Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ztn halsizdim bu gece uyku yok cok uzgunum
Deprem benim yumusak karnim

Kızlar depremi hissedenlere çok geçmiş olsun

Bu yaZın başından beri seferihisar ve bayraklı oralara bakıyorduk eşimle mekan açmak veya yerleşmek için. Şuan biz de orada olabilirdik

Çok üzgünüm, tv de çok kötü görüntüler var... allah beterinden korusun

Umarım can kaybı olmaz

Çok geçmiş olsun bol sıvı almak lazım.

Allahım daha neler göreceğiz
Çok çok geçmiş olsun ege de yaşayanlara
Kuzenim orda subay hemen onu aradım açmadı deli oldum hala stresten ağlıyorum yazarken, işteymiş sonra aradı çokk kötüymüş depolarımız patladı dedi

Haberlere de hiç bakmak istemiyorum inş. Can kaybı çok olmaz

Son düzenleme:
Merhaba kızlar biz de canlı yayın izliyoruz İzmir'i.
Aklima benim de hemen okyonus geldi, cok gecmis olsun umarım iyisinizdir. Izmirde olan baska arkadaşlar var mı bilmiyorum ama cevre illerde hisseden herkese geçmiş olsun.
Dikkatimi cekti surekli yolları boşaltın uyarisi veriliyor Izmirde cok ciddi trafik problemi var galiba.

Zeynep Gulru lapa lapa kar yağıyor ya bu sene kış erken mi geldi bana mı öyle yle geliyor?

Merhabalar. İsterseniz woolnat markasına bir bakın, üşütmüyor da eğer içine giydirdiğiniz atlet terletmeyen kumaşsa kesinlikle terletmiyor da. Pahalı görünebilir ama çok bol bir kesimi var benim kızın 2.yılı sanırım 3.yıl da giyer. Paranın her kurşuna deyiyor içim çok rahat , odası 21,22 derece oluyor geceleri.

1.7 alırsak 20 derecede içine ne giydirmek lazım sence

Teşekkürler Penguen tuce_tuce
Kızlar deprem olmuş İzmir’de cok şiddetli
okyonus nasılsın başka varmıydi Ege de olan ?
Yeni geldik eve cok kötüydü.Hesap açtırmaya çıktım eşimle oğlanda yanımdaydı birden insanlar kaçıştı çığlıklar binalar beşik gibi sallandı sıvalar döküldü birisi çatladı boydan boyaArabayı otoparka bıraktık geldiğimizde aramayanda sıvalar taslar düşmüş bembeyaz toz olmuş.Trafik kilitlendi kaldık öylece.Cok zormuş çaresizlik.Şükür evdeyiz evde birsey yok Allah hepimizi korusun.Deprem çantası hazırladık şimdi cok bilinçsiziz deprem konusunda bir kere daha anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…