Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla elini sürmüyor bende yap demedim dur bakalım ne olacak.Zaten cok uyusuk hem çocuğa bakıp hem yemek yapamaz.Sabahları eşime annem kalkar 5bucukta kahvaltı hazırlardı aç çıkmasın diye anlatıyorum sabah ay o saate ben hayatta kalkamam diyor :işsiz: Annem yemek yapardı önümüze koyardı toplardı çocuğu idare ederdi katlanacakçamaşır varsa katlardı.Canasırlar duruyor şuan elleniyor bende birsey demem.Anacıgımı cok arayacağım 😭Çocuğa baksın aklım çocukta kalmasında ben yetişebildigimi yaparım temizliğe bayan bulurum.
Yemeği barı yapsa yeter aslında ama iste

Süpürdüm toz aldım yerleri sildim 2 makina çamaşır yıkandı astım banyo kaldı sadece ama hala ne yemek yapacağımı bulamadım🥴

Ne oldu böyle sayfada dün bende okuyunca şaşırmıştım rahatsız olurum diyince ama herkesin kendi görüşü saygı duymak lazım ben çok severim ezan sesini duymak huzur verir. Ortak paylaşım alanlarında böyle şeyler dile getirmek hoş değil herkesin kendi inancı kendi davranışı kocaman insanlarız bu yaştan sonra sen yanlış yapıyorsun demek hoş olmuyor kendi farkında değilse yaptığının

İyiyiz canım hissetmedik depremi.Mesaideyim çocukla kayınvalide evdeler.
Birsüre denersin canım kendi annen gibi asla olmuyor kıyaslama kendini yıpratırsın önemli olan başında dursun oyun oynasın yemegindi yedirin yeter bu yıl idare edersin zaten sonra okula başlar sende kendi düzenini oturursun. Benden sana bir tavsiye baktıgı için minnet duygusu olursa sende belli etme ilerde başına kakma olmasın. Sağolsun bakıyor falan dediğinde tuhaf davranmaya başlıyorlar bakmak zorunda değildik ama baktık denemeye başlıyor kendi oğlunun hatrına bakıyor senin hatrına değil umarım olmaz böyle şeyler sıfır beklenti sonsuz mutluluk en güzeli

Birsüre denersin canım kendi annen gibi asla olmuyor kıyaslama kendini yıpratırsın önemli olan başında dursun oyun oynasın yemegindi yedirin yeter bu yıl idare edersin zaten sonra okula başlar sende kendi düzenini oturursun. Benden sana bir tavsiye baktıgı için minnet duygusu olursa sende belli etme ilerde başına kakma olmasın. Sağolsun bakıyor falan dediğinde tuhaf davranmaya başlıyorlar bakmak zorunda değildik ama baktık denemeye başlıyor kendi oğlunun hatrına bakıyor senin hatrına değil umarım olmaz böyle şeyler sıfır beklenti sonsuz mutluluk en güzeli
Bende aynı düşüncedeyim . Kv sadece oğlana baksın yeter hiç takılmasın ne yaptı yapmadı gibi . okyonus okyonus biraz zorlanırsın ama

Kızlar ben bu topiği çok seviyorum bu Topik de çok sevdiğim insanlar var ayrıca bu Topik bana birikim yapmakta çok çok yardımcı oluyor motivasyon kaynağım mutlu olduğunda da yazıyorum mutsuz olduğumda da yazıyorum bence bu tarz konular hiç konuşulmazsa daha iyi olurdu çok şaşırdım. Zaten alıntı yapılınca gördüm dün okumamışım hiç .

Back
X