- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #82.441
Ne algıladın. Dünkü mesajım da aynı bugünkü de ayniDünkü mesajından öyle algıladım tabiki de herkesin kendi tercihi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne algıladın. Dünkü mesajım da aynı bugünkü de ayniDünkü mesajından öyle algıladım tabiki de herkesin kendi tercihi![]()
Yazdığın msj yanlış anlaşılmaya çok müsait olmuş . Dün okumamıştım ama az önce gördüm bendeNe algıladın. Dünkü mesajım da aynı bugünkü de ayni
Ya neyini yanlış anlicaksiniz. Yanlış anlayınca ne olacak mesela. Ben ataistim desem yahudiyim desem ne olacak.Yazdığın msj yanlış anlaşılmaya çok müsait olmuş . Dün okumamıştım ama az önce gördüm bende
Kimse zaten sorgulamıyor püre sakin ol .Ya neyini yanlış anlicaksiniz. Yanlış anlayınca ne olacak mesela. Ben ataistim desem yahudiyim desem ne olacak.
Herkesin dinini sorgulamak kime kalmis
Kimseye kalmamış tabi kiYa neyini yanlış anlicaksiniz. Yanlış anlayınca ne olacak mesela. Ben ataistim desem yahudiyim desem ne olacak.
Güle güle. Sen kendi zihniyetine bak.Kimseye kalmamış tabi ki
Ama onlarca kişinin okuduğu dinimizin sembolü olan ezanımız hakkında değersizce mesaj yazarsan tepki alırsın
Senin gibi bir zihniyetin açtığı topikte işim olmaz bundan sonra
Sana paralarınla huzur diliyorum
Böyle bir mesaja yazacak karşılık bulamadımYa neyini yanlış anlicaksiniz. Yanlış anlayınca ne olacak mesela. Ben ataistim desem yahudiyim desem ne olacak.
Bende başka ne yemek yapsam diye düşünüyorum narinTemizlik yapmaya kalkıştım bu saatten sonra, yapabildiğim kadar yapıcam
Birde ne yemek yapsam diye düşünüyorum![]()
Güle güle canimBöyle bir mesaja yazacak karşılık bulamadım
Allah ıslah etsin![]()
Kimseye kalmamış tabi ki
Ama onlarca kişinin okuduğu dinimizin sembolü olan ezanımız hakkında değersizce mesaj yazarsan tepki alırsın
Senin gibi bir zihniyetin açtığı topikte işim olmaz bundan sonra
Sana paralarınla huzur diliyorum
Neyse tuce tek bir mesaj dahi görmem inşallah bu konuda. Bu platformda yerine getirdigim dini gorevlerim birçok kez takdir edildi. Sonra nelerle suclandim. Pes vallahi. Allah beni ıslah etsin evet. Ama o ne ile ıslah edeceğini bilir.Kızlar sakin olun lütfen herkesin görüşleri kendine . Bu tarz şeyler bence hiç konuşulmasın zaten yeri de değil
Tabi ki herkesin görüşü kendineKızlar sakin olun lütfen herkesin görüşleri kendine . Bu tarz şeyler bence hiç konuşulmasın zaten yeri de değil. Yanlış anlaşılmaya yakın şeyler yazılmasın hatta hiç yorum yapılmasın
Yazdığın şeylere bakicaksin önce sonra niye öyle tepki verdigimi verdiğimi anlayacaksın.Bu yaşıma kadar kimsenin inancına ya da görüşüne karışmadım karışmam da her koyun kendi bacağından asılır
Ama ezan sesini istemeyende ne bilim tuhafıma gitti
Kullanmış olduğu uslüp da çok yanlış bir anda böyle sert tepki vermesi de cabası
Bende bu yüzden şaşırdım zaten yazdığın mesaja ki ben alıntı yapılınca gördüm.Neyse tuce tek bir mesaj dahi görmem inşallah bu konuda. Bu platformda yerine getirdigim dini gorevlerim birçok kez takdir edildi. Sonra nelerle suclandim. Pes vallahi. Allah beni ıslah etsin evet. Ama o ne ile ıslah edeceğini bilir.
Sen mi öğreteceksin bana ne yazmam gerektiğiniYazdığın şeylere bakicaksin önce sonra niye öyle tepki verdigimi verdiğimi anlayacaksın.