- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.072
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #81.801
Çok şükür Allah’aHahahaha
Ayyy tuce çok güldüm yaaa
Senin ki melek canım uçacak yakında
Mülayim evet ama ben ondan daha mülayimimSeninki mülayim bir kadın gibi sanki
Tucecim iyiyim sağol canımzerya271210 canim nasılsın
Haberlerini bekliyorum canım benim umarım panik atak değildirTucecim iyiyim sağol canım
Bugün holteri taktırdım, tahlilleri yaptırdım.
Sonuçları doktor cumartesi günü görecek ama tahlil okumayı biliyoruz sonuçtakan değerlerim tiroitlerim hepsi normal seviyelerde. Gayet sağlıklıyım kan değerlerine bakarsak.
Ya düşük tansiyonlu bünyeme 13 lü tansiyonlar fazla geliyor yada panik atak yaşıyorum.
Bakalım birkaç güne belli olur. Sorduğun için sağol kuzum
KoptumAyy çok merak ettim
1-kayınvalidenler geliyor(bu en muhteşemi)
2-piyangodan para çıktı
3-abi bebek bütün yemeklerini yedi
Ayyy bi salsınlar artık seni yaa
Evdeki huzurumu yeni sağlamıştımAyyy bi salsınlar artık seni yaa
EvetEvdeki huzurumu yeni sağlamıştım
Yok zeryam sen iyi niyetlisin şuanEvetbence bir gerginlik yaşandığı için kv arayı açmadan hemen gelmek istiyor amacı senle arayı düzeltmek aslında.
Ama yapı olarak arayı düZeltebilecek ince düşünceye sahip mi bilemiyorum
Umarım yine bir gerginlik yaratmazlar kazasız belasız gelip giderler
CanımKorona olacak diye korkuyorum
Yarın sabah erken git veya gece git keşke şimdi gitsen yarın öğlene sonuç çıkardıCanımokyonus bendeyim ozledim burayı yoğunluktan yorgunluktan takip edemiyorum fazla . Küçük park a gittin mi oraya da gittiysen öğrendin demektir İzmir i
tuce_tuce iyi değilim tatlım hemşire velimi aradım cok kalabalık korona yoksa bile sıra beklerken olursunuz dedi
Yarın sakin olursa test yaptırmaya gideceğim.
ogretmenlere test onceligi varmış. Sırt agrim var başka bir belirti yok ama baya bir agriyor
Müdüre hakkımı helal etmiyorum o kadar dedim çocuklarım küçük bana 1. Sınıf vermeyin seneye verin bir sürü Ogretmen kronik rahatsız diye idari izinli.
Seytan diyor yaz ücretsiz izin. Bakalım bu tempoya alışamazsam izne ayrılacağım
Evde kötüyseniz kendine pay çıkaracak mı acaba benim yüzümden oldu diyeYok zeryam sen iyi niyetlisin şuanonun için değil de biz evde iyi miyiz kötü mü ona bakmaya geliyor . Yapı olarak ince bir insan değil zaten ince olsaydı bu olayların hiç birisi olmayacaktı
NiyeeeeeBu asya volkanı boşamaz insallah
Ooo kahve olur bak
Sana birşey söyleyeyim de GülEvde kötüyseniz kendine pay çıkaracak mı acaba benim yüzümden oldu diye
Kimsede vicdan yok ya çok acımasızlar.Bebeler var evde ama kimin umru.3 ay falan al olmazsa izin kışı evde geçir bunlarla zor uğraşmakCanımokyonus bendeyim ozledim burayı yoğunluktan yorgunluktan takip edemiyorum fazla . Küçük park a gittin mi oraya da gittiysen öğrendin demektir İzmir i
tuce_tuce iyi değilim tatlım hemşire velimi aradım cok kalabalık korona yoksa bile sıra beklerken olursunuz dedi
Yarın sakin olursa test yaptırmaya gideceğim.
ogretmenlere test onceligi varmış. Sırt agrim var başka bir belirti yok ama baya bir agriyor
Müdüre hakkımı helal etmiyorum o kadar dedim çocuklarım küçük bana 1. Sınıf vermeyin seneye verin bir sürü Ogretmen kronik rahatsız diye idari izinli.
Seytan diyor yaz ücretsiz izin. Bakalım bu tempoya alışamazsam izne ayrılacağım
Bizim ev şehir dışında kızlar uyudu bu saatte tek gitmemYarın sabah erken git veya gece git keşke şimdi gitsen yarın öğlene sonuç çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?