Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla maşallah

maşallah kv ne bizimkilerde ne koparırsak derdindeler

ne kadar yatacak?

merhabalar

termos bardak alan var mı ?

tavsiye edebilecek biri var mı ? marka, model ve fiyat çok geniş seçenekler var. tavsiye olmadan alamadım

Selam kizlar. Maaslar yatti sükür,herkesinki bereketli olsun. Ben 1 cumhuriyet aldim maastan. Ekstra gram altin hesabindam .0.5 gr altin aldim. Ayrica cok sukur kuzularima birer altin hesabi acip 0.75 er gram altin aldim. 550 lira paralari vardi . Uzerini de ben ramamladim ve ikisine de esit miktarda aldim. Insaallah devami gelir ve bereketli olur. 200 tl ye bal siparisi verdik. 180 tl bir yere yardim gonderdim. Allah kabul etsin insaallah. 500 lira da esime verdim arabanin muayenesi icin
.Elime 300 lura harclik kaldi. Onu la da eve birseyler alirum. Cok sukur bin sukur. Bu arada ben 4 lu derece ve kademelere yukselsim.bu ay . Ondan mi bilmem maasim fazla yatti.

Bordrod gozukuyorsa yatirirlar canim. Gecwn sene burda bir kere maastan sonra yatmisti. Sok olmustuk biz

Ne kadar guzel.masaallah. yazdigi iz cok hosuma gitti. Kadincagiz ne guzel aoylemis diken ustundeyim diye. Biz esinle.hwrseyi kebdiniz yaptik,ustune bir de esimin ailesine yardim.ettik.durumlari iyi degil.diye. Ama.ne bir tesekkur.ne bir uzulme.hicbir sey gormedim. Sanki gorevimiz gibiydi. Hatta borclardan falan bahsedince kv hemen odersiniz cok sukur calisip kazaniyorsunuz derdi.Aklima.geldikce.sinirleniyorum

Eşim aksam evde yok,yemek yapmayacagim.Harcama gelirken ekmek alır.Kizim için tarhana ve minik kavanozlardan aldi 52 lira.

uzaklardabiz sizin atak nasıl geçiyor? Ben mahvoldum Gece uyumuyor,uyutmuyor.Gunduz zaten beslenmesi problemliydi şimdi emmede de sıkıntı çıkarıyor,aklı fikri yaramazlık.Muhtemelen dis sıkıntısı da var ama beni bitirdi

Benim bebe hem yemiyor hem yaramazlık yapıyor nasıl enerji buluyor anlamadım

öğle yemeği için 25 tl harcadım dün arkadaş almıştı işyerinde yendi parasını almadı bugünde ben alıp geldim hatay usulü döner kola akşam çocuklara dondurma eve ekmek alırım 20 de o tutar kartımı kullanmamaya çalışıyorum bu sefer başarmam lazım.Lojmanda akşam petekleri yakmaya başladılar deneme amaçlı demişler bugün başlanacaktı yanmaya oda eklenir giderler elektrik geldi 180 tl çok fazla geliyor termosifonun kapattım sadece banyo yapmadan yarım saat önce açsam diyorum bu ay öyle denicem hep açıktı 50 derecede duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…