- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.641
Geçmiş olsunBu arada test verdim tomografi cekildi bulgularim pozitif eve geciyorum ama doktor neredeyse sonundasin korkma dedi iyi ve ilgili bir doktordu
Sonuc cikinca bilgilendireceklermis
Bende kendi oğlumu düşünüyorum Ne yapardı diyorum çok kötüAğlamaktan kendime gelemiyorum. Cocuğumu düşünüyorum. O yavrular o kadar saat yalnız ne yaptılar? Acıktılar, susadılar, korktular,. Hep yalnızdılar. Deliricem galiba..
Geçmiş olsun canım.Atesin öksürüğün cok oldumu?Eşinde varmı belirti?Bu arada test verdim tomografi cekildi bulgularim pozitif eve geciyorum ama doktor neredeyse sonundasin korkma dedi iyi ve ilgili bir doktordu
Kötü yollara teşvik etme kızzz burası birikim topiği biraz altın al filan deCedric1003 columbia da indirim var ayakkabılara bak inş numarana göre bulursun.Alışveriş yap kendine gel Bende alacak birseyler bakıyorım
Kendini mutlu etmeden birikim olmaz kiKötü yollara teşvik etme kızzz burası birikim topiği biraz altın al filan de
Geçmiş olsun esilaBu arada test verdim tomografi cekildi bulgularim pozitif eve geciyorum ama doktor neredeyse sonundasin korkma dedi iyi ve ilgili bir doktordu
Ne kadar doğruKendini mutlu etmeden birikim olmaz ki
Kocamın 3 kurusu eksik olsun ben mutlu olayım sanki kıymetmi biliniyorNe kadar doğrubende bir şeyler almak istiyorum
Doğru vallaKendini mutlu etmeden birikim olmaz ki
Banada sürekli para harca diyorKocamın 3 kurusu eksik olsun ben mutlu olayım sanki kıymetmi biliniyorAlsaydın yeseydın gezseydin oluyor Kontrollü alışverişten bakımdan zarar gelmez dimi
Ağlamamı durduramıyorumAyla nın görüntülülerini izliyorum offfff
Bende aynı durumdayım şu anAğlamamı durduramıyorum
Ambulansta köfte ayran istemiş kuzumBende aynı durumdayım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?