- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.361
Ben senin yanına gelmişim seni ziyarete evinde büyük bir gölün tam önündeydi büyük yüksek katlı bir apartman ama siirtmiş yine orasıNarinim nasıl gördün
Geçen gün buraya yazdım yA belki onu okudunBen senin yanına gelmişim seni ziyarete evinde büyük bir gölün tam önündeydi büyük yüksek katlı bir apartman ama siirtmiş yine orasıminik kuzucuk yerde emekliyordu birde kayınvaliden sendeydi
Durmadan konuşuyor ama aman allahım o nasıl konuşmak , işte tuce kendine yemek yapıyor bizi ayırıyor bizi görmezden geliyor falan.eşinde anne yalan söyleme misafire inanır belki diyor
Bu ara çok fazla kayınvalide sendorumu yaşıyorum o yüzden herkesi kayınvalidesiyle birlikte rüyamda görebilirim
Teşekkür ediyorum Canım benim artık hiç bir yerde tek başına bırakmayacağım . Birde zeka kartlarını oyuncak kutusundan kaldırdım sanırım ona basıp kaymış olabilir tam net bilmiyorum ama .İyi akşamlar yazamadım biraz okudum geçmişituce_tuce geçmiş olsun artık düşmeler çoğalacak canım en hafif hasarla atlatır umarım oluşun ayaklanınca gör sen derinlik algısı olmadığından kendini yataktan kanepeden adım atar gibi atıp pat yere inecek minderleri seriyordum ben kenarlar biraz önlüypr aklında olsun pizza yaptım akşam için kola aldı eşim kantinden ne kadar bilmiyorum arabayı yıkamaya gitti ne kadar verdi sormadım sadece köpükleme ve durulama için makinaya para atılıyor demişti gerisini kendi koca deterjan bez falan götürüp yaptı ne kadar pisse akşama anca geldi bende temizlik yaptım tüp bitti yarın gelir tüpçü
Evet onlar kaygan oluyor kendin göstereceğin zaman çıkar yüksek biyere kaldır acil durumlar için krem ya da sprey bulundur evde benim kızımın dudağı öyle patladı üst dudagın kenarında iz var alt dudagın ortası hafif kabarık çok düştü dişleri hep kesti ne zor günlerdi umarım seninki zor geçmezTeşekkür ediyorum Canım benim artık hiç bir yerde tek başına bırakmayacağım . Birde zeka kartlarını oyuncak kutusundan kaldırdım sanırım ona basıp kaymış olabilir tam net bilmiyorum ama .
İnş çok dikkat ediyordum aslında ama oldu bir kezEvet onlar kaygan oluyor kendin göstereceğin zaman çıkar yüksek biyere kaldır acil durumlar için krem ya da sprey bulundur evde benim kızımın dudağı öyle patladı üst dudagın kenarında iz var alt dudagın ortası hafif kabarık çok düştü dişleri hep kesti ne zor günlerdi umarım seninki zor geçmez
Formül mamayı benim büyük oğlum almıyordu biberon da kesinlikle kabul etmiyordu ordan bunu acı bir şekilde tecrübe ettiğim için doğdu günden itibaren formül mama ve biberonu herkese rağmen vericem dedim hep iyikide vermişim.buyukte mama verme biberon verme seni emmez diye diye yediler beni sonuç 4 aylikken ise başladım 6 saat calisyorudum bu surede 2 kez emmeye getiriyordu eşim mecburen çünkü biberon veya mama almıyordu.birberon alsaydı enazindan sütumu sağardım yine veririlirdi doyardı.Formül mama alıyor olması en büyük şansın bana kalırsa . Çünkü benim oğlum sadece 1 kez 90 cc mama içti o kadar onu da ağlaya ağlaya o geceyi hiç unutamıyorumek gıda için çok fazla yüklenme Canım bağırsakları zorlanmasın . Formül mama alıyor zaten uykularında da emzir . Bence bir süre sonra emzirme işi düzelecek . Ben kendimi yerden yere attım ağladım bayıldım . Yaklaşık 2 Aydır normale döndü bizim . Formül mama almadığı için ek gıda miktarını arttırmıştım ben ama doğru olan bu değil aslında yaptığım yanlıştı ama çarem yoktu . Çekmediği için sütüm azalmıştı sıfırdan süt için çabaladım ben . Sütü yeniden düzene soktum bardak bardak rezene süt çaylar içtim hala içiyorum. Sütüm bitti demiştim halbuki varmış çocuk emmeye başlayınca normale döndüm yeniden
Evet miktar ??hepimiz burda kalıyoruz demekki.Valla aynı ben çok zorlanıyorum açıkçası o konuda . Mesela şuan ne kadar sıklıkla beslenmeli yediği çorba ne kadar olursa tamam yedi demeli ? Geçen gün fakülteden arkadaşımla görüştüm bebeği 11 aylık doktoru demiş ki 3 ana öğün olmalı . Ara öğünleri de anne sütü olmalı . Bende aynen öyle yapıyordum . Ama miktar olayı beni bitiyor
Aklıma geldi bak kendin vitamin takviyesi alıyor musun sütünün kalitesi için ? Sütten bebeğe akıyor neticede . Korkma bence düzenin iyi .Formül mamayı benim büyük oğlum almıyordu biberon da kesinlikle kabul etmiyordu ordan bunu acı bir şekilde tecrübe ettiğim için doğdu günden itibaren formül mama ve biberonu herkese rağmen vericem dedim hep iyikide vermişim.buyukte mama verme biberon verme seni emmez diye diye yediler beni sonuç 4 aylikken ise başladım 6 saat calisyorudum bu surede 2 kez emmeye getiriyordu eşim mecburen çünkü biberon veya mama almıyordu.birberon alsaydı enazindan sütumu sağardım yine veririlirdi doyardı.
