Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya neyini yanlış anlicaksiniz. Yanlış anlayınca ne olacak mesela. Ben ataistim desem yahudiyim desem ne olacak.
Herkesin dinini sorgulamak kime kalmis
Kimseye kalmamış tabi ki
Ama onlarca kişinin okuduğu dinimizin sembolü olan ezanımız hakkında değersizce mesaj yazarsan tepki alırsın

Senin gibi bir zihniyetin açtığı topikte işim olmaz bundan sonra

Sana paralarınla huzur diliyorum

Kimseye kalmamış tabi ki
Ama onlarca kişinin okuduğu dinimizin sembolü olan ezanımız hakkında değersizce mesaj yazarsan tepki alırsın

Güle güle. Sen kendi zihniyetine bak.
Açıklama gereği bile duymuyorum kendimi 🤣🤣🤣🤣

Kimseye kalmamış tabi ki

Çok haklısın canım bence de👍👍👍

Kızlar sakin olun lütfen herkesin görüşleri kendine . Bu tarz şeyler bence hiç konuşulmasın zaten yeri de değil. Yanlış anlaşılmaya yakın şeyler yazılmasın hatta hiç yorum yapılmasın

Bu yaşıma kadar kimsenin inancına ya da görüşüne karışmadım karışmam da her koyun kendi bacağından asılır

Ama ezan sesini istemeyende ne bilim tuhafıma gitti

Kullanmış olduğu uslüp da çok yanlış bir anda böyle sert tepki vermesi de cabası

Kızlar sakin olun lütfen herkesin görüşleri kendine . Bu tarz şeyler bence hiç konuşulmasın zaten yeri de değil
Neyse tuce tek bir mesaj dahi görmem inşallah bu konuda. Bu platformda yerine getirdigim dini gorevlerim birçok kez takdir edildi. Sonra nelerle suclandim. Pes vallahi. Allah beni ıslah etsin evet. Ama o ne ile ıslah edeceğini bilir.

Kızlar sakin olun lütfen herkesin görüşleri kendine . Bu tarz şeyler bence hiç konuşulmasın zaten yeri de değil. Yanlış anlaşılmaya yakın şeyler yazılmasın hatta hiç yorum yapılmasın
Tabi ki herkesin görüşü kendine
Ama bunun görüşle alakası yok
Bu saygısızlık

Bu yaşıma kadar kimsenin inancına ya da görüşüne karışmadım karışmam da her koyun kendi bacağından asılır

Ama ezan sesini istemeyende ne bilim tuhafıma gitti

Kullanmış olduğu uslüp da çok yanlış bir anda böyle sert tepki vermesi de cabası
Yazdığın şeylere bakicaksin önce sonra niye öyle tepki verdigimi verdiğimi anlayacaksın.

Neyse tuce tek bir mesaj dahi görmem inşallah bu konuda. Bu platformda yerine getirdigim dini gorevlerim birçok kez takdir edildi. Sonra nelerle suclandim. Pes vallahi. Allah beni ıslah etsin evet. Ama o ne ile ıslah edeceğini bilir.
Bende bu yüzden şaşırdım zaten yazdığın mesaja ki ben alıntı yapılınca gördüm.

Back
X