Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günaydın maaş yatmış kredi kartını ödedim diğer kartımdanda trendyoldan bişeyler almıştım ona yatırcam 120 elimde 1000 kalacak eşim krediyi kendi kullandığı kartı kirayı aidatı servis parası okul için para sınıf için ayrı toplanacak para o daha netleşmedi öğretmenimiz haber verecek sınıfı temizletti dezenfektan kolonya vb malzemeler aldı güne girdim 250 onuda hesaplayınca 750 kalır bana şimdi aklıma geldi gün :)

aynen tutulur bu dizi
Ben müsait kaldığım zaman 2 bölümü yeniden izleyeceğim. Benim bebe geçen hafta diş çıkartıyor diye 30 dk da bir ağlayarak uyanıyordu otur kalk derken karakterlere tam hakim olamadım bu hafta da balkona git gel yaptık sigara kahve güzelce dizi izlemek istiyorum hayat enerjim yerine geliyor

Günaydın kızlar
Bende dün akşam izledim sadakatsiz dizisini ,beğendim fırsat olursa izlerim artık
Dünden tavuk çorbası var yanınada zeytinyağlı yaprak sarması yapıcam menüm belli bugün çok şükür

bu kadar uzamazdı püre en geç 7 sinde yatar burda vermeyecekler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…