Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugun test soz konusu oldu. Cuma fln olursa olur dedim once bugun dediler sonra liste gonderilmis ben isim yazdirmaya calisiyorum kimse ilgilenmiyor bizim mudur ben sana cuma izin verirsem otekilerde ister gidemezsin dedi.
Otekiler biz enayimiyiz diyor.
Cuma nikahlar var yaziliyor
Cok sacma agir seyler isittim
O birimde calismak istemiyorum onumuzdeki hafta gorusucem
Bendeki temas su sekilde. 2 kisi surekli dipdibe ve maskesiz. Ise birlikte gidip geliyoruz. Klima fan arabada hep acik camlar kapali ve maskesizler. Uyardigim halde takmiyorlardi
Cogu kisi temastan 15 gun karantinada. Bir kismina baskan izin vermemis cikarttirmis.
Bana da izin vermediler daha dogrusu ben cuma ateslide olsa gidicem onumuzdeki hafta teste gidermisim soylenen bu.
Bu kandil gunu mahvoldum
Cok uzgunum
Yazik o gecen 9 seneme
Gruplardan fln ciktim kimseyle muhattap olmadan geldim
En son gelmeyin dediler ama dedigim gibi bu noktadan sonra gider calisirim
Ztn yol arkadaslarindan dolayi hersey degisecek
Onlar teste gidip sonuc cikana kdr evde kalacaklarmis

Selam kızlar
Sabahtan beri daha oğlan yeni uyudu
Eşimi markete gönderdim bugün yarım gün çalıştı
Bir kaç eksik var onları alıcak.
yarın tam gün çalışacak iyi olur mesai olur hem
yemek olarak ciğer sote pilav ve
Boza’nın mantar mücverini yapıcağım yanına sosta olucak

İyi akşamlar
Kızı dişçiye dün götüremedim bugün götürdüm. En az 1500 tutacak sanırım bakalım.
Neyi var canım geçmiş olsun benim kızında azı dişi kırıldı kök içinde dişçiye gitmemiz lazım nasıl olacak bilmiyorum özelden randevu alalım diyor eşim bende üniversite hastanesine gidelim önce belki alttan geliyordur çekmezler diyorum özel para almak için çeker

merhaba kızlar çok yoruldum bugün temizlik yaptım öğleden sonra kuaföre gittim 35 tl ödedim kaş bıyık sac kesim fön . Bebek uyudu dizi var cay koyacağım. Kv kp le konuştum kandil diye. Esim ararken konuşacak misin dedi evet dedim kandil günü huzurlu olalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…