Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım ne taşınması ev mi aldınız.
Bereketli olsun. Bende Aralık ayında 1ceyrek bir gram alacağım
Senin aldiklarin da bereketli olsun püre,
Hayır ev sahibi evine taşınmak istedi de böyle beklenmedik bi durum yaşandı.Ev bulduk işin çoğu bitti sayılır.

Mtv arabanin bakimi ooo. Pasat istiyorum aslinda ama 460 diyor sifirina. O paraya ev alirim ben.
Linda biz 2019 un agustosunda araba bakmaya basladik. 2020 basinda alicaz diye.Esim de ben de passat istiyorduk.ama sifir.degil
Temiz.bir ikinci el aradik . O ara.en pahalisi 140.bindi 5 yasindaki passatlarin. Nasil.aliriz.falan derken ocak geldi. Ve yasadigimiz sehirde.cok.temiz dusuk km li 4 yasinda.bir araba denk geldi. 170 bin cok para ama.istiyoruz.diyerek sartlari zorladik aldik. Su anki.ederi 300e yakin. Ben soklardayim
Bu yukselis nereye kadar devam.edecek
Nacizane onerim siz de 2 3 yasinda temiz bir passat bulursaniz bence alin,biz.cok.memnunuz ve istedigimiz araba buydu. Allah herkese.istedigini almayi ve ödemeyi.nasip.etsin❤

Bu ay ek dersimiz gecikti bizim pure. Daha dun aksam yatti Kasim.ayi. insaallah hep beraber ferahlayalim borclardan kurtulalim ve birikim.yapalim

Salty yaaa gezme ve tatil.deyince alan sular durur bende birikime bile.ara verebilirim. Aslinda ben de bu sene soyledigim.hedefin cok.daha fazlasini biriktirebilirim ama.ben gezmek istiyorum

Salty yaaa gezme ve tatil.deyince alan sular durur bende birikime bile.ara verebilirim. Aslinda ben de bu sene soyledigim.hedefin cok.daha fazlasini biriktirebilirim ama.ben gezmek istiyorum
Ben de iki aylik yaz tatilin de asla birikim yapmayı düşünmüyorum tabi salgın sağlık afiyet durumumuza göre değişir fakat şartlar uygun olursa gezme için ekstra bütçe bile yapılabilir ,şu süreçte gördük ki kendimize yatırım fırsatı varsa değerlendirmek gerek,başımıza ne geleceği belli değil (örneğin beklenmedik bir pandemi daha çıkabilir )zor günler için bir bütçe,güzel günler için de ayrı bir bütçe

@mutlu1988 Aralık ayı ek dersi de Aralık sonunda yatacak erken .
Evet canim biliyorum da benim ek dersim yok aslinda.sadece gecen ayki seminerden gelen yatti bu ay. Boylesi isine geliyor sagolsun mudur de fazla ders vermedi. Cunku cocuklarla tekim ve zorlaniyorum

Hos
HosgeldinBol ve bereketli birikimler diliyorum.

Allah kabul etsin hatirliyorum o zaman ek dersleri verdigini.Olan borclariniza Allah odeme kolayligi versin. Bol bol bileziklerin olsunince spor modelleri ben de seviyorum

Hosgeldin

Çok mantıklı bence. Biz de oğlum için doğduğunda bireysel emeklilik başlatmıştık. Kredi kartı harcaması gibi ödeniyor hissetmiyoruz bu yüzden. Altın ve dövizde değerleniyor. Geçen kontrol ettiğimde yatırdığımız miktarın iki katı kadar olmuştu devlet desteği ile birlikte. İlerde sıkıntısız alıp kullanabilir inş.

Sonra haber yalanlamış. Ciddi bir aşı karşıtlığı var. Sürekli farklı haberler çıkıyor
Sağlık bakanının roportajjni okudum dün, güzelce açıklamıştı. Aşı konusunda cok fazla bilgi kirliliği var maalesef, sadece bilim insanlarına kulak verin derim.

Sağlık bakanının roportajjni okudum dün, güzelce açıklamıştı. Aşı konusunda cok fazla bilgi kirliliği var maalesef, sadece bilim insanlarına kulak verin derim.
Orada hangi ülkenin aşısı uygulanacak canım sen ne düşünüyorsun bu konuda.
Okuduğum birkaç bilim insanı Çin aşısında herhangi bir sıkıntı görmüyordu en son

Cin asisi konusunda kafama takilan ilk sey ulkenin antikoru negatif cikmayan hic kimseyi iceri almamasi
Instagramda orada yasayan bir hesabi takip ediyorum bu bilgiyide ordan ogrenmisti
Zorunlu olacagini ve buyuk yaptirimlariyla gelecegini dusunuyorum avm yasagi kamu hizmetlerinden mahrumiyet gibi
Ortada yeteri kadar asi yok
Derin bir cukur halinde su an
Bu yil etrafimda zaturre asisi aranirken ben anneanneme engel oldum. Kadin yillardir grip olmaz evden cikmaz su an kimsede gelemiyor. Asi karsiti degilim ama ispatlanmissa. Grip zaturre covid 19 bu konuda ayri kategori bence
Annnem bize grip asisi yaptirmis.
O sene kisin oleceksiniz sandim tovbe diyor
Toplumsal bir konu oldugu icin ozellikle o hesaptan aldigim bilgileri yazmak istedim
Yurt disi ucuslarda zorunluluk gelmis mesela.
Kadin cok aktif defalarca fox habere baglandi. Az cok Turkiyedede taniniyor.

İnşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…