- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.761
Tuce aklım dizide ama benim bebeler rapunzel izliyorlarZeyno hahahaha güldürdün beni
Hahaha daha özet ve heyecanlıyım başlasa diyeTuce aklım dizide ama benim bebeler rapunzel izliyorlar
Uyusunlar tekrarını izlerim
Bunların oğluna yapılan muamele ne komik çocuk liseye gidiyor kocaman olmuş diyorlar ki seni yatirayim saat kaç oldu filanTuce aklım dizide ama benim bebeler rapunzel izliyorlar
Uyusunlar tekrarını izlerim
Bende bekliyorumHahaha daha özet ve heyecanlıyım başlasa diye
Çayı dakoydum ayyy biraz keyif yapalım narinBende bekliyorum
Aynen öyle canımÇayı dakoydum ayyy biraz keyif yapalım narin
Milletin çocuğu kıymetliBunların oğluna yapılan muamele ne komik çocuk liseye gidiyor kocaman olmuş diyorlar ki seni yatirayim saat kaç oldu filangıcık oluyorum çocuğa
HahahaMilletin çocuğu kıymetli
Benim kadar olmuş bebek muamelesi görüyor
Tuce hazır elindekinden olacaksın boşver kullan gittiği yere kadarKızlar tencere takımım Karaca’ya garantiye gitti. Geçen hafta . Bugün aramışlar diyorlar ki ürünün resimlerini atınbende dedim ki siz iyi missiniz allah aşkına ürünler sizde garantiye geldi ya bu nasıl bir çalışma sistemi allah aşkınıza bir halt olmaz bunlardan tövbe tövbe
Teşekkürler EsilaSenin saclarini durusunu yerim gule gule giy
İçleri yikan derisi gibi soyulup yemeklere düşüyorduTuce hazır elindekinden olacaksın boşver kullan gittiği yere kadar
Sağol ZeynolinCook şirinler sağlıkla kullansın paşa
EvetBu adam asyayı mı seviyor anlamadım
Asya da adamı teselli ediyor bir tane vuracağım o olacak adam aldattı daha offfYazıklar olsun o zaman onada
Gül gibi karısı var
Ayy çok merak ettimSize muhteşem bir haberim var bilin bakalım ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?