- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.661
Evet ya kıyamam kaç gündür aç susuz üşüdü korktuAmbulansta köfte ayran istemiş kuzum
İki gözümün çiçeği kendi sitesinde mi trendyolda falan mi ?Cedric1003 columbia da indirim var ayakkabılara bak inş numarana göre bulursun.Alışveriş yap kendine gel Bende alacak birseyler bakıyorım
Annesini kaybetmiş çok üzgünümAğlamamı durduramıyorum
Binanın altındaki market sahibi kolonları kesmiş meğer allah kahretsin onu çok sinirliyimJaponya da deprem oluyor insanların burnu kanamıyor bizde hikayelere bak . Kontrol mekanizması tam işlemiyor , insanlarımızda is ahlaki yok,
Birisi tweet atmış mezarlarimizi yapan mutahattlerin degil bizi kurtaran madencilerin ülkesini kuralım .
heryer beton iğne deliği kadar yere bile binalar dikiliyor .
Cahilliğe bakar misin bu nasıl bir salaklik anlamış değilim . Kimse ni fark etmedi o koca kolonlar çıkarken .Binanın altındaki market sahibi kolonları kesmiş meğer allah kahretsin onu çok sinirliyim
Bilmiyorum ama çok sinirliyim cidden kendimi yerden yere atmak istiyorum o çocukların görüntülerini izleyip izleyip ağlıyorumCahilliğe bakar misin bu nasıl bir salaklik anlamış değilim . Kimse ni fark etmedi o koca kolonlar çıkarken .
Bilmiyorum ya öyle okudum kaç yerdeama babannesi gelinim iyi diyordu, Allah oğlumun yuvasını bozmadı diyordu..
Bereketli olsun canım çok güzel bileziğin. Bayılıyorum böyle sade ve zarif şeylereResmini de ekliyim birikimimin
Bereketli olsun birikiminMerhaba kizlar. Allah im Izmir deki vatandaslarimiza yardim.etsin. insaallah artik cikarilacaklarin hepsi sag kurtulurlar. Ayda ya cok sevinmistim ta ki annesinin olum haberi gelene kadar. Rabbim sabirlar versin. Hastalar da sifalar diliyorum.
Kizlar altin dun cok yukseldi ve belliki artis devam edecek. Ben sabah ani bir kararla ek hesabimi kullanarak bu ayki birikimimi yaptim. Ki ben kuyumcudan gelir gelmez yine yukseldi ve hala devam ediyor. 9.5 gram 22 ayar bilezik aldim 4600 tl ye. Herkese bereketli birikinler diliyorum. Maas yainca az bir miktar kalacak elime.Onunla da euro yapmayi dusunuyorum.
Güle güle kullan ben çok seviyorum sakin şeyleriResmini de ekliyim birikimimin
Cahilliğe bakar misin bu nasıl bir salaklik anlamış değilim . Kimse ni fark etmedi o koca kolonlar çıkarken .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?