Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cok geçmiş olsun Allah acil şifa versinTez vakitte iyileşir insBende cok korkuyorum iyice arttı virüs

Insanlarin anlamamasi ve surec daha cok yoruyor inan kimbilir kac yerde boyle ornekler yasandi bir haftadir engel oldular o cocuga

Kendi anaları cok kıymetli premsesler sıkılıyor hemen
Evet İzmir’de vakalar cok artacak insanlar canının derdine düştü herkes unuttu coronayi
Çift maske tak bi sure cok dikkat et .

Kendi anaları cok kıymetli premsesler sıkılıyor hemen
Evet İzmir’de vakalar cok artacak insanlar canının derdine düştü herkes unuttu coronayi
Çift maske tak bi sure cok dikkat et .
Uyuyor prenses.Cocuk uyuyor diye ellemedim ama işe gidince ararım çocuk kalktımı diye.Annem çocuk uyurken sabahtan yemeklerimi yapardı.Dün erken kalktı diye 2 saat koltukta uyukladı sonra gitti yattı.Anneme diyordu dünür seviliyor torun çocuk tabi şımaracak.Al bakalım çocuk işte dün canına okumuş feleği sastı

Senin annen nerede bilsin avm de gezmeyi öğlen 12 ye kadar uyumayı . Annen prenses mi sende yani

Senin annen nerede bilsin avm de gezmeyi öğlen 12 ye kadar uyumayı . Annen prenses mi sende yani
Doğru valla.Geçen gün diyor annesinin bazasının yayı rahatsız edermiş altına yumuşak birsey serelim diyor.Dedim 5yıldır annem onda yatıyor birsey demedin.Diyorki senin annen dirayetli benimki narin

Doğru valla.Geçen gün diyor annesinin bazasının yayı rahatsız edermiş altına yumuşak birsey serelim diyor.Dedim 5yıldır annem onda yatıyor birsey demedin.Diyorki senin annen dirayetli benimki narin
Kocana gıcık olmaya başladım senin annen 5 sene çocuk baktı el insaf

Günaydın. Ufaklık gece hiç uyumadı. Sabah doktoruna getirdim. Tahlil bekliyorum şimdi. Kan ve idrar verdik. Hiç sevmiyorum şu torba yapıştırma işini. Yarısından fazlası beze kaçtı. Bu da yeter dediler bakalım. Birazdan cıkar sonuçları.

Günaydın herkese
Hastalarınıza geçmiş olsun çok. Çok üzülüyoruz covidden 10bine yakın vatandaş öldü üzerine deprem (ben depremzedeyim ve haberleri izlemek beni çok sarstı ağlıyorum hep) allah sonumuzu hayr etsin.
inş normale döneriz
Bunalıma girdim çıkmaya çalışıyorum.

Bir cocuk daha cikti 91 saat ya 91 saat biz yedik ictik uyuduk gezdik konustuk
Ağlamaktan kendime gelemiyorum. Cocuğumu düşünüyorum. O yavrular o kadar saat yalnız ne yaptılar? Acıktılar, susadılar, korktular,. Hep yalnızdılar. Deliricem galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…