Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar ben hepinizi ayri ayri tanimadan seviyorum, yanlis anlasilmalar olmus buradaki ortamimiz cok guzel, uzuldum yasanilanlara.

Haftasonu 200$ civari harcadik, hamsi gelmisti markete, aldik pisirdik, seneler sonra yemis olduk. Cocuklar da yedi, kiz yerken bir de efekt veriyor, ham diye.
Esimle konustum bu ayki kira gelirimizi Izmir`deki depremzedeler icin bagislamak istedigimi soyledim, uzaktan dua ve bu geliyor elimizden.

Merhaba hanımlar bugün kan grubu kartı için 20 Tl
Çamaşır sepeti kaplamak için 10 TL elyaf
25 lira kumaş
10 lirada taş boncuk aldım
Geriye sadece mobilya ayağı kaldı

Bugünde tasinacafiz kolaylık olsun diye kestigim kumaşları diktim hurç yapıyorum.
Fermuarim azdı almıştım bir tane diktim ikinciyi dikerkw. Oğlan uyandı kaldı.

Üç aydır neredeyse eşime ayak al çekmece rayı. Diyorum
Yok.
Hala alacak.
Çoğu günde hatırlatıyorum
Hiç bir şeye hevesi yok sinir oluyorum resmen

okyonus okyonus nasilsin canım is yerinde hasar falan var mi?
NarinNarin NarinNarin icimden erkek geçiyor hislerime güvenirim. Basıl gidiyor hamilelik bulantı falan var mi ?
Penguen Penguen van sindi nasıl soguktur burası da akşamları soğumaya başladı.
tuce_tuce tuce_tuce kaynanator ne zaman geliyor 🤣
Bence ayın 10 unda 🤣 9 u eşimin son nöbeti 10 u da Cuma’ya denk geliyor cumartesi pazar evde oğlu 🤣 bizim ev serinledi yaaa

Bu arada tartışmayı okudum. Pure Hazel yanlış anlaşılacak ya da kötüye çekilecek hicbir şey söylememiş. Bence konu kötüye yorulmuş ve gereksiz tepki verilmiş. Fikrimi söyleyip yemek yapmaya geçiyorum.

Bugün kendime ayvalı kereviz yemeği yapacağım. Yarın iş yerine de götüreceğim. Dışardan bir şey alıp para harcamak istemediğim için.

Ekmek yapacağım yemeğimi yedikten sonra da. Dışardan aldığım ekmekleri tüketmediğim için çöpe gidiyor. Bu da bereketsizlige sebep oluyor. Kendi yaptığım ekmeği son lokmasina kadar yiyorum. Hem de daha uyguna geliyor.

Tasarruf için neler yapıyorsunuz?

okyonus okyonus nasilsin canım is yerinde hasar falan var mi?
NarinNarin NarinNarin icimden erkek geçiyor hislerime güvenirim. Basıl gidiyor hamilelik bulantı falan var mi ?
Penguen Penguen van sindi nasıl soguktur burası da akşamları soğumaya başladı.
tuce_tuce tuce_tuce kaynanator ne zaman geliyor 🤣
Bugün fırtına var canım ev 2.katta üstte 2 kat daha var evin içinde uğultudan durulmuyor baca var onu bezle yıkadım sigorta kutularını streç filmle sardım Allahtan petekler yanıyor ev sıcak sizin oralar nasıl

Merhaba hanımlar bugün kan grubu kartı için 20 Tl
Çamaşır sepeti kaplamak için 10 TL elyaf
25 lira kumaş
10 lirada taş boncuk aldım
Geriye sadece mobilya ayağı kaldı

Bugünde tasinacafiz kolaylık olsun diye kestigim kumaşları diktim hurç yapıyorum.
Fermuarim azdı almıştım bir tane diktim ikinciyi dikerkw. Oğlan uyandı kaldı.

