Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kafam hala kazan gibi dün majezik içmedim belki ters etki yapar diye ama bugün içebilirim geçmezse

Bu arada sigarayı da bırakmaya karar verdim, bence yaşam kalitemi biraz da o etkiliyor. Çünkü gerçekten sağlıklı besleniyorum sıvı alıyorum , hasta olmam içim hiçbir neden yok. Sigaradan başka.

Dünden beri iki tane içtim, onları da bitiremedim bile yarım bıraktım.

Teşekkür ederim canım sağolasın bugün daha iyiyim ama kafamın ağrısı geçmiyor bir türlü.

Evet gerçekten illet birşey ben de düşük
tansiyonluyum, biraz çıkınca bu hale geliyorum. Ben de çok korkuyorum ani düşüş ve çıkışlardan

Bende doğumda öyle oldum klozette bayıldım kulaklarım çınladı dünya durdu . Tansiyonum 8-4 e düşmüştü . Birde bebek 2 aylıktı hastalanmıştım acile gittik eşimle bebek arabada durdular o ara ben bayıldım

Bebekle kedileri beslemeye gittik geri dönüşte yumurta süt çekirdek ekmek 45 TL ödedim geldim. Köfte yaptım yemedi çorba yemedi yoğurt yemedi . Eline elma ve ekmek verdim yedi biraz emzirdim uyudu . Bende birşeyler yiyorum uyuyacağım . Sonra tavuklu mantar yapacağım yanına makarna ayran salata

Ay ben ne yapsam yemek hiç bilmiyorum. Bir adet pişmemiş ıspanaklı gözleme var dolapta belki onu yaparım. Yanına ek birşey de lazım tabi.

Aslında yapılacak çok işim var eşimin yeğeninin doğum günü var yakın zamanda. Ona hediye almam lazım.

O bize hiç eli boş gelmez çocuğa oyuncak vs alır. Seviyorum da kendisini o yüzden güzel birşey almak istiyorum. Avm’ye gitmem lazım. Kafamın ağrısı geçerse gidebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…