- 7 Ocak 2018
- 27.574
- 80.037
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.141
Daha türkiye için fiyat verilmemişTabi biz 5000 e aldık oldu o kadaray bakmadım isterim diye
ne oldu esila neden maaşınızı vermiyorlar
Hhahaha sizden beklerim bakDaha türkiye için fiyat verilmemiş
Kızım babasına diyor ki
Baba ilk teklifi sen ver alalım
Yok kız bak eşim yeni alayım diyor ama yok diyorum niyeeeeeHhahaha sizden beklerim bak
Yok tucecim değilimHamile olabilir misin
hayırlı olsun canım nakliyeyi ne kadara tuttunuzİş yerimden ayrışımı yaptım.Arkadaslar pasta almış sağolsunlar toplanmışlar müdür bey falan kestik yedik foto çekindik 15 gün izindeyim yarın eşyalar yola çıkıyor bizde gidiyoruz Cuma sabah inecek eşyalar
Hamile değilim canım ondan eminimBenim
benimde aklıma hamile olabileceğin geldi
benimde aklıma geldi valla hazır adam alalım diyor başka bişey istesene dicektimYok kız bak eşim yeni alayım diyor ama yok diyorum niyeeeee
Çünkü başka isteklerim varrrrrr
Ahahahaha ya benim eşimde şeyy var parayı git gez ye iç kıyafet al ama eşyaya yatırma napacan boşver diyorbenimde aklıma geldi valla hazır adam alalım diyor başka bişey istesene dicektim
Bende boyatıcam izin verirse doktor
Kendimi kötü hisssediyorum çünkü aynaya bakınca
Hem kilo vereceksin hem de sıkılaşıcaksın taş gibi hatun olucaksın
Okula gidiyoruz hergun 600 tane çocukla iç içeyizya ne güzel bende spora gıtmek istiyorum ama eşim izin vermez korona yüzünden
Önce bi yürüyüş ısınma icin sonra kol bacak göğüs icin aletli çalışmaNe yapıyorsun canım sporda
olmuyor eşyasızda sürekli yeni bişeyler çıkıyor herşeyi almak istiyorum bazen kendimi durduramıyorum özellikle kart dönünce gerekli gereksiz birsürü alıyorumAhahahaha ya benim eşimde şeyy var parayı git gez ye iç kıyafet al ama eşyaya yatırma napacan boşver diyor
bizde düşünüyoruz ciddi ciddi yıl sonuna doğru indirim olursa biraz onu bekliyorum masanın altını süpürmekten gına geldi taksitle alırım eşime telefon aldım onu bir iki ay ödeyelimbefore after yapacağım
Okula gidiyoruz hergun 600 tane çocukla iç içeyiz
İstiyorsan git bence evden tek çıkmak bile insana iyi geliyor
Önce bi yürüyüş ısınma icin sonra kol bacak göğüs icin aletli çalışma
Sonra hoca kalça basen icin hareket yaptırıyor iste o en zoru
Daha iki defa gittim ama bana iyi geldi
Kızlar samimiyete güvenerek söylüyorum bana gorgusuz demeyin
Ekonomisi el verenler mutlaka robot alsın yükümü cok azalttı enerjimi başka şeylere daha rahat veriyorum
Hemen cikolatali kar topu tarifine baktımBugün tucenin tarifiyle browni kurabiye yaptım.Bitsin bunu deneyeyim
Kaç kg oldu Minnoştuce_tuce aklıma geldikçe sana yazıyorum
Benim miniğin ağzına yemeği çok koyunca hemen tükürüyor az az koyunca bi nebze daha iyi yiyor
Dr vitamin vermişti çok şükür ondan sanırım biraz daha iyi yiyor 300 gr almış ekmek seviyor yemeği yedirdikten sonra eline veriyorum poğaça açma ne varsa eline veriyorum bazen tamamını yiyor bazen yarısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?