Üç aydır neredeyse eşime ayak al çekmece rayı. Diyorum
Yok.
Hala alacak.
Çoğu günde hatırlatıyorum
Hiç bir şeye hevesi yok sinir oluyorum resmen
Kendin al canım bazı erkekler öyle ne yazıkki benim eşimde hep unutuyor

Bu arada tartışmayı okudum. Pure Hazel yanlış anlaşılacak ya da kötüye çekilecek hicbir şey söylememiş. Bence konu kötüye yorulmuş ve gereksiz tepki verilmiş. Fikrimi söyleyip yemek yapmaya geçiyorum.

Bugün kendime ayvalı kereviz yemeği yapacağım. Yarın iş yerine de götüreceğim. Dışardan bir şey alıp para harcamak istemediğim için.

Ekmek yapacağım yemeğimi yedikten sonra da. Dışardan aldığım ekmekleri tüketmediğim için çöpe gidiyor. Bu da bereketsizlige sebep oluyor. Kendi yaptığım ekmeği son lokmasina kadar yiyorum. Hem de daha uyguna geliyor.

Tasarruf için neler yapıyorsunuz?
Ekmekleri buzlugunda yer varsa oraya koy yemeden birkaç saat önce çıkar annem bayat ekmekleri sıcak suyu tencereye koyar kısık ateşte tencerenin üzerine kevgirin içine dilimleyip ekmekleri koyardı üzerine temiz bir poşet ya da ince bez koyardı yumuşacık olurdu ben taze ekmek severim ama onu yapınca hep ondan yerdim canım annem evde ekmek çöpe giderse bereket olmaz derdi

Bugün fırtına var canım ev 2.katta üstte 2 kat daha var evin içinde uğultudan durulmuyor baca var onu bezle yıkadım sigorta kutularını streç filmle sardım Allahtan petekler yanıyor ev sıcak sizin oralar nasıl
Bizde akşamları serinledi ama gündüz iyi havalar.
Böyle giderse 10 güne açılır doğalgaz. Sizde erken başlıyor kalorifer

Bizde akşamları serinledi ama gündüz iyi havalar.
Böyle giderse 10 güne açılır doğalgaz. Sizde erken başlıyor kalorifer
Ekim 14 te açtılar 1 hafta cayır cayır yaktılar evde askılıyla dolaştı herkes sözde deneme yapılıyormuş gündüz bile yandı havalar sıcakken gereksiz yere çok şükür içlerinden birisi paramız çok herhalde bu havalarda yanıyor diyince akılları başına geldi. Eşime diyorum çok sıcak söyle kapatsınlar deneme yapılıyormuş sordum diyor boşuna yandı o 7 gün

Tüpçü kapıya bırakmış aşağı inmişti görmedim yarın boş tüpü almaya gelince parası ödenecek karttan öderim

Bende çok üzüldüm kızlar gitmeyin lütfen herkesin kendi inancı kendi düşüncesi boşverelim birikimlerimiz bereketli olsun şu zamanda biriktirmek çok zor zaten birbirimizi kırmayalım
Offf bence de yaaaa herkes geri dönse

İyi akşamlar herkese😉
Bugün ki yaşananlar için ben de çok üzgünüm.
konu hakkında konuşmak istemiyorum ama gidenler içinde üzgünüm.. 😕

Sabahtan beri oğlum hiç uyumadı, daha şimdi uyuyacak gibi duruyor. Daha çok küçük, nerdeyse iki uyku uyuması lazım ama hep direniyor.😭

Yemeği ocağa koydum.
pastayı erkenden yapıp dolaba koydum
makina durdu çamaşırlar asılacak.

sırt çantasını hazırlayacağım.
yarın oğlumla annemlere gidiceğim 😘
Annem sabahtan gel zaten günler kısa Biraz zaman geçirelim dedi
Mumbar dolması yapıcak bize eşim çalıştığı için gelemeyecek ama annem ona da gönderir. Akşam abim bırakır bizi 🥰

Back
X