.
Gidenin başı göğe mi eriyor bak şekil A benEşin istemediyse bosver
Normali 1400 falanTeşekkür ederim canım 600 çocuk mu
Benim bı öğrencim halasiyla aynı siniftaydi. Halasını dövüyordu.Normali 1400 falan
Ee doğurma oranı yüksek buralarda.
bi öğrencim var ablası 2 de abisi de 4 de
Benim zümrelerimden birii görümcesini okutuyorBenim bı öğrencim halasiyla aynı siniftaydi. Halasını dövüyordu.
Benim hala teyzeler dayilar filan yaşlı olduğundan bana tuhaf gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?