Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canımcımmmmmm çok geçmiş olsun
Saol cnm .
okyonus canm bende aynısını eşime dedim videodan olsa ne yapacağız bilmiyoruz .
Kayınvalidelerin yerini sana söylemiştim evleri müstakil bahçede kalacaklar oraya gidebilirsiniz hiç sorun olmaz eve girmeyin bu gece

1.7 alırsak 20 derecede içine ne giydirmek lazım sence
Ben 1 tog pamuklu tulumda kat kat giydiriyordum malesef.İcim rahat etmiyor kuzey cephe ve soğuk oluyor diye ve kızım terlemiyordu.1,7 de uzun kollu zibin altına tayt giydirirdim canım.Gece de enseyi kontrol ederdim,serin gibiyse içine normal bir tulum daha eklerdim.Bugun 1,7 ve 2,5 toglu tulumları gördüm ama karar veremedim

Daha kızım doğmadan çok araştırmıştım woolnati Ama yazın terletmeyen kışın usutmeyen yapısını aklima oturtamamistim.Yoksa yorumlarını ve kullanışlılığı bakımından boyut filan,oldukça güzel.Tesekkur ederim yine bakacağım

Düşünen arkadaşlar sağolun ailem gibi oldunuz hepiniz. Eve şimdi geldik trafik felç.Allah kimseye yaşatmasın inş göçük altında olanlarda kurtulur.

Okyonus bu gece evdemisiniz esin evdemi nasilsiniz

Şu tv de kurtarma gösterilen bina kardeşimin evinin arka sokağında. Onlar daha trafikten eve ulaşamadılar bile. Gece sokakta kalacaklar. Evlerinde hasar var mı henüz bilmiyoruz. Allahım kuş olup uçmak istiyorum.
Cok gecmis olsun ben en iyi anlarim aglaya aglaya izliyorum ben

Eşim siyah zeytini 10 kilo alalım dedi kilosu 20 imiş

10 kilo zeytinyağı. 250 tl
10 kilo siyah zeytin 200 tl

10 kilo da yeşil zeytin yaptım mı yeter
Bugün kilo öncü siyah zeytini 33 tl aldık
Çok iyi almışsın canım sağlıkla afiyetle yiyin
5 kg bidona kaç kilo zeytin giriyor acaba

Şu tv de kurtarma gösterilen bina kardeşimin evinin arka sokağında. Onlar daha trafikten eve ulaşamadılar bile. Gece sokakta kalacaklar. Evlerinde hasar var mı henüz bilmiyoruz. Allahım kuş olup uçmak istiyorum.
Trafik felç bizde cok zor ulaştık eve.Afad ambulanslar polisler kepçeler yollar dolu evine ulaşmaya çalışan insanlar kaos yollar.Cocukları okulda olanlar falan vardı koşarak gitti insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…