- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.781
Kız bende oyuna gelemeyeceğim
Olabiliyor çocuk bu huyu suyu değişiyor sürekli inşallah iyi yönde de değişir benim oğlumda 1 ay çok zor yedi hiç istemedi ne yapacağını şaşırdım ama sonra düzeldi azı dişleri çıkıyormuş meğer ama belli de olmaz ki sen mümkün oldukça tatlı şeyler verme o da iştahını kapatıyor ve onu yiyene kadar direniyorlar ama seninki ufak daha inşallah düzelirYa 10 aylık şuan . Ek gıdaya güzel başlamıştık mutluydum sonra herşey değişti bozuldu . İyi düşünmeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum
Tatlı asla yemiyor zaten . Ben hiç tatlı vermediğim için hiç alışkın olmadı sanırım limon yiyor mesela mandalina yemiyorOlabiliyor çocuk bu huyu suyu değişiyor sürekli inşallah iyi yönde de değişir benim oğlumda 1 ay çok zor yedi hiç istemedi ne yapacağını şaşırdım ama sonra düzeldi azı dişleri çıkıyormuş meğer ama belli de olmaz ki sen mümkün oldukça tatlı şeyler verme o da iştahını kapatıyor ve onu yiyene kadar direniyorlar ama seninki ufak daha inşallah düzelir
Süper yapmışsın bende 15-16 aylıktı tadına batırdım kek falan yani halada evde tatlı olmaz çok ama görsen yemiyor sanarsın zayıf bir oğlum var ama sağlıklı çok şükürTatlı asla yemiyor zaten . Ben hiç tatlı vermediğim için hiç alışkın olmadı sanırım limon yiyor mesela mandalina yemiyor
Beklenti içine girmek istemiyorum.Cocukla ilgilensin yeter.Kendimize zaten o olsada olmasada yemek yapacağım.Belkide alışma sürecindedir bilemiyorum.Okyonus oda alisacak cocukta alisacak cani sonucta dur bakalim anlayalim iyi niyetlimi yoksa alisamadimi
Oda yeni bir sehire geldi sorumluluk aldi bir kac gun zaman ver
Hepiniz farkli hayatlar yasiyordunuz bu hayati yasamak ile ozlemek cok farkli hepiniz alisma sureci gecireceksiniz
Cocugunada yabanci gibi su anda ama zamanla alisir
çok severim bol limonlu zeytinyağlı pırasayı inşallah yersin bebişe şifa olurDün akşamdan kuru fasulye vardı biraz yanınada pırasa pişiriyorum şu an çok güzel koktu zeytinyağlı çok severim normalde bol limonlu yoğurtla inş bu akşam yiyebilim
Beklenti içine girmek istemiyorum.Cocukla ilgilensin yeter.Kendimize zaten o olsada olmasada yemek yapacağım.Belkide alışma sürecindedir bilemiyorum.
Cok geçmiş olsun, umarim tekrarlamaz bir daha yaşamazsınSağol canım benim. Gösterdim sonuçları
Genel olarak kalbiniz normal dedi ancak cihaz takılıyken bir gece saat 4 sularında uykudayken yani, birden bi nabız yükselmesi olmuş. Ortalama 75 lerde olan nabzım bir anda 232 olmuş. Uykuda olduğum için farkında olmamışım.
Buraya bir soru işaret koyuyorum dedi doktor. Acaba fenalaştığınız zamanlarda da bu olayı mı yaşadınız bu yüzden mi oldu diye bakıcaz dedi.
Bu tek başına ilaç kullanmayı gerektiren birşey değil ama sürekli hale gelirse o zaman bir ritm bozukluğundan bahsedebiliriz dedi.
Şuan ilaç vermiyorum ama tekrar o fenalaşma halini yaşarsanız hemen gelin dedi. Bir de 6 ay sonra tekrar holter takalım tekrar bakalım dedi.
Eğer yine bu şekilde yüksek ritm bozukluğu çıkarsa o zaman ilaç tedavisine başlayacağız dedi.
