Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İnşallah canım.

Allah kabul etsin hatirliyorum o zaman ek dersleri verdigini.Olan borclariniza Allah odeme kolayligi versin. Bol bol bileziklerin olsunince spor modelleri ben de seviyorum
Sağol canım.
Sadakanın bereketine inanıyorum.
Kalın ve şatafatlı değil de ince çok işçiliği olmayan modeller tercihimdir. Satmak istemiyorum ama dünyanın birbir türlü hali var. Mesela Trabzon hasıri modelleri seviyorum fakat çok işçilikli olduğu için almam

Bende aldım 1 ay kadar önce.xiaom marka cidden büyük kolaylık.Haritasınıda çıkardı ama ben süpürülecek odaya koyup kapatıyırum kapıyı.çok güzel süpürüyor.en güzelide yatak ,koltuj altlarına girmesi ne kadsr süpürsekte o yatakları yerinden oynatmak çekmek imkansız gibi bişey .ben ilk yatak odasını süpürdüğümde baya bi cebelleşti yatak altında çıldırdı resmen toz haznes doldu

Hayırlı olsun canım. Tam model yazabilir misin. Halıların üzerine çıkabiliyor mu rahatça birde

Iyi aksamlar kizlar hepiniz iyisiniz insallah. Benim son zamanlarim biraz yogun geciyor bazi hastane islerim var hepsi ust uste geldi. Aslinda su donemde hastaneye gitmek riskli ama dogum yaptigimdan beri devam eden bazi saglik sorunlarim var daha fazla ertelemek istemedim. Bazi tahlillerin sonucunu bekliyorum hayirlisiyla temiz ciksin kafami toparlayip tam gaz birikime devam etmek istiyorum bende.

Geçmiş olsun canım hayırdır inşallah

Pandemi kontrol altına alınırsa bende bahardan gezmelere başlamak için plan yapıyorum geçn yıl hiçbirşey yapamadım inşallah biter tamamende doya doya gezeriz.

Hayırlı olsun canım. Tam model yazabilir misin. Halıların üzerine çıkabiliyor mu rahatça birde
Sağol canım daha iyisi sizin olsun.xiaomi xc 1 vacuum mop pro modeli.hem süpürüyor hem siliyor.üstünde o çıkıntılı olanlardan değil,o yüzden baya herşeyin altına giriyor.Halılara çok kolay çıkıyor, çok güzel süpürüyor cidden ben memnunum.Sadece normalde 15 dk da süpürülecek yeri o yarım saatte süpürüyor mesela.Ama ben dediğim gibi odaya koyup kapısını kapatıyorum o sırada başka işlerimi hallediyorm yada keyif yapıyorum haritadan süpürülecek yeri seçip orayı süpürde diyebiliyorsun. Süpürme seviyeside var sessiz moddan turbo moda kadar.gündüz yüksek olanda,gece sessiz olanda kullanıyorum.Bikaç arkadaşım daha almıştı onlarda memnun.ben 2500 civarına aldım, geçenki indirimde 2400 altına inmişti.

Orada hangi ülkenin aşısı uygulanacak canım sen ne düşünüyorsun bu konuda.
Okuduğum birkaç bilim insanı Çin aşısında herhangi bir sıkıntı görmüyordu en son
Bize Turk bilim insanlarinin sirketinin gelistirdigi asi vurulacak, hatta calistigim hastaneyeye bu hafta ya da haftaya gelecek ama bana sira hemen gelmez, ilk hastayla direk ilgili olan saglik calisanlarina uygulanacak galiba, benim siram geldiginde ben de olmayi dusunuyorum. Yanlis bilmiyorsam Cin asisi eski teknoloji olan tum virusu iceren asi gelistirdi, Amerikali iki sirket ise virusun sadece bir parcasini veriyor vucuda o yuzden yan etkilerinin olmamasi ya da cok az olmasi bekleniyor, tabi ben eksik biliyor olabilirim, okuduklarim bu yonde.

strawberry_cake gecmis olsun, mecbur gidiyoruz, ben de disciye gidiyorum, daha fazla erteleyemedim, agri yapiyor curuklerim.
Bugun kizin 18 aylik kontrolu var, isten erken cikip, doktora goturecegim. Cuma da oglanin disci randevusu var, onu da esim goturecek, Allahtan iki cocuk var, sorumluluklarini paylasiyoruz esimle, evlat guzel bir sey ama cok cocuklu olmayi dusunemiyorum, hic altindan kalkamazdik hem maddi hem manevi.