Emme sorunumuzda hastalanınca başladı 2 ay önce şimdi uykuda ve aynı zamanda kafasını okşayarak Emziriyorum.Birde arabada bir şarkı var onu yüksek sesle açınca seyir halindeyken emzirebiliyorum.
En kötü ihtimalle sagip biberonla verebilirim diye moralimi bozmamaya çalışıyorum pek olmuyor ama.sik sık emmedigi için benimde sütüm bayagi azaldı onun için canm sıkılıyor.en kötü gece emiyor diye şükrediyorum doymak için değil ilaç için emse şükrediyorum yani.Ek gıdaya da 6 aylık başladık işte zamanı geldi doktorumuzda artık depoları 6 aydan sonra boşalıyor onun için ek gida ya başlıyoruz ve senden emdiği yinede vitamin depoları için yeterli değil diyor 6.ay sonrası için görüşü bu şekilde.bende kendimce işte güzel bir beslenme şekli olsun eksik veya yanlış yapmiyim diye endişe ediyorum.Birde ben bebekten dolayı laktoz diyeti yapıyorum dolayısıyle sütum çok kaliteli değil alması gerekenleri bebek benden alamıyor bebegede şuanda kalsiyum anlamında birşey veremiyoruz haliyle başka gıdalarla takviye olsun diye uğraşıyoruz.Kisacasi analık delilik işte
Benim için büyük sorun o matematik problemi sankiEvet miktar ??hepimiz burda kalıyoruz demekki.
90 cc yapıyorum çok nadir bitiriyor genelde 50-60-70 arasını içiyor onuda 15-20 dakikada döne döne oyanaya oynayaCankusunannesi senin bebeğin aç olma ihtimali bence hiç yok . Formül kaç cc oluyor
O sabah yaptığın mamayı yeme durumu nasıl 1 çay bardağı iyi bence yiyor .90 cc yapıyorum çok nadir bitiriyor genelde 50-60-70 arasını içiyor onuda 15-20 dakikada döne döne oyanaya oynaya
Hayır dışardan takviye almıyorum canm.Sadece kendimce iyi ve kaliteli beslenmeye çalışıyorum meyve sebze et ve baligi duzenli tuketmeye ceviz findik ve bademi yemeye calsiyorum.zaten abur cuburla çikolatayla aram hic yoktur.En kötü alışkanlığım çay günde 6-7 bardak içmek isterim ve içerim.Aklıma geldi bak kendin vitamin takviyesi alıyor musun sütünün kalitesi için ? Sütten bebeğe akıyor neticede . Korkma bence düzenin iyi .
Kpssden 67.7 aldım pure abla . Yani fazla çalışamamıştım, online derslerle birlikte yürütemedim. Şu an bekliyorum son atamalarda belki atanabilirim. Olmazsa yeniden hazırlanacağım.Sena616 canım kpss naptın kaç aldin
Biraz al istersen hem covid geçirdin emziriyorsun da . Ben alıyorum İnan ki çok destek oldu banaHayır dışardan takviye almıyorum canm.Sadece kendimce iyi ve kaliteli beslenmeye çalışıyorum meyve sebze et ve baligi duzenli tuketmeye ceviz findik ve bademi yemeye calsiyorum.zaten abur cuburla çikolatayla aram hic yoktur.En kötü alışkanlığım çay günde 6-7 bardak içmek isterim ve içerim.
Yok 1 cay bardagi degilO sabah yaptığın mamayı yeme durumu nasıl 1 çay bardağı iyi bence yiyor .
Yok 1 cay bardagi değildir bak bu minik kaselerle veriyorum hep ama dolu değil siyah alan dolu oluyor orayı geçirmiyorum zaten fazlasını da yemiyor ağlıyor yememek için denedim bikac kezO sabah yaptığın mamayı yeme durumu nasıl 1 çay bardağı iyi bence yiyor .
Yok 1 cay bardagi degil
Yok 1 cay bardagi değildir bak bu minik kaselerle veriyorum hep ama dolu değil siyah alan dolu oluyor orayı geçirmiyorum zaten fazlasını da yemiyor ağlıyor yememek için denedim bikac kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?