- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.221
Hemen yaz aşırı merak ettimKızlar fena birşey oldu.musait olunca yazacağım
güzel bir şey oldu sanırım meraktayız canımKızlar fena birşey oldu.musait olunca yazacağım
Kadını şurada anlatma artık valla nazar değecekpure hazel ne oldu bende çok merak ettim
Kızlar kv allah başımızdan eksik etmesin iyidir 3800 tl vermiş eşime 3 çocuğun var kredi ödüyorsun bir yandan demiş iyi bile idare ediyorsunuz demiş
Allah razı olsun ne diyim
Her insan farklı kızlar allah iyilerle karşılaştırsın
Kmsl Hnd ben bayıldım diziye tabi zevk meselesi bir bak derim
Tavuk haşlıyorum baharıtlıyıp tereyağında kavurucam erişte salata yaptım kocasız ne kötü
Bende para işlerine yordum
Evet canım Haziran başı gibi görünüyorBende para işlerine yordum ☺
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik doğum hayırlısıyla yaza denk geliyor dimi
yaprak taze ve ekşi duruyor1 saatlik emeğim
Pişirdim yedik yarınada kaldı
Yaz başı annemlerin bahçedeki asmadan topladığım yapraklaryaprak taze ve ekşi duruyor
allah güç kuvvet versin çoğu gitti azı kaldıEşyalar sabah yüklendi gece yola çıkacak sabah 7-8gibi gelecek.Bizde abonelikleri kapattırdık yola koyulduk yoldayız gece varacağız Ordu evinden yer ayırttık.Cocuk annemde kaldı evi düzenleyip gidip alacağız.Mobilyaları fabrika izmire yönlendirdi inş çok sürmez gelir kısa zamanda.İkeadan mutfak masa sandalyesi alınacak birde Ocak alınacak.
Bir yerleşsek hayırlısı ile.Yüzde 99 seneye yine tayin olacağız kısmet bakalım.Artık ayrılmayalımda razıyım tayineallah güç kuvvet versin çoğu gitti azı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?