- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.321
Ne güzel:)Ben bebek yokken eşimin nöbetçi olduğu günler kendime iş üretirdim evde dolap yerleştir temizlik yap filanşuan mutfak perdesi astım bak
Kizlar bebek icin uyku tulumu sipariş edeceğim, 2.5 tog cok mu kalın olur? Ev 21-22 derece oluyor. Icine sadece body giydiririm diye düşünüyorum.
nedemistimkibenn bu arada havlu muhabbeti olmuş. Madam coco dan cok memnunum hem tarzı guzel hem de kalitesi. Fiyat olarak da fena değildi en son, su an nasil bilmiyorum.
Nerden bildin kız
Benim kızda izliyor şu anRafadan tayfa göbekli tepe çıktı. Oğlum sevinç çığlıkları atıyor
Aynen.dun de izledi.Nerden bildin kızvalla gittik sabah
Bugün hep okudum ama yazamadım bir türlü
Benim kızda izliyor şu andün akşamda dehliz macerası vardı hepsini çok seviyor
Hala cok halsizim kızlar ishal devam ediyor doktor bir haftaya yakın halsizlik agri olur dedi
Tuçecim çok geçmiş olsun ufak kazalar olacak illaki kendini suçlu hissetme canım benimKızlar çok üzgünüm abi bebeğin altını değiştirip oturma odasına bırakmıştım ellerimi yıkayıp bezi atacaktım birden sese koştum ki TV sehpasının kenarına Yüzünü çarpmış Dışı üstü dudağını patlatmış kanadıHiç buz koy durmadı şişti de birkaç dakika sonra da burnunun üzeri morardı çok hafif
Covid değilsin diye biliyorum.Hala cok halsizim kızlar ishal devam ediyor doktor bir haftaya yakın halsizlik agri olur dedi
Geçmiş olsun tucecim tam tahlilleri zamanları. Kenarlar sivriyse korumaliklar var onlardan tak ne kadar dikkat etsende hersey bir anlık. Allah beterinden korusun
Sen nasılsın okyanusum kayınvalideyle nasıl gidiyor cicim ayları
Hala cok halsizim kızlar ishal devam ediyor doktor bir haftaya yakın halsizlik agri olur dedi
Geçmiş olsun tucecim tam tahlilleri zamanları. Kenarlar sivriyse korumaliklar var onlardan tak ne kadar dikkat etsende hersey bir anlık. Allah beterinden korusun
Sağ olun kızlarTuçecim çok geçmiş olsun ufak kazalar olacak illaki kendini suçlu hissetme canım benim
Enfeksiyon var. sanırım okuldan kaptım. Ateş öksürük tat koku kaybı yok halsizlik ve ishal. Halsizlikte ishalden oluyor.Covid değilsin diye biliyorum.
diğer belirtileri de dikkat et ağrın sızın devam ederse bence bir tahlil daha yaptır.
AyyyEnfeksiyon var. sanırım okuldan kaptım. Ateş öksürük tat koku kaybı yok halsizlik ve ishal. Halsizlikte ishalden oluyor.
Psikolojik olarak hergun kendimi covidli hissediyorum
Himm bu belirtiler yoksa bence de değilsin. Tam mevsim geçişi,toz toprak rüzgar da çok olur hemen vücuda yerleşir mikrop. Geçer inşallah birkaç guneEnfeksiyon var. sanırım okuldan kaptım. Ateş öksürük tat koku kaybı yok halsizlik ve ishal. Halsizlikte ishalden oluyor.
Cay içip pasta yiyiyoruz şuanHala cok halsizim kızlar ishal devam ediyor doktor bir haftaya yakın halsizlik agri olur dedi
Selam pure iyidir işler güçler yogunluk işte. Birikim anlamında pek bir şey hedefleyemiyoruz artık. Aracımızı değiştirdik bir miktar krediye girdik bir de ev değişikliğimiz olacak tamirat tadilat usta organizasyonu yapmaya çalışıyorum. Herkes iyidir umarım.S Spizella arada bir de olsa görünürdün ne yapıyorsun. Nasılsın
sirkencubin nasılsın.
GeyikliGece uzun zamandır görünmüyor.
Scss94 nerelerdesin.
A Alya_sura88 Alya da yok birkac gündür.
Ve diğer etiketleyemedigim arkadaşlar..
ayrıca listedeki arkadaşlar ne yaptınız hedeflerinizi..
Enterogermina al iç bide bol bol tuzlu ayran kefir.Ayran hem kaybettiğin tuzu yerine koymanı sağlar.Muz tüket leblebi çubuk kraker yağsız yoğurtlu makarna bunlar aklıma gelenler.Allah şifa versinEnfeksiyon var. sanırım okuldan kaptım. Ateş öksürük tat koku kaybı yok halsizlik ve ishal. Halsizlikte ishalden oluyor.
Anlarım ben sessizliğin kayınvalideye gitmiş gelin sessizliği çünküNerden bildin kızvalla gittik sabah
Bugün hep okudum ama yazamadım bir türlü
Benim kızda izliyor şu andün akşamda dehliz macerası vardı hepsini çok seviyor
Hayırlı olsun.Kazasız belasız güzel günlerde kullanın aracınızı inşSelam pure iyidir işler güçler yogunluk işte. Birikim anlamında pek bir şey hedefleyemiyoruz artık. Aracımızı değiştirdik bir miktar krediye girdik bir de ev değişikliğimiz olacak tamirat tadilat usta organizasyonu yapmaya çalışıyorum. Herkes iyidir umarım.
Ben yoğunum iş güç bitmiyor günler yetmiyorAsıl sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?