Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ne oldu esila neden maaşınızı vermiyorlar

Personel degisikligine gidildi
Kalan personel is yavaslatma yapiyor
Gidenle anlasti giden izne cikti
Degisiklik sebebi hakli
Birim mudurunu iyi bilirdim artik rahmetli oldu
Yarin sabah gorusucez bakalim bi yatmasin hele
Isin kotu tarafi her ay ayni muhabbet olacak

hayırlı olsun canım nakliyeyi ne kadara tuttunuz

126 lira lc waikikiden kızlara birer tayt ve üst badi aldım kışlık kazaklar 55 ten başlıyor taytlar 35 bende mevsimlik aldım evde giyerler kalın taytları var öğlen yemek için 18 tl harcadım akşam giderkende otlu peynir alırım ya da yarın alırım kg 45 tl

Bende boyatıcam izin verirse doktor
Kendimi kötü hisssediyorum çünkü aynaya bakınca
Hem kilo vereceksin hem de sıkılaşıcaksın taş gibi hatun olucaksın
before after yapacağım
ya ne güzel bende spora gıtmek istiyorum ama eşim izin vermez korona yüzünden
Okula gidiyoruz hergun 600 tane çocukla iç içeyiz
İstiyorsan git bence evden tek çıkmak bile insana iyi geliyor
Ne yapıyorsun canım sporda
Önce bi yürüyüş ısınma icin sonra kol bacak göğüs icin aletli çalışma
Sonra hoca kalça basen icin hareket yaptırıyor iste o en zoru
Daha iki defa gittim ama bana iyi geldi
Kızlar samimiyete güvenerek söylüyorum bana gorgusuz demeyin
Ekonomisi el verenler mutlaka robot alsın yükümü cok azalttı enerjimi başka şeylere daha rahat veriyorum

Ahahahaha ya benim eşimde şeyy var parayı git gez ye iç kıyafet al ama eşyaya yatırma napacan boşver diyor
olmuyor eşyasızda sürekli yeni bişeyler çıkıyor herşeyi almak istiyorum bazen kendimi durduramıyorum özellikle kart dönünce gerekli gereksiz birsürü alıyorum kartımı evde bırakcam yarından sonra kararlıyım bakalım yanıma nakit alcam

bizde düşünüyoruz ciddi ciddi yıl sonuna doğru indirim olursa biraz onu bekliyorum masanın altını süpürmekten gına geldi taksitle alırım eşime telefon aldım onu bir iki ay ödeyelim

tuce_tuce aklıma geldikçe sana yazıyorum
Benim miniğin ağzına yemeği çok koyunca hemen tükürüyor az az koyunca bi nebze daha iyi yiyor

Dr vitamin vermişti çok şükür ondan sanırım biraz daha iyi yiyor 300 gr almış ekmek seviyor yemeği yedirdikten sonra eline veriyorum poğaça açma ne varsa eline veriyorum bazen tamamını yiyor bazen yarısını

Kaç kg oldu Minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…