- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.621
Cok geçmiş olsun Allah acil şifa versinTez vakitte iyileşir ins Bende cok korkuyorum iyice arttı virüs
Kendi anaları cok kıymetli premsesler sıkılıyor hemenBizde aynı odada 8 kişi çalışıyoruz.İzmirde vakkalar patlama yapacakmış.Eşimde diyor haftasonu annemle çocuğu avm ye götürelim diyor sıkılmışlar.Benim annem varken plan falan yapmazdı valla herkesin anası bak
Uyuyor prenses.Cocuk uyuyor diye ellemedim ama işe gidince ararım çocuk kalktımı diye.Annem çocuk uyurken sabahtan yemeklerimi yapardı.Dün erken kalktı diye 2 saat koltukta uyukladı sonra gitti yattı.Anneme diyordu dünür seviliyor torun çocuk tabi şımaracak.Al bakalım çocuk işte dün canına okumuş feleği sastıKendi anaları cok kıymetli premsesler sıkılıyor hemen
Evet İzmir’de vakalar cok artacak insanlar canının derdine düştü herkes unuttu coronayi
Çift maske tak bi sure cok dikkat et .
Senin annen nerede bilsin avm de gezmeyi öğlen 12 ye kadar uyumayı . Annen prenses mi sende yaniUyuyor prenses.Cocuk uyuyor diye ellemedim ama işe gidince ararım çocuk kalktımı diye.Annem çocuk uyurken sabahtan yemeklerimi yapardı.Dün erken kalktı diye 2 saat koltukta uyukladı sonra gitti yattı.Anneme diyordu dünür seviliyor torun çocuk tabi şımaracak.Al bakalım çocuk işte dün canına okumuş feleği sastı
Doğru valla.Geçen gün diyor annesinin bazasının yayı rahatsız edermiş altına yumuşak birsey serelim diyor.Dedim 5yıldır annem onda yatıyor birsey demedin.Diyorki senin annen dirayetli benimki narinSenin annen nerede bilsin avm de gezmeyi öğlen 12 ye kadar uyumayı . Annen prenses mi sende yani
Kocana gıcık olmaya başladımDoğru valla.Geçen gün diyor annesinin bazasının yayı rahatsız edermiş altına yumuşak birsey serelim diyor.Dedim 5yıldır annem onda yatıyor birsey demedin.Diyorki senin annen dirayetli benimki narin
Nankör kızım kıymet bilinmiyor.Bizimde kıymetimizi bilmezler o yüzden cok üstüne düşemem ne hali varsa görsünKocana gıcık olmaya başladımsenin annen 5 sene çocuk baktı el insaf
İnş diştir.İyi düşün iyi olsun Allah şifa versin kuzucugaSonuçlar çıktı. Doktor dişe yoruyorum dedi ama yarına kadar düşmezse yarın covid testi yapcak
Geçmiş olsun cnm inş bir şeyciği yoktur diştendirSonuçlar çıktı. Doktor dişe yoruyorum dedi ama yarına kadar düşmezse yarın covid testi yapcak
AyyyyyySonuçlar çıktı. Doktor dişe yoruyorum dedi ama yarına kadar düşmezse yarın covid testi yapcak
İnş diştir.İyi düşün iyi olsun Allah şifa versin kuzucuga
Geçmiş olsun cnm inş bir şeyciği yoktur diştendir
Ayyyyyyçok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım benim. Kolaylıkla geçsin inşallah.Bu arada test verdim tomografi cekildi bulgularim pozitif eve geciyorum ama doktor neredeyse sonundasin korkma dedi iyi ve ilgili bir doktordu
Sonuc cikinca bilgilendireceklermis
Ağlamaktan kendime gelemiyorum. Cocuğumu düşünüyorum. O yavrular o kadar saat yalnız ne yaptılar? Acıktılar, susadılar, korktular,. Hep yalnızdılar. Deliricem galiba..Bir cocuk daha cikti 91 saat ya 91 saat biz yedik ictik uyuduk gezdik konustuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?