Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tucecim iyiyim sağol canım

Bugün holteri taktırdım, tahlilleri yaptırdım.

Sonuçları doktor cumartesi günü görecek ama tahlil okumayı biliyoruz sonuçta kan değerlerim tiroitlerim hepsi normal seviyelerde. Gayet sağlıklıyım kan değerlerine bakarsak.

Ya düşük tansiyonlu bünyeme 13 lü tansiyonlar fazla geliyor yada panik atak yaşıyorum.

Bakalım birkaç güne belli olur. Sorduğun için sağol kuzum

Haberlerini bekliyorum canım benim umarım panik atak değildir

Evdeki huzurumu yeni sağlamıştım
Evet bence bir gerginlik yaşandığı için kv arayı açmadan hemen gelmek istiyor amacı senle arayı düzeltmek aslında.

Ama yapı olarak arayı düZeltebilecek ince düşünceye sahip mi bilemiyorum

Umarım yine bir gerginlik yaratmazlar kazasız belasız gelip giderler

Yok zeryam sen iyi niyetlisin şuan onun için değil de biz evde iyi miyiz kötü mü ona bakmaya geliyor . Yapı olarak ince bir insan değil zaten ince olsaydı bu olayların hiç birisi olmayacaktı

Cedric1003 nasılsın gözlerim gönlüm seni arıyor

Korona olacak diye korkuyorum
Canım okyonus bendeyim ozledim burayı yoğunluktan yorgunluktan takip edemiyorum fazla . Küçük park a gittin mi oraya da gittiysen öğrendin demektir İzmir i
tuce_tuce iyi değilim tatlım hemşire velimi aradım cok kalabalık korona yoksa bile sıra beklerken olursunuz dedi
Yarın sakin olursa test yaptırmaya gideceğim.
ogretmenlere test onceligi varmış. Sırt agrim var başka bir belirti yok ama baya bir agriyor
Müdüre hakkımı helal etmiyorum o kadar dedim çocuklarım küçük bana 1. Sınıf vermeyin seneye verin bir sürü Ogretmen kronik rahatsız diye idari izinli.
Seytan diyor yaz ücretsiz izin. Bakalım bu tempoya alışamazsam izne ayrılacağım

Yarın sabah erken git veya gece git keşke şimdi gitsen yarın öğlene sonuç çıkardı

Evde kötüyseniz kendine pay çıkaracak mı acaba benim yüzümden oldu diye
Sana birşey söyleyeyim de Gül olay oldu eşimle tartıştık eve geleceğiz kp diyor ki kv sizinle gelsin sanki biz adamla durduk yere tartıştık kv ortalık sakinleştirecek onun için geliyor

Kimsede vicdan yok ya çok acımasızlar.Bebeler var evde ama kimin umru.3 ay falan al olmazsa izin kışı evde geçir bunlarla zor uğraşmak

zerya271210 sonuçların iyi çıkmasına sevindim inş başka bir şey çıkmaz
Bende bazen uyurken uyanıyorum ve o an ölüyorum sanıyorum nefes alamıyorum çarpıntım oluyor sonra o arada kendi kendimi sakinleştiriyorum yok öyle bir şey diye
Gitsem bende kesin panik atak vardır uzun bir süreden beri hem de
Doğumdan sonraya inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…