Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kizlar ruyamda bizim is yerindeki hastanin agirlastigini duyuyorum kalktim haber var yatis yapilmis
Hic tadim yok
Butun gun cizgifilm izleyesim var bugunku planim bu
Yemek dusunmeliyim
Bu kadar kafana takma Esila. Dikkat ediyorum da çok çok evhamlisin. Sen kendi tedbirini al. Yanlarına yaklaşma. Çift maskeni tak. Kolonya dezenfektan.. gerisini Allah'a birak. Laftan sözden anlayanlar için yıpranma.

Bu kadar kafana takma Esila. Dikkat ediyorum da çok çok evhamlisin. Sen kendi tedbirini al. Yanlarına yaklaşma. Çift maskeni tak. Kolonya dezenfektan.. gerisini Allah'a birak. Laftan sözden anlayanlar için yıpranma.

Yahu yaklasmama durumu yok iste, bahsedilen tedbirlerin hic biri yok test yasak temasli karantinasi yasak calisiyorlar ve tehdit ediliyorlar
Su an evhamdan ote pozitif olma ihtimalim var test yapmiyorlar
Bence bilmedigin durumlar icin cok net yorum yapma pure
Yarin yine o ortama girecek olan benim
Evde kalabilme ihtimalim yok

Sen bilirsin

Bereketli olsun.
Ben de yılbaşından sonra inşallah

Evet bence de Hepimizin olma ihtimalli var tedbiri alacağız takdir allahtan . Şubede adam pozitif çıktı bizimkiler 5 gün işe girip geldiler karantina vs olmadı zorla test verdik vs vs

Çocuğu erken yatırıp erken kaldıracağım gitmeden kayınvalideyide kaldıracağım.
Kv uyurken çocuğun evde dolaşması çok saçma ve yanlış zaten allah korusun çocuk bu başına birşey gelebilir . Kv çocuğa bakmak için geliyor sizin evde öğlene kadar uyumak için değil ki

Allah bereket versin darısı bize olsun

Bereketli olsun.
Ben de yılbaşından sonra inşallah

Allah bereket versin darısı bize olsun
Teşekkürler kızlar ben çok geç kaldım bu sayfayı takip etmeye yoksa neler biriktirirdim bundan sonra inşallahhh
Şimdi maaşı alır almaz hemen çeyrek ya da gram alıyorum sonrasında harcamamı yapıyorum

Önceleri hiç altın almazdım yer içer gezerdim üstüne üstlük evdeki altınları bozdurur tatile yemeğe giderdik

Eşim de bana ayak uydursa artık apartman dikerim o derece gazlıyım

Senin koca da fena ama yAni hiç birikimci değil ki

Evdekini bozdurmak iyi fikirmis
Hangisi daha iyi
Harcama mı birikim mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…