Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cin asisi konusunda kafama takilan ilk sey ulkenin antikoru negatif cikmayan hic kimseyi iceri almamasi
Instagramda orada yasayan bir hesabi takip ediyorum bu bilgiyide ordan ogrenmisti
Zorunlu olacagini ve buyuk yaptirimlariyla gelecegini dusunuyorum avm yasagi kamu hizmetlerinden mahrumiyet gibi
Ortada yeteri kadar asi yok
Derin bir cukur halinde su an
Bu yil etrafimda zaturre asisi aranirken ben anneanneme engel oldum. Kadin yillardir grip olmaz evden cikmaz su an kimsede gelemiyor. Asi karsiti degilim ama ispatlanmissa. Grip zaturre covid 19 bu konuda ayri kategori bence
Annnem bize grip asisi yaptirmis.
O sene kisin oleceksiniz sandim tovbe diyor
Toplumsal bir konu oldugu icin ozellikle o hesaptan aldigim bilgileri yazmak istedim
Yurt disi ucuslarda zorunluluk gelmis mesela.
Kadin cok aktif defalarca fox habere baglandi. Az cok Turkiyedede taniniyor.
Evet Türkiye'de aşı konusunda konuşmak (yaptiricaz veya yaptirmicaz gibi) bile sıkıntı. Kulaktan dolma bilgilerle hareket eden çok kişi var. Ayrıca ciddi bir aşı karsitligi da var.
Şuan aşıya çip taktılar,DNA mizi Çinliler çalacak diye konuşan bir grup bile var..😅
Komplo teorileri dönüyor

Evet Türkiye'de aşı konusunda konuşmak (yaptiricaz veya yaptirmicaz gibi) bile sıkıntı. Kulaktan dolma bilgilerle hareket eden çok kişi var. Ayrıca ciddi bir aşı karsitligi da var.
Şuan aşıya çip taktılar,DNA mizi Çinliler çalacak diye konuşan bir grup bile var..😅
Komplo teorileri dönüyor

Evet bunlari boyle olsa bile okumayi sevmeyen bir toplum olarak kesfedemeyiz
Sadece acele etmemek ve gerekliligini olcmek gerekiyor
Benim dikkatimi baska bir asi cekiyor
Birde yerli asiyi merak ediyorum

İyi akşamlar kızlar
150 lira harcadım bugün.

çiğköfte için esmer bulgur
İsot
Soğan sarımsak

1 kg pirinç
1 paket tavuk
Şehriye 1 pk
Makarna 1pk

vanilya
Kakao
Süt
İrmik

muz
Domates
Limon

zeytin
Sucuk
Tahin pekmez aldım.

Yemekte
çiğ köfte
Ciğer kavurması
Söğüş domates/soğan
Ayran var. eşim biraz geç gelecek onu bekliyorum :KK24:

İyi akşamlar kızlar
150 lira harcadım bugün.

çiğköfte için esmer bulgur
İsot
Soğan sarımsak

1 kg pirinç
1 paket tavuk
Şehriye 1 pk
Makarna 1pk

vanilya
Kakao
Süt
İrmik

muz
Domates
Limon

zeytin
Sucuk
Tahin pekmez aldım.

Yemekte
çiğ köfte
Ciğer kavurması
Söğüş domates/soğan
Ayran var. eşim biraz geç gelecek onu bekliyorum :KK24:
Ya ne harika bir menü afiyet olsun 🍴

Malesef gunu harcamasiz.kapatamadim😂 biraz once kizima.ve bize kitapnsiparisi verdik 200 tl. Ogluma da yapboz aldim.o da 45 tl.gibi birseydi sanirim.yarin mollers alicam.evdeki bitti. Alacagik.baska.birkac birsey daha var ama.bunlar mutfak harcamasi degil😂
Sabah erkenden dersim.var.Allah tüm.meslektaslarimin yardimcisi olsun. Cok zor.bir donem. Okuli ve ordaki dersleei cok ozledim

Günaydın kızlar 🤠
6:30 gibi kalktık.
Tost yaptım eşim kahvaltı yapıp çıktı.
Bebiş biraz pankek yedi.
Bulaşık ve çamaşır makinesini çalıştrdım.
banyoyu temizledim.
bugün yapıcak çok işim var.
Yemek olarakta
pastırmalı kuru fasulye pilav turşu menümüz
Eşim dün bez aldı bebeğe 105 ₺
Başka harcamamız olmaz inşallah 🙏

Alya eşin işine devam ediyor mu.
Biraz dikkatli harcamalisin. Evliliğimin ilk yıllarındaki dikkatsiz harcama yapmalarimi görüyorum bazen sende😉😉
Yok cnm bu harcamalar dikkatli olanlar dyson taksiti falan... :) yeni yılda inş fuzuli harcamam olmaz 🤠

Back
X