- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.501
Sağ ol canım umarım iyi geçerAllah yardımcın olsun görme duyma sen zaten planlı yaşayan birisin yine devam et inşallah seni sinirlendirecek bişey yapmadan dururlar
Zeynep Allah razı olsun sendenKizlar ben hepinizi ayri ayri tanimadan seviyorum, yanlis anlasilmalar olmus buradaki ortamimiz cok guzel, uzuldum yasanilanlara.
Haftasonu 200$ civari harcadik, hamsi gelmisti markete, aldik pisirdik, seneler sonra yemis olduk. Cocuklar da yedi, kiz yerken bir de efekt veriyor, ham diye.
Esimle konustum bu ayki kira gelirimizi Izmir`deki depremzedeler icin bagislamak istedigimi soyledim, uzaktan dua ve bu geliyor elimizden.
İçimi ısıttınKizlar ben hepinizi ayri ayri tanimadan seviyorum, yanlis anlasilmalar olmus buradaki ortamimiz cok guzel, uzuldum yasanilanlara.
Haftasonu 200$ civari harcadik, hamsi gelmisti markete, aldik pisirdik, seneler sonra yemis olduk. Cocuklar da yedi, kiz yerken bir de efekt veriyor, ham diye.
Esimle konustum bu ayki kira gelirimizi Izmir`deki depremzedeler icin bagislamak istedigimi soyledim, uzaktan dua ve bu geliyor elimizden.
Çok şükür Tuğçe. Saatlerce uyudu. Bugün akşamüstü düştü ateşi. Şimdi keyfi yerinde ablasıyla oynuyor kuzucum.Boza bebeğin nasıl oldu
Çok şükür canım benim . Neden ateşlendi acaba ya diş sanırım sadece başı ateşliyseÇok şükür Tuğçe. Saatlerce uyudu. Bugün akşamüstü düştü ateşi. Şimdi keyfi yerinde ablasıyla oynuyor kuzucum.
Bizimki unutmuyor zaman ayirmiyorKendin al canım bazı erkekler öyle ne yazıkki benim eşimde hep unutuyor
Çok şükür hasar yok canım.Bugun hesap falan açtırdım baya yoğundum yorucu geçti.Yarın ne pişirsem diye düşünüyorum şimdi hem kahve içiyorum.Cayda demleniyor böyle gelin zor bulunur heKizlar ben hepinizi ayri ayri tanimadan seviyorum, yanlis anlasilmalar olmus buradaki ortamimiz cok guzel, uzuldum yasanilanlara.
Otur kız gece vakti ne cam silmesi bosverEşim maça gitti bende bebeği yatırdım oturma odasının perdesini makinaya attım hemen camı sileyim eşim gelmeden40 TL daha harcadık
Sildim kızzzOtur kız gece vakti ne cam silmesi bosver
Cidden narin nasıl denk gelmedi hayret ettimboza geçmiş olsun canım
Cedric1003 mide bulantısı oluyor bazı şeylerden tiksiniyorum bugün iyiydim ama akşam yemeği hiç yiyemedim açım şu an ama yiyemiyorum
tuce_tuce gelip gitsinler bir an önce bari
En azından abi bebeğin doğum gününe denk getirmediler
Uykusugeldi erken kalktı bide bütüngün çocukla oynadı alışkın değil.Koltukta uyukluyordu şimdi cay içiyorSildim kızzzhahah perdeyi Bile astım ne yapıyorsunuz siz ya evde kv ile
Uykusugeldi erken kalktı bide bütüngün çocukla oynadı alışkın değil.Koltukta uyukluyordu şimdi cay içiyor
Al benden de o kadar çok bunaldım 2 gündürAman allahım neler olmuş böyle , çok üzgünüm
Ben de öyle düşünüyorum ama ilk 6 diş sorunsuz çıkınca bu şaşırttı. Açtıramıyorum da ağzını. Bakalım yarın belli olur.Çok şükür canım benim . Neden ateşlendi acaba ya diş sanırım sadece başı ateşliyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?