- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.983
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.221
İnşallah canım.Çok mantıklı bence. Biz de oğlum için doğduğunda bireysel emeklilik başlatmıştık. Kredi kartı harcaması gibi ödeniyor hissetmiyoruz bu yüzden. Altın ve dövizde değerleniyor. Geçen kontrol ettiğimde yatırdığımız miktarın iki katı kadar olmuştu devlet desteği ile birlikte. İlerde sıkıntısız alıp kullanabilir inş.
Sağol canım.Allah kabul etsin hatirliyorum o zaman ek dersleri verdigini.Olan borclariniza Allah odeme kolayligi versin. Bol bol bileziklerin olsunince spor modelleri ben de seviyorum
Bende aldım 1 ay kadar önce.xiaom marka cidden büyük kolaylık.Haritasınıda çıkardı ama ben süpürülecek odaya koyup kapatıyırum kapıyı.çok güzel süpürüyor.en güzelide yatak ,koltuj altlarına girmesiPure Turkiye'de xiomi mi robot vacuum methini cok duydum, arkadaşlarımın hepsi kullanıyor, trendyolda 2500tl civarı idi.
Valla kullanan herkes diyor ki cok rahat. Ben daha pek anlamadım ama... esyalarin yerini belirleyip duzen oturtunca cok iyi olacak.
Benim belim ağrıyor diye genelde süpürgeyi eşim yapıyor da onu yatak ve koltuk altina girmeye zor ikna ediyorum. robot kendisi girdigi icin sahsen beni bu dertten kurtardi
Hayırlı olsun canım. Tam model yazabilir misin. Halıların üzerine çıkabiliyor mu rahatça birdeBende aldım 1 ay kadar önce.xiaom marka cidden büyük kolaylık.Haritasınıda çıkardı ama ben süpürülecek odaya koyup kapatıyırum kapıyı.çok güzel süpürüyor.en güzelide yatak ,koltuj altlarına girmesine kadsr süpürsekte o yatakları yerinden oynatmak çekmek imkansız gibi bişey .ben ilk yatak odasını süpürdüğümde baya bi cebelleşti yatak altında çıldırdı resmen toz haznes doldu
Geçmiş olsun canım hayırdır inşallahIyi aksamlar kizlar hepiniz iyisiniz insallah. Benim son zamanlarim biraz yogun geciyor bazi hastane islerim var hepsi ust uste geldi. Aslinda su donemde hastaneye gitmek riskli ama dogum yaptigimdan beri devam eden bazi saglik sorunlarim var daha fazla ertelemek istemedim. Bazi tahlillerin sonucunu bekliyorum hayirlisiyla temiz ciksin kafami toparlayip tam gaz birikime devam etmek istiyorum bende.
Pandemi kontrol altına alınırsa bende bahardan gezmelere başlamak için plan yapıyorumBen de iki aylik yaz tatilin de asla birikim yapmayı düşünmüyorumtabi salgın sağlık afiyet durumumuza göre değişir fakat şartlar uygun olursa gezme için ekstra bütçe bile yapılabilir ,şu süreçte gördük ki kendimize yatırım fırsatı varsa değerlendirmek gerek,başımıza ne geleceği belli değil (örneğin beklenmedik bir pandemi daha çıkabilir )zor günler için bir bütçe,güzel günler için de ayrı bir bütçe
Sağol canım daha iyisi sizin olsun.xiaomi xc 1 vacuum mop pro modeli.hem süpürüyor hem siliyor.üstünde o çıkıntılı olanlardan değil,o yüzden baya herşeyin altına giriyor.Halılara çok kolay çıkıyor, çok güzel süpürüyor cidden ben memnunum.Sadece normalde 15 dk da süpürülecek yeri o yarım saatte süpürüyor mesela.Ama ben dediğim gibi odaya koyup kapısını kapatıyorum o sırada başka işlerimi hallediyorm yada keyif yapıyorumHayırlı olsun canım. Tam model yazabilir misin. Halıların üzerine çıkabiliyor mu rahatça birde
Bize Turk bilim insanlarinin sirketinin gelistirdigi asi vurulacak, hatta calistigim hastaneyeye bu hafta ya da haftaya gelecek ama bana sira hemen gelmez, ilk hastayla direk ilgili olan saglik calisanlarina uygulanacak galiba, benim siram geldiginde ben de olmayi dusunuyorum. Yanlis bilmiyorsam Cin asisi eski teknoloji olan tum virusu iceren asi gelistirdi, Amerikali iki sirket ise virusun sadece bir parcasini veriyor vucuda o yuzden yan etkilerinin olmamasi ya da cok az olmasi bekleniyor, tabi ben eksik biliyor olabilirim, okuduklarim bu yonde.Orada hangi ülkenin aşısı uygulanacak canım sen ne düşünüyorsun bu konuda.
Okuduğum birkaç bilim insanı Çin aşısında herhangi bir sıkıntı görmüyordu en son
Buraya phizer in aşısı gelmiş Pure, burda da piyasaya cikacak birkaç aşı var bildigimiz kadarıyla.Orada hangi ülkenin aşısı uygulanacak canım sen ne düşünüyorsun bu konuda.
Okuduğum birkaç bilim insanı Çin aşısında herhangi bir sıkıntı görmüyordu en son
Geçmiş olsun, insallah sonuçlar iyi çıkarpure hazel Zeynep Gulru tesekkur ederim kizlar. pure hazel rahim duvarinda kalinlasma oldugu icin suphelendi doktorum biyopsi istedi. Kurtaj yontemiyle ornek aldilar pataloji sonucum 3/4 hafta icerisinde belli olacak. Kac gundur ne yaptigimi bilmiyorum valla ne yedigimden anliyorum ne ictigimden. Kizim dunyaya geldiginden beri cok sık regl oluyordum ve kanama miktarim cok artmisti. Bu sikayetlerle gittim doktora. Su sonuclarim temiz ciksa dag gibi bir yuk kalkacak omuzlarimdan.
Amin insallah tesekkur ederimGeçmiş olsun, insallah sonuçlar iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?