- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.201
Valla maşallahEşim gitti valiz hazırlıyorum sabahtan beri
Kv ile konuştum ceviz toplamış pekmez yaptırmış göndericem dedi eşime de bir miktar para verecek düğün dü takıydı uçak masrafı kıyamaz oğluna
Krediniz bitine kadar ben diken üstündeyim diyor
Ancak zaten daha az r fiyat olamazsıBence değerBak buna
KaçırdınAncak zaten daha az r fiyat olamazsı
Tüh bizde 22000 teklif vermiştikkk
maşallah kv ne bizimkilerde ne koparırsak derdindelerEşim gitti valiz hazırlıyorum sabahtan beri
Kv ile konuştum ceviz toplamış pekmez yaptırmış göndericem dedi eşime de bir miktar para verecek düğün dü takıydı uçak masrafı kıyamaz oğluna
Canlı derslerim var bugün 12.30a kadar.
10 dakika mola verdim buraya geldim
Ödemeler yapıldı harçlıklar ayrıldı.
Ve benim ek dersim hala yok ortada
Maaş gecikmesi gibi bir his yaşattı bana.
Hiç hoşlanmadım
maşallah kv ne bizimkilerde ne koparırsak derdindeler
Bordro da 470 görünüyor.ne kadar yatacak?
Bordrod gozukuyorsa yatirirlar canim. Gecwn sene burda bir kere maastan sonra yatmisti. Sok olmustuk bizBordro da 470 görünüyor.
5 saat ek ders yazdılar komisyondaydim yıl sonu sınavlarında.
Ayrıca bursluluk sınavında gözetmendim.
Yani sınav paralarım var Zeyno cuğum.Zeynolin44 Yatırmaları lazım
Ne kadar guzel.masaallah. yazdigi iz cok hosuma gitti. Kadincagiz ne guzel aoylemis diken ustundeyim diye. Biz esinle.hwrseyi kebdiniz yaptik,ustune bir de esimin ailesine yardim.ettik.durumlari iyi degil.diye. Ama.ne bir tesekkur.ne bir uzulme.hicbir sey gormedim. Sanki gorevimiz gibiydi. Hatta borclardan falan bahsedince kv hemen odersiniz cok sukur calisip kazaniyorsunuz derdi.Aklima.geldikce.sinirleniyorumEşim gitti valiz hazırlıyorum sabahtan beri
Benim bebe hem yemiyor hem yaramazlık yapıyor nasıl enerji buluyor anlamadımEşim aksam evde yok,yemek yapmayacagim.Harcama gelirken ekmek alır.Kizim için tarhana ve minik kavanozlardan aldi 52 lira.
uzaklardabiz sizin atak nasıl geçiyor? Ben mahvoldum Gece uyumuyor,uyutmuyor.Gunduz zaten beslenmesi problemliydi şimdi emmede de sıkıntı çıkarıyor,aklı fikri yaramazlık.Muhtemelen dis sıkıntısı da var ama beni bitirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?