Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi aksamlar kizlar. Bugunku harcama ogluma markette 5 tl abur cubur ve toz deterjanlari koymak icin iki plastik kutu 26 tl. Son 1 haftadir lazim olan seyler disinda hic birsey almamaya calisiyorum ama ek harcamalar illaki cikiyor. Altin ve dovizin dusmesine cok sevindim insallah daha fazla duser. Gerci yapilan zamlar oylece kaliyor bu durumda adil olan tek sey gercek enflasyon verilerini baz alarak maaslara enflasyon farkini yansitmak ama malesef yapilan artislar gerceklerden cok uzak. Bu isin sonu nereye gidecek cok merak ediyorum.

Bugun 4 gram altin aldim kizlar. Esimin tl de biraktigi bir miktar para vardi hazir altin dusmusken alayim dedim. Ayin 15 de 2 gram almayi dusunuyorum. Onun haricinde gelir gider hesabi yapmam lazim. Bu arada bizim tayin isimiz vardi. Tayinimiz cikti fakat bir arsamiz var o satilana kadar durdurduk tayini. Esim yaza gidelim diyor. Insallah yaza kadar satilir arsa. Kiraya gitmek istemiyoruz cunku gidecegimiz ilde kiralar inanilmaz pahalli ve ev sahipleri uzun bir sureligine kiraya vermiyorlar evlerini. Ev alip oyle gitmeyi dusunuyoruz. Evlerde cok pahalli kucuk bir il olmasina ragmen duzgun bir daire icin en az 480 bin gozden cikarmak gerekiyor. Ama kiraya vermektense eve yatirmak daha mantikli. Sayet arsa yaza kadar satilmazsa en kotu ihtimal su anki evimizi satacagiz oyle gorunuyor. Bugunku harcamaya gelince oglana 5 tl abur cubur. 8 tl market. 15 tl de firinda taze kurabiye ve açma

Hayirli olsun tayininiz, insallah her sey gonlunuzce olur.

Kızlar bende elimdeki parayla kuyumcudan aldımama çokta uygun olmadi
Eşimle durumlar muallakta gibi olduğundan bana göre bankadan almadım

840 ceyrek.
1680 yarım
470 gram
Ay bereketli olsun şekerim çeyrek pahalı

Merhaba kizlar, dun kiz emerken 6:30 gibi uyuyakaldi uyandiramadim, tabi gece 4`te ayaktaydik. Aksam esim oglana cokoprens mi ne ondan vermisti yemesi icin, buradaki Arap marketinden almis, oglan anne anne bunun icinde animal (hayvan) var diye bana getirdi, ben de karinca girdi tabaga zannettim bir baktim kucuk bir kurt, son kullanma tarihine de daha varmis oysaki. Oglanin bunu icinde hayvan var demesine cok guldum ama.

Cnm ambalajın üstündeki tarihleri değiştirebiliyorlar ben de o yüzden bazı markalara güven sıfır.

Herkes birikim yaparken ben oğlanın bezine birikim yapıyorum trendyol indiriminden 2 aylık bez aldım birde banyo klozet takımı 390 tl verdim daha alacak çok para yok daha doğrusu vermeye gönlüm yok bu aralar herşey kötü bir hastalık olur falan diye korkuyorum parayı bir şeylere vermeye olan üç beş kuruş dursun ne olur ne olmaz diye biraz paranoyaklasmaya başladım

Olsun, bez almak da bir birikim, her gecen gun artiyor fiyatlari. Ben de bir iki ay once bez stogu yapmistim, daha 2-3 aylik var, yine kampanya takip edecegim.
Kardesimde 550 lira param vardi, benim adima banka hesabina altin almasini soyledim.

Olsun, bez almak da bir birikim, her gecen gun artiyor fiyatlari. Ben de bir iki ay once bez stogu yapmistim, daha 2-3 aylik var, yine kampanya takip edecegim.
Kardesimde 550 lira param vardi, benim adima banka hesabina altin almasini soyledim.
Valla fiyatları çok arttı bez piyasası olmali bence
Iyi yapmışsın eline gelse bir ihtiyaç diyorsun gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…