Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benin kızımda öyleydi tuce yanına alırdım meme ağzında uyurduk sende öyle yap şimdi odasında yatagında uyuyor geçti gitti o günler özlüyorum bazen yanıma alıyorum hala sende öyle yap
Aynen Zeyno çok nadir böyle yapıyor ama bizde ortamıza alıyoruz bi babasına sarılıyor bi dönüp bana ama babası ile çok tehlikeli oluyorlar yan yana valla uyuyamıyorum o zaman

Şimdi güzeldir orası rahat etmişsinizdir yazın çok kötü
Evet canım yazın çok sıcak dayanılmaz oluyor ama kışın rahat ediyoruz aşırı soğuk olmuyor
Annesine yakın olanlara çok imreniyorum
En son şubatta annemler geldi o zaman görüşmüştük inşallah bu kışda gelirler çok özledim
Yaaaa

İnşallah gelirler canım annemelerde biz ev kiralarken hep yakından tut diyor alıştık diyorlar bırakmıyorlar

Annesine yakın olanlara çok imreniyorum
En son şubatta annemler geldi o zaman görüşmüştük inşallah bu kışda gelirler çok özledim
Bende çok özledim bazen sıkıldığımda iyice özlüyorum. Mesela bebek yemek yemiyor ya çaresiz hissettiğim zaman annemin kokusu burnuma geliyor

Aynı şehirde olduktan sonra uzakta tutma canım yakın ol ailene üç günlük dünya ayrı geçiyor günler malesef

Bizimkiler istanbulda biz doğuda

Bende çok özledim bazen sıkıldığımda iyice özlüyorum. Mesela bebek yemek yemiyor ya çaresiz hissettiğim zaman annemin kokusu burnuma geliyor
12 yıllık evliyim o kadar çok anneme ihtiyacım olduğu zamanlar oldu ki anlatamam 3 çocukla çok zorlandım yakınında olsaydı keşke

Sabah bebeğe biraz kahvaltı yaptırdım kendime rezene ve süt çayı demledim ayrıca çay koydum kahvaltı için . Eşime beslenme çantası hazırladım nöbete gitti. Siyahları makinaya attım yarın halı sabaha maçı var ona lazım olanlar vardı buzluktan bebeğe mercimek çorbası çıkartım öğlen için umarım yer dünden bazlamam var onunla kahvaltı yapayım ekmek siparişi veririm öğlen için eşime bazlamaları koydum bana az kaldı manavdan da meyve vs siparişi vereceğim . Yarın eşim nöbet dönüşü alışverişle uğraşmak istemiyorum. Dün bebeği parka götüremedik saat uygun olmadı filan eşim üzüldü yarın kesin park yaparız . Ben tek başıma orduevine götüremiyorum oto koltuğunda pek sakin durmuyor dönerken kesin ağlıyor bende panik olurum kesin biraz daha büyümesi lazım

akşam 18:00 gibi salonun perdesini makinaya atacağım bebek uyuduğu saate çıkmış olur camı içten hemen siler takarım . Kv ler gelecekler perdeler temiz olsun

tuce_tuce eşini başka odaya göndereceksin bebek yanında yatacak bir süre.
Biz öyle yapıyoruz yoksa uykular haram
Ayyy püre çok nadir böyle yapıyor bebek maşallah ben kocamanız hayatta yatamam o nöbetçi olduğu zaman çok uykusuz kalıyoruz oda bende birlikte uyumamız lazım

Bu arada kv ler bence ayın 10 unda gelirler . 9 u eşimin son nöbet günü . 10 u cuma ya geliyor cuma cumartesi pazar kalırlar belki pazartesi de sonra dönerler . Zaten kendi arabaları ile gelecekler bu sefer . Kesin benzin alırız onlara umarım 2 ay önce verdiğim 1000 TL yi getirir

Brnimkilerde dönüşü verinde gelelim dedi hayatta vermem eşimde vermez bekar kaynım var öğretmen birlikte yasiyorlar terbiyesizce rbiz tek maasiz iki maaş olsam neyse

Brnimkilerde dönüşü verinde gelelim dedi hayatta vermem eşimde vermez bekar kaynım var öğretmen birlikte yasiyorlar terbiyesizce rbiz tek maasiz iki maaş olsam neyse
Tövbe tövbe bu kadar da olmaz hahaha gelmeyin o zaman de sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…