- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.481
Afiyet olsun püreMayalı çörek yaptım fırında
Modern family izlemeye başladık canim.Baya eski ve uzun solukluymus.Yeni keşfettik,sevdikAyyyy aynısı bende de var. Mutfak çöpünü karıştırmayı huy edindi. ben de kapağın kilidini kapattım baya hüngür hüngür ağladı uzattı da uzattıuykularına da cok zor yattı ve gündüz sadece yarim saat uyudu
Gece 12 den itibaren uyanmaya başlıyor o yuzden ben de erkenden yatmak zorunda kaliyorum yoksa hic uykumu alamıyorum.
Hangi diziye başladınız?
Harika pure. Allah gonlunuze gore versin. Sicak bir memlekette yasama sansim olsaydi ben de kesinlikle boyle bir bahceli ev yaptirirdim. 2021 de bol.bol.biriktirip hedeflere yaklasalim insaallahKızlar. Biliyorsunuz siz meseleyi . Çok aminnnbir aksilik olmaz Allah sağlık sıhhat verirse..
Şuan sadece arsası var. Birikime devam
Eki Görüntüle 2738503
Allah yardimciniz olsun. Insaallah en kisa surede her sey normale doner de insanlar islerine geri donerselam ben ve eşim çalışmıyoruz. kısa çalışma ödeneliği alıyoruz 9 aydır. 3372 tl para giriyor her ay eve. bunun 1500 tl si ev kirası ve faturalar derken 2000 tl gidiyor. 1372 kalıyor ailelerimiz de yardım etse geçinemiyoruz. arabamızı sattık borçlardan dolayı.
Merhaba kizlar. Kosturmaktan yazamadim yinevallahi su saat oldu hala kosturuyoruz esimle dun sabahtan beri. Dum.biraz temizlik.yaptik. bugun de banyolari yikadim. Kizima odev yaptirdim yemek yaptim. Mercimek corbasi ve kısır yaptim. Tursu ve yogurtla yeter. Umarim herkes.iyidir❤
Afiyet olsun:)Merhaba kizlar. Kosturmaktan yazamadim yinevallahi su saat oldu hala kosturuyoruz esimle dun sabahtan beri. Dum.biraz temizlik.yaptik. bugun de banyolari yikadim. Kizima odev yaptirdim yemek yaptim. Mercimek corbasi ve kısır yaptim. Tursu ve yogurtla yeter. Umarim herkes.iyidir❤
Hamur işi yapmak zevkli olsada çok zaman alıyorKıymalı pide yapıp fırında pişirdim. Fena olmamıştı bence oğlum beğendi. Haftasonu çok çabuk geçti. Dinlendiğimi bile hissedemedim
Benim minik adam da sabahları çok erken uyanıyor.Modern family izlemeye başladık canim.Baya eski ve uzun solukluymus.Yeni keşfettik,sevdik
Bizde de ben erken yatıyorum ama uyuyamiyorum.Hic isim,uykum yokmuş gibi saçma bir şekilde oyuncak bebek arıyorum netten kızıma,ilk bebeği olsun özel olsun diye her gece ayrı terane
Suveybe tam ben baktım yazacaktım ki sen yazdınDün oğlum pizza istemişti bugün pizza malzemeleri, içecek ve biraz abur cubur aldım.
80 TL tuttu.
E devlette bordrolar belli olmuş bu arada, hesap kitap zamanı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?