- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.181
Çok tesekkür ederimHoşgeldiniz, birikimleriniz bereketli olsun...
6.01 di pure. Sence toplamda kac aliriz. 7 yi bulur mu?Kasım enflasyon oranına göre memur ve memur emeklileri yüzde 6 zam alacak. Bakalım Aralık ayı enflasyon ne olacak.
Asgari ücret ne kadar olacak..
Bulabilir. Enflasyon fazla. 4ocagi bekliyorum dört gözle.6.01 di pure. Sence toplamda kac aliriz. 7 yi bulur mu?
Sonra haber yalanlamış. Ciddi bir aşı karşıtlığı var. Sürekli farklı haberler çıkıyorEndonezya, Şili, Bangladeş , Brezilya ve Türkiye sipariş etmiş çin aşısını sadece. Bugün Brezilya aşının yan etkilerinden dolayı siparişi iptal etmis diye okudum.
Bakalım neler olacak.
Mtv arabanin bakimi ooo. Pasat istiyorum aslinda ama 460 diyor sifirina. O paraya ev alirim ben.Bulabilir. Enflasyon fazla. 4ocagi bekliyorum dört gözle.
MTV bile zam var diyordu eşim. Ocakta MTV var
Evet vergileri çok fazla. Ama bugünlerde araçlarda düşüşler var. Tekrar bak istersenMtv arabanin bakimi ooo. Pasat istiyorum aslinda ama 460 diyor sifirina. O paraya ev alirim ben.
Bulabilir6.01 di pure. Sence toplamda kac aliriz. 7 yi bulur mu?
Canım ne taşınması ev mi aldınız.Bizim de taşınma masaflari+kredi kartını kapatma hedefim var bu ay ay sonundaki ekdersi de hesaba kattım,biraz birikiminden gidebilir.
Ayrıca bu ay 4 gram aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?