Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu arada test verdim tomografi cekildi bulgularim pozitif eve geciyorum ama doktor neredeyse sonundasin korkma dedi iyi ve ilgili bir doktordu
Sonuc cikinca bilgilendireceklermis
Geçmiş olsun

Ağlamaktan kendime gelemiyorum. Cocuğumu düşünüyorum. O yavrular o kadar saat yalnız ne yaptılar? Acıktılar, susadılar, korktular,. Hep yalnızdılar. Deliricem galiba..
Bende kendi oğlumu düşünüyorum Ne yapardı diyorum çok kötü

Cedric1003 columbia da indirim var ayakkabılara bak inş numarana göre bulursun.Alışveriş yap kendine gelBende alacak birseyler bakıyorım
Kötü yollara teşvik etme kızzz burası birikim topiği biraz altın al filan de

Selam kızlar
boza inş diştendir canım tekrar çok geçmiş olsun
E Esila09 çok geçmiş olsun hafif bir şekilde atlatırsınız inş
Kızın canlı çıkarılmasına çok sevindim Allah’ın mucizeleri ya ağlayıp ağlayıp duruyorum kurtulanlara seviniyorum yaşamını kaybedenlere çok üzülüyorum

Selamlar

Eşim öğlen gidecek işe, kahvaltı yaptık beraber. O arada bir makine çamaşır attım yıkandılar. Asacağım birazdan.

Mutfağı topladım yatakları topladım. Banyoyu da temizlerim bugün.

Hastaneyi aradım holter sonuçları çıkmış yarın sabah gidip göstereceğim doktora

Oğlanı gene görümceme bırakırım sanıyorum. Sabahın köründe rahatsız ediyorum kaç seferdir kadını. Birşeyler yapıp yarın götürsem iyi olur kek vs gibi

Eklentiler

• 2A21AF37-E69B-4BF0-AA36-F74575A6CA6C.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 52
Cok tesekkur ederim kizlar
Ben gecen persembe ateslendim. 3. Gun oluyor
Sonra bogazim ve sag kaval kemigim cok agridi
O gecti ishal ve oksuruk basladi.
Birde uyusturulmus gibi bir uyku hali geldi tatli tatli
Iyiyim cumadan beri birsey yapiyorum soyleyemem belki birine kotu gelir
Haftaya cuma ise donecegim
Bizimki cok kotuydu ya bile bile bu hale geldik o yorgunlugu atmak istiyorum dalga gectiler resmen
Odada 2 kisi nezleymis! Baska bir odada da grip olan biri serum taktirmis ne halleri varsa gorsunler diyorum telefonlarini fln acmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…