- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #82.461
Bu konuyu uzatmasak. Tamam istemiyorsunuz burda olmayi,ben çok kötüyüm tamam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman ne haddime. Sizler okuduğunu ve yazdığını çok iyi anlayan insanlarsiniz!!!?Sen mi öğreteceksin bana ne yazmam gerektiğini
Senin yazdıkların ortada zaten
Sen kendini çok güzel belli ettin pure tebrikler uslubuna hayran kaldım sevgili öğretmenimAman ne haddime. Sizler okuduğunu ve yazdığını çok iyi anlayan insanlarsiniz!!!?
Yemeği barı yapsa yeter aslında ama isteValla elini sürmüyor bende yap demedim dur bakalım ne olacak.Zaten cok uyusuk hem çocuğa bakıp hem yemek yapamaz.Sabahları eşime annem kalkar 5bucukta kahvaltı hazırlardı aç çıkmasın diye anlatıyorum sabah ay o saate ben hayatta kalkamam diyorAnnem yemek yapardı önümüze koyardı toplardı çocuğu idare ederdi katlanacakçamaşır varsa katlardı.Canasırlar duruyor şuan elleniyor bende birsey demem.Anacıgımı cok arayacağım
Çocuğa baksın aklım çocukta kalmasında ben yetişebildigimi yaparım temizliğe bayan bulurum.
Boza bebeğin nasıl oldu2 derse girdim ortalık karıştı ya. Ne cabuk yanlış anlamış herkes birbirini. Üzüldüm.
İyiyiz canım hissetmedik depremi.Mesaideyim çocukla kayınvalide evdeler.okyonus yine deprem olmuş iyi misiniz
Birsüre denersin canım kendi annen gibi asla olmuyor kıyaslama kendini yıpratırsın önemli olan başında dursun oyun oynasın yemegindi yedirin yeter bu yıl idare edersin zaten sonra okula başlar sende kendi düzenini oturursun. Benden sana bir tavsiye baktıgı için minnet duygusu olursa sende belli etme ilerde başına kakma olmasın. Sağolsun bakıyor falan dediğinde tuhaf davranmaya başlıyorlar bakmak zorunda değildik ama baktık denemeye başlıyor kendi oğlunun hatrına bakıyor senin hatrına değil umarım olmaz böyle şeyler sıfır beklenti sonsuz mutluluk en güzeliİyiyiz canım hissetmedik depremi.Mesaideyim çocukla kayınvalide evdeler.
Bende aynı düşüncedeyim . Kv sadece oğlana baksın yeter hiç takılmasın ne yaptı yapmadı gibi .Birsüre denersin canım kendi annen gibi asla olmuyor kıyaslama kendini yıpratırsın önemli olan başında dursun oyun oynasın yemegindi yedirin yeter bu yıl idare edersin zaten sonra okula başlar sende kendi düzenini oturursun. Benden sana bir tavsiye baktıgı için minnet duygusu olursa sende belli etme ilerde başına kakma olmasın. Sağolsun bakıyor falan dediğinde tuhaf davranmaya başlıyorlar bakmak zorunda değildik ama baktık denemeye başlıyor kendi oğlunun hatrına bakıyor senin hatrına değil umarım olmaz böyle şeyler sıfır beklenti sonsuz mutluluk en güzeli
Canımcim yazamıyorum ama eniştenin hediyelerini goruyorumCanımcımmmm gözlerim seni arıyor nasıl oldun bakalım![]()