- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.041
Saol cnm .Canımcımmmmmm çok geçmiş olsun
Ben 1 tog pamuklu tulumda kat kat giydiriyordum malesef.İcim rahat etmiyor kuzey cephe ve soğuk oluyor diye ve kızım terlemiyordu.1,7 de uzun kollu zibin altına tayt giydirirdim canım.Gece de enseyi kontrol ederdim,serin gibiyse içine normal bir tulum daha eklerdim.Bugun 1,7 ve 2,5 toglu tulumları gördüm ama karar veremedim1.7 alırsak 20 derecede içine ne giydirmek lazım sence
Daha kızım doğmadan çok araştırmıştım woolnatiMerhabalar. İsterseniz woolnat markasına bir bakın, üşütmüyor da eğer içine giydirdiğiniz atlet terletmeyen kumaşsa kesinlikle terletmiyor da. Pahalı görünebilir ama çok bol bir kesimi var benim kızın 2.yılı sanırım 3.yıl da giyer. Paranın her kurşuna deyiyor içim çok rahat , odası 21,22 derece oluyor geceleri.
Düşünen arkadaşlar sağolun ailem gibi oldunuz hepiniz. Eve şimdi geldik trafik felç.Allah kimseye yaşatmasın inş göçük altında olanlarda kurtulur.
Cok gecmis olsun ben en iyi anlarim aglaya aglaya izliyorum benŞu tv de kurtarma gösterilen bina kardeşimin evinin arka sokağında. Onlar daha trafikten eve ulaşamadılar bile. Gece sokakta kalacaklar. Evlerinde hasar var mı henüz bilmiyoruz. Allahım kuş olup uçmak istiyorum.
Sağolasın Esila. Cok zor gerçekten.Cok gecmis olsun ben en iyi anlarim aglaya aglaya izliyorum ben
17 agustosu kare kare bilirimSağolasın Esila. Cok zor gerçekten.
Bugün kilo öncü siyah zeytini 33 tl aldıkEşim siyah zeytini 10 kilo alalım dedi kilosu 20 imiş
10 kilo zeytinyağı. 250 tl
10 kilo siyah zeytin 200 tl
10 kilo da yeşil zeytin yaptım mı yeter
Trafik felç bizde cok zor ulaştık eve.Afad ambulanslar polisler kepçeler yollar dolu evine ulaşmaya çalışan insanlar kaos yollar.Cocukları okulda olanlar falan vardı koşarak gitti insanlarŞu tv de kurtarma gösterilen bina kardeşimin evinin arka sokağında. Onlar daha trafikten eve ulaşamadılar bile. Gece sokakta kalacaklar. Evlerinde hasar var mı henüz bilmiyoruz. Allahım kuş olup uçmak istiyorum.
Evdeyiz canım eşim Pazar günü nöbetçi yarin kayınvalidem geliyorOkyonus bu gece evdemisiniz esin evdemi nasilsiniz
Evdeyiz canım eşim Pazar günü nöbetçi yarin kayınvalidem geliyor
Sağol canım.Ufak ufak oluyor inş bununla atlatırızHay allah kendinize dikkat edin Allah kolaylik versin
Sağol canım.Ufak ufak oluyor inş bununla atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?