- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.981
Günaydin. Benim bildigim kadariyla vergi kalkmadi sadece kesinti orani azaldi.Bu arada yakin zamanda bankadan altın/doviz alan var mı? Vergi kalkacak diye okumuştum kalktı mı acaba...
Evet kambiyo vergisi kalktı (ben alırken hep vergi ödedim) altın alım zamanım kötüydüBu arada yakin zamanda bankadan altın/doviz alan var mı? Vergi kalkacak diye okumuştum kalktı mı acaba...
Günaydin. Benim bildigim kadariyla vergi kalkmadi sadece kesinti orani azaldi.
Cok teşekkürler bilgi için.. gram başına baya bi vergi kesiliyordu iyi olmuş, kuyumcular daha da fazlasını alıyor, bankaya guveniyorduk en azından.Evet kambiyo vergisi kalktı (ben alırken hep vergi ödedim) altın alım zamanım kötüydü
Maşallah Zeynepcim Eşinin eline sağlık, cok takdir ettim..Merhaba kizlar, iy haftalarimiz olsun. Pazar gunu yarim gun calistim, bu hafta sunumum var ona yetistirmem gereken deneylerim vardi. Eve gittigimde esim yogurt mayalamis, ekmek ve tahinli kurabiye yapmisti. Ben de cocuklara yogurt corbasi yaptim. Aksam icin buzluktaki baligi pisirdik.
Sagolsun isteyerek yapar cunku yemekle ugrasmak hosuna gidiyor, ayni seyi temizlik icin soyleyemiyecegim, ben dersem yapar ancak.Maşallah Zeynepcim Eşinin eline sağlık, cok takdir ettim..
Deyince yapması da önemli canım sonucta yapıyorSagolsun isteyerek yapar cunku yemekle ugrasmak hosuna gidiyor, ayni seyi temizlik icin soyleyemiyecegim, ben dersem yapar ancak.
Simdiden hayirli olsun, ben de istiyorum ama sanirim tasininca alacagim. Black Friday icin de hicbir sey yok aklimda, ufak tefek hediyelik disinda.Deyince yapması da önemli canım sonucta yapıyor
Black Friday e son 10 gün Zeynep, robot alicam süpürge derdine son inşallah
Gecmis olsun Alya, benim de haftaya yine randevum var, bi 3 dolgu daha yapilir heralde.Selam herkese
Bugün 1 tane büyük palamut aldık iki kişiye çok geldi. Salata ile yedik. Öğlen de pırasa yaptım arttı yarın da yenir.
balıkçı 45tl
süt 18tl
Çiçekçi 105tl
Trendyoldan 2 adet arayüz fırçası 116tl
süt mayaladım 3 kilo almıştım 1 kilosu ile lor peynir yapmaya karar verdim.
sukulent aldım 20tanesi 105tl kargo ile gelecek.
Diş hekimine 350tl diş taşı temizliği 850tl diş sıkmayı önlemek için aparat.
eşimin de dolgu ve temizleme 700tl
Botox yaptırdım diş sıkma sorunu için çeneme yapıldı sadece 850tl
Sana da şimdiden geçmiş olsun zeynepcimGecmis olsun Alya, benim de haftaya yine randevum var, bi 3 dolgu daha yapilir heralde.
Her şeyin fiyatı çok arttı maalesef ... nikah yakın zaman da mı kolaylıklar diliyorum.ben bu gün saç kurutma makinası aldım 100 tl saç bakım kremi aldım 75 tl hayat çok pahalı ek olarak şuan çeyiz hazırlıyorum onlardan bahsetmiyorum bile
Her şeyin fiyatı çok arttı maalesef ... nikah yakın zaman da mı kolaylıklar dili22
2 ay kadar oldu nişan sade bir tören ile ama düğünü virüs bittikten sonra yapalım diyoruz kimseyi tehlikeye atmaya gerek yok umarım tez zamand kurtuluruzHer şeyin fiyatı çok arttı maalesef ... nikah yakın zaman da mı kolaylıklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?