İyi akşamlar arkadaşlar, topiğinizi fırsat buldukça takip ediyorum, kendi çapımda birikim yapmaya çalışıyorum ben de son bir yıldır.
Aşı konusunda fikrimi paylaşmak istedim, ben de yurtdışında yaşayanların görüşlerini merak ediyorum özellikle bizden önce aşılanmaya başlayacakları için. Ben en güvenilir olanın çin aşısı olduğunu anladım izlediklerimden, okuduklarımdan. Çünkü 6 ayda yapılmış bir aşı değilmiş uzun yıllardır sars-mers gibi benzer virüsler üzerinde geliştirmeye çalıştıkları için bu kadar kısa sürede sonuca ulaşmışlar. Ve diğerlerinden farklı olarak inaktif yani ölü hücreler içerdiğinden yan etkisi en hafif olan aşının Çin' in geliştirdiği aşı olduğunu düşünüyorum. Çocuklar 1.sınıfta aşı olup ateşleniyorlar eve gönderiyoruz, elbette ufak yan etkiler öngörülebilir. Aşı karşıtlığını insanların marjinal olma çabasına bağlıyorum. Elbette zaman gösterecek sonuçları. Ancak en hakiki mürşit ilimdir diye inanarak bilim insanlarına inanmayı seçiyorum kendimce.
Annem babam ilk grupta yaştan dolayı, ben de 2. grupta aşılanacağım sanırım. Böyle hasta mı olcaz atlatabilecek miyiz korkusuyla yaşamaktan da bıktım koşa koşa aşı olmaya gideceğim şahsen sıram gelince :) Ve istiyorum ki insanlar kulaktan dolma bilgilerle aşılanmayı reddedip tehlike saçmaya devam etmesinler. Bugün Suriyelerle yeniden görülmeyen başlayan hastalıklar gibi...
Bu sıralar aşılar ile fazlaca bilgi edinmeye çalıştığım için sizlere yazmak istedim konusu açılınca. Hepinize sağlıklı, bol birikimli günler diliyorum.

Orada hangi ülkenin aşısı uygulanacak canım sen ne düşünüyorsun bu konuda.
Okuduğum birkaç bilim insanı Çin aşısında herhangi bir sıkıntı görmüyordu en son
Buraya phizer in aşısı gelmiş Pure, burda da piyasaya cikacak birkaç aşı var bildigimiz kadarıyla. Zeynep Gulru daha iyi bilir sanırım.
Benim alanım değil çok anlamıyorum ama eşimin alanı. Herkes kendisi bilir ancak eşim Turkiye'deki saglik calisani yakinlarimiza aşı olmalarinda bir sakinca olmadığını söyledi. Yan etkisi görülmemiş. Tabii hicbir aşının etkinliğini ve ne kadar sure koruyuculuk sağlayacağını kimse bilmiyor.
Çin aşısının etkinlik orani bu ayın ortasinda aciklanacakmis ve saglik bakanlığı da o aciklamayi bekliyormuş, sonrasında bizim otoritelerimiz izinlerini verecek ve uygulama başlayacak.

pure hazel Zeynep Gulru tesekkur ederim kizlar. pure hazel rahim duvarinda kalinlasma oldugu icin suphelendi doktorum biyopsi istedi. Kurtaj yontemiyle ornek aldilar pataloji sonucum 3/4 hafta icerisinde belli olacak. Kac gundur ne yaptigimi bilmiyorum valla ne yedigimden anliyorum ne ictigimden. Kizim dunyaya geldiginden beri cok sık regl oluyordum ve kanama miktarim cok artmisti. Bu sikayetlerle gittim doktora. Su sonuclarim temiz ciksa dag gibi bir yuk kalkacak omuzlarimdan.

Cin bu isten maddi kazanç sağlayacak piyasaya oyle kotu bir aşı sunacagini hic sanmıyorum. Kaldı ki biraz da prestij meselesi Çin gibi buyuk bir ulke prestijini yerle bir etmeyi goze alamaz. Zaten ticaret savaşlarında.

Piyasa surulecek asilarin etkinliği %90 ve uzeri bildigim kadarıyla. 2006 yilindaki domuz gribi salginindaki aşının etkinliği %56 imiş düşünsenize. Onu da yaptirmistik biz.

Bir de Çin aşısı 2-8 derecede saklanabiliyormus bu bir avantaj. Phizer in aşısı -70/80 derecede saklanabiliyor, bu kosullari her yerde bulmak mumkun değil. Istanbul, Ankara, İzmir de tamam ama diger şehirlerde beldelerde bu dondurucular nasıl bulunacak.

Eşime gonderilen takvime gore bulundugumuz eyalette normal sağlıklı kisilerin asilanmasinin haziranı bulacağı görülüyor sire bize geldiginde aşı olacağız.

Ayrica buraya geldigimizden beri her yıl grip aşısı oluyoruz, mevsimi gelince hastaneden surekli bildirim geliyor. Aşı yapilinca hiç hasta olmadım. Kizima da 6. Aydan beri grip aşısı yapılıyor, onda da herhangi bir ates vs olmadı. Imkan olduğu surece de her yil olmaya devam edeceğiz.

Geçmiş olsun, insallah sonuçlar iyi çıkar

Bugün harcama yok bizde tabii Esim henüz işe gitmedi çıkışta ne vukuatlar isler bilmiyorum
Oglen yine tost sandviç yicez, kizima tqvuklu sebze yemeği var. Aksama köfte çıkaracağım, tavada ızgara yaparım, yanina bir şeyler ayarlarım.

Kizlarrr
Y Yuppiyayye canım çok teşekkürler. Markayı modeli not ettim. Alacağım en yakın zamanda bende.

uzaklardabiz
@Zeynep_gulru
M MinikPandaa teşekkürler kizlar. Düşünceleriniz önemliydi benim için.
Akşam da bir hemşire arkadaşımla konuştum kendisi epey bilgili bir insandır.
Aşı olmaktan yana tabii ki o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…