Panik atak olabilir miyim diye sordum . o çok başka bir konu dedi. Panik atak başlangıcı her insanda olabilir ama sizin bulgularınız çok uymuyor buna dedi.
Panik atakta sadece fenalaşma zamanında değil normal zamanda da devamlı bir endişe bir kaygı bozukluğu olurmuş. Acaba beynimde mi sorun var acaba kalbimde mi bişi var. Acaba yine atak yaşayacak mıyım gibi devamlı bir endişe hali olur sizde böyle birşey yok şuan dedi.
Yani küçük bir ritm bozukluğu yaşıyorum ama şuan tedavi gerektirecek bir durum değilmiş. 6 ay sonra tekrar holter takılıp bakılacak. O zamana kadar yine hastalanırsam hemen tekrar gideceğim.
Şimdilik durum buama genel olarak iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok şuan
Bizimkide aynı bişey olsaKv hiç mi düşürmemiş çocuklarını pamuktamı büyütmüş değişik insan gerçekten anlamıyorum. Eşinde iyi yapıyor herşeyi onun üzerine at bakalım yine aynı tepkileri mi verecek kv
Maşallah maşallahKv anneme demis ki kızlarımız evinde rahat edemiyorum Tuğçe de rahat ediyorum
Herkesin anası kendine narin kıymetli işte . Kadın söylemeyi iyi biliyormuş hiç üzerine düşmeDoğru valla.Geçen gün diyor annesinin bazasının yayı rahatsız edermiş altına yumuşak birsey serelim diyor.Dedim 5yıldır annem onda yatıyor birsey demedin.Diyorki senin annen dirayetli benimki narin
çok doğru ben de diyorum bazen kendime şunu alamadım bunu almadımKocamın 3 kurusu eksik olsun ben mutlu olayım sanki kıymetmi biliniyorAlsaydın yeseydın gezseydin oluyor Kontrollü alışverişten bakımdan zarar gelmez dimi
Geçmiş olsjnCok tesekkur ederim kizlar
Ben gecen persembe ateslendim. 3. Gun oluyor
Sonra bogazim ve sag kaval kemigim cok agridi
O gecti ishal ve oksuruk basladi.
Birde uyusturulmus gibi bir uyku hali geldi tatli tatli
Iyiyim cumadan beri birsey yapiyorum soyleyemem belki birine kotu gelir
Haftaya cuma ise donecegim
Bizimki cok kotuydu ya bile bile bu hale geldik o yorgunlugu atmak istiyorum dalga gectiler resmen
Odada 2 kisi nezleymis! Baska bir odada da grip olan biri serum taktirmis ne halleri varsa gorsunler diyorum telefonlarini fln acmayacagim
Hayırlı olsun çok guzle ve zarifResmini de ekliyim birikimimin
Olsun canim napcaksin daha iyiKızlar kv ler cuma sabah çıkacaklarmış akşam yemeğe gelirlerbenimle hiç başbaşa kalmak istemiyorlar anladık hahahaha
OoooKızlarrrrrkv eşime dedi ki Tuğçe’nin annesigike de söyleyeceğiz davet edeceğiz birlikte gelelim dedi hahahahha
Hemen anneme msj attım gelin dedim . Sonra da gıcıklık yapma sakın anne dedimOooo
Ne düşünüyorsun nu konu hakkında peki
Gelir mi annenler
Benim oğlan 7 aylıkken bile bebe gibi yemek istemiyordu ki düşün durumuSelammm kızlar... Benim oğlana senin verdiğin tarifi yaptım ama yok yemiyortuce_tuce . Zaten yemiyor diye bırakmıştım
Sucuklu yumurta yedi babasıyla ablasıyla dün gece
Hiç bebek gibi yemek istemiyor. Ya 1 buçuk yaşında daha.
Ayyy senin için çok güzel olur tuceHemen anneme msj attım gelin dedim . Sonra da gıcıklık yapma sakın anne dedimBabannem varmış annem yazamadı
Aynen iyi olur kardeşimde gelir bir daha zor görüşürüz yoksaAyyy senin için çok güzel olur tuce
annen yazınca bizede haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?