Bugün ne aldin kaç tl harcadin

benim kv nin işine dönmüş mercimek çorbası yapacakmış kavanozun yerini değiştirmişim o yüzden yapmamış akşama kadar çocuga süt vermiş sadece hayır sanki senin evinde bişeyin yerini değiştirdim kendi evim istediğimin yerini değiştiririm ara sor o zaman demi oto boka aramayı biliyosunya aklıma geldikçe nefret duygularım iyice artıyor.

gelirken zaranın parkasını almıştım kendime belki eşime alırız onunki kalın değil işyeri yakın ama dışarı gönderirlerse zor olur

Selam kızlar sabah 07:00 de kalktım hemen eşime kahvaltı hazırladım bulaşık makinası boşalttım bebek uyandı o ara eşim işe gitti . Üst bez değişirdik . Kahvaltı yaptırdım. Yün yorganımı battaniyemi bebeğin yorganını çıkarttım. Nevresimleri değiştirdim yorganları taktım . Çıkanları makinaya attım . 2 makina da siyahlar beyazlar yıkandı ortalık full çamaşır oldu ama kv ler gelmeden ortadan kalksın dedim . Emzirdim uyuttum kahvaltı ettim kavanoz maması yaptım buzdolabına . Annemle konuştum bebekle oyuncak oyna ona çorba yedirdim . Ispanak yıkadım . Emzirdim uyuttum kendime bakım yaptım . E bebekten kargolarım geldi .

Üzüm pekmezi kullandım tek fark o oldu keçiboynuzum var ama biraz ağır bebek sevmez yemez diye korkuyorum denemeye zaten iştahsız
Keçiboynuzu pekmezi değil canım keçiboynuzu unu tadı güzel hatta diyet ürünlerinde tat versin diye kullanılıyor yoksa pekmezi çok ağır ben bile yiyemiyorum

Keçiboynuzu pekmezi değil canım keçiboynuzu unu tadı güzel hatta diyet ürünlerinde tat versin diye kullanılıyor yoksa pekmezi çok ağır ben bile yiyemiyorum
Keçiboynuzu Ununu birkaç kez denediğimde tesadüf mü bilmiyorum ama çok zor yedi hatta yemedi böyle şeyleri yaparken çok tedirgin yapıyorum ne yazıkki . Çünkü diyelim ki içine pekmez atmasam yer miydi acaba diye düşünüyorum allah beni bu durumdan kurtarsın oğlum yaptıklarımı zevkle yesin

Ya o çocuk öyle yemedi demekle olmuyor işte biraz oyala yedir yani aç aç durur mu offff ben sinir oldum burada . 2 kap yemek yapamadı kendi evinde ne yiyordu acaba ? Benim Kv kendi evinde de yemek yapmadığı için bende de yapmazdı eminim ondan

Valla yemeyen çocuk zor Allah yardımcın olsun insan ne yapacağını şaşırır. Ben her zaman diyorum anne en iyisini bilir diye sen yemez diye düşünürsen yemez büyük ihtimalle bilirsin yani kaç aylık oğlum

Ya 10 aylık şuan . Ek gıdaya güzel başlamıştık mutluydum sonra herşey değişti bozuldu . İyi düşünmeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum

zerya271210 çok şükür bir şey çıkmamış canım çok sevindim inş tekrar aynı şeyleri yaşamazsın
Cedric1003 alışveriş için sen daha neyi bekliyorsunçabuk davran
okyonus allah sabırlar versin sana canım
Benimkide hiç üstelemez yedi mi yemedi mi
Annem ameliyat olduğunda rica etmiştim 1 günlüğüne bakar mısın diye yemekleri önceki günden hazırlamıştım onlardan bile yedirememiş neden diyorum yemek istemiyorum dedi diyor.yahu çocuk bu koy bakalım önüne bir teklif et dimi sadece sormuş yemek yermisin diye
Bir defada eltimin cocuğunun bezini bütün gün değiştirmemiş kaka yaptığı halde üstelik
Nedenide hiç yerinde durmuyormuş değiştirtmek istemiyormuş ya çocuk nasıl bütün gün öyle durur nasıl vicdanın rahatsız olmaz anlamıyorum
Allah kimseye muhtaç etmesin çok zor

Ohaaaaa artıkkkk

Bu bir taktik aslında bakmak istemiyorsa seni vazgeçirmeye çalışıyor o kötü olmayacak. sen bakamıyor diye başkasına baktiracaksın.benim kv iyi bakardı ama benim hassas olduğum konularda benim canımı sıkmaya çalışırdı.ben evine göndereyim diye ama onun oyununa gelmedim oturdu baktı mecbur.

Kız bende oyuna gelemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…