- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.701
Kendi arabalarıyla gelecekler dedinya gece uykuları geleceği için bence gündüz çıkacaklar yola seninle alakası yok arayı düzeltmeye geliyorlar benceKızlar kv ler cuma sabah çıkacaklarmış akşam yemeğe gelirlerbenimle hiç başbaşa kalmak istemiyorlar anladık hahahaha
Denedim canım biraz iyi geliyor tuzlu tuzlu başka da bir şey istemiyor canımÇubuk kraker denedin mi o biraz rahatlatıyor mideyi
Yookkk Perşembe sabah çıkıp akşam yemeğe gelmiş oluyorlardı . Cuma sabah eşim işe gidecekti tüm gün biz evde kalacaktık. Şimdi cuma sabah çıkıp akşam yemeğe gelecekler zaten cumartesi pazar eşim evde hiç yanlız kalınmamış olacak . Pazartesi nöbetçi eşim dedim ki nöbeti değiştir o zaman . Oda yok duruma göre dedi sanırım pazartesi sabah döneceklerKendi arabalarıyla gelecekler dedinya gece uykuları geleceği için bence gündüz çıkacaklar yola seninle alakası yok arayı düzeltmeye geliyorlar bence
Ay narin yaaaa tüh zencefil miydi iyi gelen birde öyle duymuştumDenedim canım biraz iyi geliyor tuzlu tuzlu başka da bir şey istemiyor canım
Geçmiş olsun, zorlanmadan atlatman dilegiyleBu arada test verdim tomografi cekildi bulgularim pozitif eve geciyorum ama doktor neredeyse sonundasin korkma dedi iyi ve ilgili bir doktordu
Sonuc cikinca bilgilendireceklermis
Geçmiş olsun, zorlanmadan atlatman dilegiyle
Zencefil en sevmediğim baharat biliyor musunAy narin yaaaa tüh zencefil miydi iyi gelen birde öyle duymuştum
Bende hiç sevmem zencefiliZencefil en sevmediğim baharat biliyor musunkokusuna bile dayanamıyorum
Mandalinayla aram çok iyi oda kurtarıyor beni
Zencefil en sevmediğim baharat biliyor musunkokusuna bile dayanamıyorum
Mandalinayla aram çok iyi oda kurtarıyor beni
Zencefil sizi cok seviyor sankiBende hiç sevmem zencefiliiyyy
Sen seviyorsun dimiZencefil sizi cok seviyor sanki
EvetSen seviyorsun dimi
Bende seni seviyorumEvetSenide seviyorum ballı zencefilli sütüde
Ay ne güzel oldu beBende seni seviyorum
İlan-ı aşk gibi oldu
Tuğçecim 37.3 ile uyuttum bakalım. İnşallah gece yükselmez. Şimdi uyuyor gidip gelip alnına bakıyorum. Sıcak değil şükür. Dua et de gecesi iyi geçsin. 3 gecedir uyku uyumuyoruz. Perişan oldu çocuğumboza Canım bebeğinin ateşi ne durumda
Ahhh yavrummmm boza için rahat olsun sabaha birşey kalmayacak o çocuk diş çıkartıyor dualarım sizinleTuğçecim 37.3 ile uyuttum bakalım. İnşallah gece yükselmez. Şimdi uyuyor gidip gelip alnına bakıyorum. Sıcak değil şükür. Dua et de gecesi iyi geçsin. 3 gecedir uyku uyumuyoruz. Perişan oldu çocuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?