- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.721
Dualarımız sizinle bozaTuğçecim 37.3 ile uyuttum bakalım. İnşallah gece yükselmez. Şimdi uyuyor gidip gelip alnına bakıyorum. Sıcak değil şükür. Dua et de gecesi iyi geçsin. 3 gecedir uyku uyumuyoruz. Perişan oldu çocuğum
Ahhh yavrummmm boza için rahat olsun sabaha birşey kalmayacak o çocuk diş çıkartıyor dualarım sizinle
Allah razı olsunDualarımız sizinle boza
Sabaha hiç bir şeyi kalmaz inş
Tahlillerinde bir şey çıkmadı değil mi? Zor çıkarıyor dişi demek kiTuğçecim 37.3 ile uyuttum bakalım. İnşallah gece yükselmez. Şimdi uyuyor gidip gelip alnına bakıyorum. Sıcak değil şükür. Dua et de gecesi iyi geçsin. 3 gecedir uyku uyumuyoruz. Perişan oldu çocuğum
çok geçmiş olsunTuğçecim 37.3 ile uyuttum bakalım. İnşallah gece yükselmez. Şimdi uyuyor gidip gelip alnına bakıyorum. Sıcak değil şükür. Dua et de gecesi iyi geçsin. 3 gecedir uyku uyumuyoruz. Perişan oldu çocuğum
Tahlillerinde bir şey çıkmadı değil mi? Zor çıkarıyor dişi demek kiçabucak geçsin inşallah
Günaydın zerya senden haber bekliyorumGünaydın kızlar , mutlu günler :)
Oğlanı babasına bıraktım hastaneye geldim , doktoru bekliyorum sonuçlarımı göstereceğim
Boza günaydın sevindim canım . Abi bebek 6 aylıktı ateşlenmişti doktor diş dedi 37.5 filandı 3 gün sürdü sonra düştü ateş geçti . Eğer 4. Güne sarksaydı o zaman sorundu demişti doktor . Ama diş 3 ay daha bekledi o ayrı bir olayyok tahlilleri temiz cıktı. O yüzden doktor da dişe yordu. 6 dişi var hiç anlamadık çıktıklarını. Köpek dişi zorluyor herhalde. Bence erken ama. Yoksa bu kadar perişan olmazdı cocuk. Neyse ki gece iyi geçti. Hiç ateş yapmadı. Güzel de bi uyku uyudu sayılır. Dinlendik.
Olabilir canım. Ablada biz hiç anlamadık ağrı sızı ateş vs yapmadı. Azıları bile. Sanırım o yüzden şaşırdık :)Boza günaydın sevindim canım . Abi bebek 6 aylıktı ateşlenmişti doktor diş dedi 37.5 filandı 3 gün sürdü sonra düştü ateş geçti . Eğer 4. Güne sarksaydı o zaman sorundu demişti doktor . Ama diş 3 ay daha bekledi o ayrı bir olaysanırım oluşma yerleşme evresinde ateş yapıyor sanki
Olabilir canım. Ablada biz hiç anlamadık ağrı sızı ateş vs yapmadı. Azıları bile. Sanırım o yüzden şaşırdık :)
Olabilir dur bakalım çıkar benceOlabilir canım. Ablada biz hiç anlamadık ağrı sızı ateş vs yapmadı. Azıları bile. Sanırım o yüzden şaşırdık :)
Benimki büyüdü tabi ama bende yulaf ezmesini alıp rondodan geçirip(elemeden) 1 yemek kasigi eklerdim 1 yemek kasigi irmik 1 sb su çeyrek muz ya da yarım elma ya da yarım armut bir çay kaşığı pekmez ya da yarım çay kaşığı keçiboynuzu tozu koyuyordum koyu kıvamlı oluyor ve biraz fazla oluyordu ilk zamanlar birazını hemen geçiriyordum birazını kavanoza sıcakken koyup ters çevirip dışarıda 1 gün bekleyebilirsin ertesi gün de yer ve arada söylemeyi unuttum keciboynuzunu sıcakken koymuyoruz yoksa topak topak kalır soğumaya yakın ekle çok seviyordu oğlum dışarı çıkarken özellikle kurtarıcımdı150 cc su
5 tatlı kaşığı irmik
Çeyrek gibi filan muz göz kararı yapıyorum onu
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
bazen cennet hurması ekliyorum pekmezi azaltıp
Bazen armut veya elma bazen 130 cc su ile yapıyorum yaparken 2 küp peynir altı suyu atıyorum içine kemikleri için çok önemli
bir tarif gördüm 1 mandalinayı sıkıp suyunda irmiği pişiriyorlardı nasıl olur ki acabasende başka tarifle varsa alırım . Birde yulafla yapıyorum ama onun kıvamını ayarlamak çok zor ona tam tarif olmadı daha tam yapayım yazarım sana . Biraz koyu olunca güzel oluyor çünkü benim bebe asla sakin oturmaz bir sağ bir sol döner ayağa kalkar beni yorar yedirene kadar . Sıvı olduğu zaman üstüne filan çok dökülüyor biraz koyu yapıyorum
Aaaaa teşekkür ederim yulafı rondodan geçirmek asla aklıma gelmemiştiBenimki büyüdü tabi ama bende yulaf ezmesini alıp rondodan geçirip(elemeden) 1 yemek kasigi eklerdim 1 yemek kasigi irmik 1 sb su çeyrek muz ya da yarım elma ya da yarım armut bir çay kaşığı pekmez ya da yarım çay kaşığı keçiboynuzu tozu koyuyordum koyu kıvamlı oluyor ve biraz fazla oluyordu ilk zamanlar birazını hemen geçiriyordum birazını kavanoza sıcakken koyup ters çevirip dışarıda 1 gün bekleyebilirsin ertesi gün de yer ve arada söylemeyi unuttum keciboynuzunu sıcakken koymuyoruz yoksa topak topak kalır soğumaya yakın ekle çok seviyordu oğlum dışarı çıkarken özellikle kurtarıcımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?