- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.201
He dedi eşi. Gelmeyin zorunlu değilsiniz doğuma gelin dedi yok illa gelcek bi yiyip icio gidecek. Oğlum.beni istemiyor dedi gerçi önce sen beni istemiyorsun dedi bende dedim herkesle görüşüyorsunuz ayrıca oğlun istemiyor otobüslerde sürünmesinler kalsınlar evde diyor dedimTövbe tövbebu kadar da olmaz hahaha gelmeyin o zaman de sende
Evet köy yumurtası aliyoruz 2 lira olmuş o da.Yumurta çok zam gördü
Bende 1.25 ten alıyordum şimdi kaç oldu birazdan sipariş verirken SorayımEvet köy yumurtası aliyoruz 2 lira olmuş o da.
Gelirken almıştık uzin dönüşü 1.25ten. bitti . Yumurta peynir yoğurt et hiç dayanmıyor bizim evde
Ama sıkıntı bende değil. Ben kendimi savurgan görmüyorum artık ,,degilim çünkü. Ben evime girmesi gereken temel besin maddelerini alıyorum. Millete lüks geliyor . Makarna 3 liraya maloluyor bize diye beni eleştirdiler. Ben tavuklu yapınca mantarlı yapınca lüks tüketim oluyormuş. Kuru kuru yiyip şükür edecekmişimNe olacak bu pahalilik kızlar.
3 güne bir alışverişlere çıksam dahi üç güne bir fiyatlar değişiyor yükseliyor.
Her şey çok pahalı.
Bir başlik açmışlardi bdvde pahalılıkla ilgili.
Herkes pahaliliktan çok şikayetçi.
( Tabii bir de şükürcú grup var onları geçiyorum. Şaka gibiler. her öğün makarna yemeye ,birikmiş Ev kirasını ödeyememeye şükür ediyorlar)
Ben çift maaşla Türkiye şartlarında güzel bir gelirle zorlanıyorum.
Ne olacak bu pahalilik kızlar.
3 güne bir alışverişlere çıksam dahi üç güne bir fiyatlar değişiyor yükseliyor.
Her şey çok pahalı.
Bir başlik açmışlardi bdvde pahalılıkla ilgili.
Herkes pahaliliktan çok şikayetçi.
( Tabii bir de şükürcú grup var onları geçiyorum. Şaka gibiler. her öğün makarna yemeye ,birikmiş Ev kirasını ödeyememeye şükür ediyorlar)
Ben çift maaşla Türkiye şartlarında güzel bir gelirle zorlanıyorum.
Kesinikle eskiden aylık alışveriş yapardım bir ay dolu dolu yaşardım şimdi....Ama sıkıntı bende değil. Ben kendimi savurgan görmüyorum artık ,,degilim çünkü. Ben evime girmesi gereken temel besin maddelerini alıyorum. Millete lüks geliyor . Makarna 3 liraya maloluyor bize diye beni eleştirdiler. Ben tavuklu yapınca mantarlı yapınca lüks tüketim oluyormuş. Kuru kuru yiyip şükür edecekmişim
Ama sıkıntı bende değil. Ben kendimi savurgan görmüyorum artık ,,degilim çünkü. Ben evime girmesi gereken temel besin maddelerini alıyorum. Millete lüks geliyor . Makarna 3 liraya maloluyor bize diye beni eleştirdiler. Ben tavuklu yapınca mantarlı yapınca lüks tüketim oluyormuş. Kuru kuru yiyip şükür edecekmişim
Ama evde çocuk var 12 de nasıl kalksınKayınvalidede uyku apnesi var cihaz kullanıyor gece maske takıyor.Cocuk korkuyor odaya girmeye bende erken gidecegım kadın 12 de kalkıyor ona canım sıkıldı çocuğa tembihledim kalkınca seslen kaldır diye eşimle konuşacağım ben gitmeden kaldıracağım olmazsa
Herkese selamlar. Geçen ay 40 tl ye aldığım yağ daha dün 50 tl olmuş. Yumurta orta boy 20 tl. Peynir 60 tl kilosu. Benim annem et yemiyor o yüzden süt yoğurt yumurta yemeye dikkat ediyor. Eve 2 maas giriyor ev kendimizin buna rağmen maaşlar hep markete gidiyor.Ama sıkıntı bende değil. Ben kendimi savurgan görmüyorum artık ,,degilim çünkü. Ben evime girmesi gereken temel besin maddelerini alıyorum. Millete lüks geliyor . Makarna 3 liraya maloluyor bize diye beni eleştirdiler. Ben tavuklu yapınca mantarlı yapınca lüks tüketim oluyormuş. Kuru kuru yiyip şükür edecekmişim
Bende üstelik kartlıBu arada iki gündür akşamları kombi yakıyoruz sabah kapatıyorum.
Bizim ev soğuk oluyor malesef.
Çocuk olmasa daha idare eder yakmazdım ama çocuk olunca mecbur yakıyorum
Çocuğu erken yatırıp erken kaldıracağım gitmeden kayınvalideyide kaldıracağım.Ama evde çocuk var 12 de nasıl kalksınsabah kalkıp kahvaltı yapmalılar filan yAni 12 de kalkarsa gün yarılanmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?