Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Modern family izlemeye başladık canim.Baya eski ve uzun solukluymus.Yeni keşfettik,sevdik
Bizde de ben erken yatıyorum ama uyuyamiyorum.Hic isim,uykum yokmuş gibi saçma bir şekilde oyuncak bebek arıyorum netten kızıma,ilk bebeği olsun özel olsun diye her gece ayrı terane

Kızlar. Biliyorsunuz siz meseleyi . Çok aminnn bir aksilik olmaz Allah sağlık sıhhat verirse..
Şuan sadece arsası var. Birikime devam
Eki Görüntüle 2738503
Harika pure. Allah gonlunuze gore versin. Sicak bir memlekette yasama sansim olsaydi ben de kesinlikle boyle bir bahceli ev yaptirirdim. 2021 de bol.bol.biriktirip hedeflere yaklasalim insaallah

Allah yardimciniz olsun. Insaallah en kisa surede her sey normale doner de insanlar islerine geri doner

Afiyet olsun:)
Yarınki öğlen menüsüne kısır ekliyorum canım istedi.

Benim minik adam da sabahları çok erken uyanıyor.
Akşam o uyuyunca bende uyuyacağım diyorum.
O uyuduktan sonra yaptığım ilk iş ona internetten bişeyler bakmak

Dün oğlum pizza istemişti bugün pizza malzemeleri, içecek ve biraz abur cubur aldım.
80 TL tuttu.
E devlette bordrolar belli olmuş bu arada, hesap kitap zamanı geldi.
Suveybe tam ben baktım yazacaktım ki sen yazdın evet geçen aya göre artı bir kesinti yok bende.

Iyi pazarlar kızlar, bugun hamur işleri günü sanırım afiyet olsun. Ben o kotayı haftaici doldurdum. Bir de eşim yılbaşı kurabiyeleri almış

Kızıma 140li külot bez sipariş ettim. 6 paket ıslak mendil bedavaya geldi.. Indirim kuponu hediye çeki bisiler vardı $60 tan $35e düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…