- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.181
Aynen Zeyno çok nadir böyle yapıyor ama bizde ortamıza alıyoruz bi babasına sarılıyor bi dönüp banaBenin kızımda öyleydi tuce yanına alırdım meme ağzında uyurduk sende öyle yap şimdi odasında yatagında uyuyor geçti gitti o günler özlüyorum bazen yanıma alıyorum hala sende öyle yap
Evet canım yazın çok sıcak dayanılmaz oluyor ama kışın rahat ediyoruz aşırı soğuk olmuyorŞimdi güzeldir orası rahat etmişsinizdir yazın çok kötü
YaaaaAnnesine yakın olanlara çok imreniyorum
En son şubatta annemler geldi o zaman görüşmüştük inşallah bu kışda gelirler çok özledim
Bende çok özledim bazen sıkıldığımda iyice özlüyorum. Mesela bebek yemek yemiyor ya çaresiz hissettiğim zaman annemin kokusu burnuma geliyorAnnesine yakın olanlara çok imreniyorum
En son şubatta annemler geldi o zaman görüşmüştük inşallah bu kışda gelirler çok özledim
Aynı şehirde olduktan sonra uzakta tutma canım yakın ol ailene üç günlük dünya ayrı geçiyor günler malesefEvet canım yazın çok sıcak dayanılmaz oluyor ama kışın rahat ediyoruz aşırı soğuk olmuyor
Yaaaa
İnşallah gelirler canım annemelerde biz ev kiralarken hep yakından tut diyor alıştık diyorlar bırakmıyorlar
12 yıllık evliyim o kadar çok anneme ihtiyacım olduğu zamanlar oldu ki anlatamam 3 çocukla çok zorlandım yakınında olsaydı keşkeBende çok özledim bazen sıkıldığımda iyice özlüyorum. Mesela bebek yemek yemiyor ya çaresiz hissettiğim zaman annemin kokusu burnuma geliyor
Biz hala pike ile yatıyoruzKızlar petekleriniz yanmaya başladı mı
Burda hava baya serinledi yorgan çıkardım artık
1 kasım da açılır burda normalde yakan yakar
Çok zor12 yıllık evliyim o kadar çok anneme ihtiyacım olduğu zamanlar oldu ki anlatamam 3 çocukla çok zorlandım yakınında olsaydı keşke
İki haftadır alıyoruz bizde. 20 lira gidiyor evet her alışta. Ama nar faydalı olmazsa olmazımiz. Bir de taze hurmaDün
3 tl ekmek
20 tl nar aldık nar sezonu açıldı bizdekış boyu eşim nar taşır eve
Ayyy püre çok nadir böyle yapıyor bebek maşallahtuce_tuce eşini başka odaya göndereceksin bebek yanında yatacak bir süre.
Biz öyle yapıyoruz yoksa uykular haram
Yumurta çok zam gördüGünaydın. Dün yemekte gitti 100 kağıt
Bugün süt yumurta ekmek su alinacak. Bı 100 kağıt daha gider
Brnimkilerde dönüşü verinde gelelim dedi hayatta vermem eşimde vermez bekar kaynım var öğretmen birlikte yasiyorlar terbiyesizce rbiz tek maasiz iki maaş olsam neyseBu arada kv ler bence ayın 10 unda gelirler . 9 u eşimin son nöbet günü . 10 u cuma ya geliyor cuma cumartesi pazar kalırlar belki pazartesi de sonra dönerler . Zaten kendi arabaları ile gelecekler bu sefer . Kesin benzin alırız onlaraumarım 2 ay önce verdiğim 1000 TL yi getirir
Tövbe tövbeBrnimkilerde dönüşü verinde gelelim dedi hayatta vermem eşimde vermez bekar kaynım var öğretmen birlikte yasiyorlar terbiyesizce rbiz tek maasiz iki maaş olsam neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?