Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydin kizlar pure yillik hedefim 150 gram. Benim icin büyük bi hedef ama tutturmak icin en azindna sacma sapan alisveris yapmami önler belki. Ozellikle oyuncak konusu kizima 10 gunde bir oyuncak alasim geliyor. Ev oyuncak dolu. İşteyim diye ne bilim sanki onunla telafi edecegimi düşünüyorum

Günaydın kızlar,
ben de 2021 hedefimi 50 gram olarak belirlemek istiyorm,bu benim için gerçekleştirebilir kolay bı hedef kendimi pek zorlamak istemiyorum bu yıl ,2020 zaten her anlamda zor bir yıl oldu ,umarım pandemi biter de yaza bol bol tatil yaparız ,gezmek eğlenmek istiyorm

Öğrencilere bı ton alıştırma çalışma kağıdı hazırladım .hafta boyunca işleyeceğimiz konular ve cozecegimiz sorular da hazır. Kafam yandı

Doğalgaz 4gun var gelmesine 105 lira görünüyor şuan. Normal.

Elektrik 125 geldi.

Bu ay kredi kartima dokunmadım. Taksitli borçlar ödeniyor orda. Biraz eksiye girmiştim o kapanacak.

Yıl sonu olması dolayısıyla ek dersler ve sınav görevleri en geç ay sonuna yatar. Yılbaşına biraz ferahlamis olarak girmek istiyorum

Bizim de taşınma masaflari+kredi kartını kapatma hedefim var bu ay ay sonundaki ekdersi de hesaba kattım,biraz birikiminden gidebilir.
Ayrıca bu ay 4 gram aldım.
Canım ne taşınması ev mi aldınız.
Bereketli olsun. Bende Aralık ayında 1ceyrek bir gram alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…