- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.461
Öyle miiiiYaza ucretsiz izin dönüşü alacağım ilk şey olucak.Simdi evdeyim diye hallediyorum ama çalışırken uğraşamam,süpürge de neymişMarka modeliniz ne sizin süpürgenizin?
Çok sağol canımBu arada yaklaşan atagimiz var.Allah kolaylık versin
Allah yardımcınız olsunselam ben ve eşim çalışmıyoruz. kısa çalışma ödeneliği alıyoruz 9 aydır. 3372 tl para giriyor her ay eve. bunun 1500 tl si ev kirası ve faturalar derken 2000 tl gidiyor. 1372 kalıyor ailelerimiz de yardım etse geçinemiyoruz. arabamızı sattık borçlardan dolayı.
Ben de eşim duzenli ise giderken gunlerimin daha planlı ve verimli oldugunu düşünüyorum. Bu şekilde ortada kalıyor bi tuhaf.Günaydın herkese. Bu saate kadar kahvaltı yapabildik sadece. Oğlanda sağolsun gün doğarken uyanıyor. Pandemi başladığından beri eşimde evden çalışıyor. Başlarda iyidi ama artık kendime ait bir alanım, zamanım kalmamış gibi. Küçük şeylere bile patlar oldum artık. Hastalığı atlatsak bile psikolojik olarak yara alacağız sanırım bu dönemde.
Afiyet olsun. Menü supermisAkşam menüsü balık,salata ve kabak tatlısıydı.
Gün harcaması 230 TL market.
Yoruldum elime çayımı aldım keyif yapacağım biraz.
Çok güzelmiş inş en kısa sürede hayallerine kavuşursun püre. Ben de istiyordum biliyorsun ama evin resmini görünce aydınlanma yaşadım. Böyle bir ev alsak eşimin ailesi üst kata taşınıp birlikte yaşamayı teklif eder kesinKızlar. Biliyorsunuz siz meseleyi . Çok aminnnbir aksilik olmaz Allah sağlık sıhhat verirse..
Şuan sadece arsası var. Birikime devam
Eki Görüntüle 2738503
Ay yok uzak olsun herkes.Çok güzelmiş inş en kısa sürede hayallerine kavuşursun püre. Ben de istiyordum biliyorsun ama evin resmini görünce aydınlanma yaşadım. Böyle bir ev alsak eşimin ailesi üst kata taşınıp birlikte yaşamayı teklif eder kesinsessizce hayallerimi uzaklaştırdım.
Allah yardımcınız olsun umarım en kısa sürede tam maaşlı günlere dönersiniz. Çocuk var mı?selam ben ve eşim çalışmıyoruz. kısa çalışma ödeneliği alıyoruz 9 aydır. 3372 tl para giriyor her ay eve. bunun 1500 tl si ev kirası ve faturalar derken 2000 tl gidiyor. 1372 kalıyor ailelerimiz de yardım etse geçinemiyoruz. arabamızı sattık borçlardan dolayı.
yok olsun isterdik ama şartlar iyi değilAllah yardımcınız olsun umarım en kısa sürede tam maaşlı günlere dönersiniz. Çocuk var mı?
Allah yardımcınız olsun. Herkesin hayatında bir dönem böyle zor zamanlar oluyor sonrasında daha güzel kapılar açılıyor. Sizin içinde öyle olur inş. İlk evlendiğimiz yıllarda eşim arkadaşı için kredi çekmişti bizim kendi kredimizde vardı. Arkadası 2.aydan sonra ödemeyi bıraktı ve neredeyse maasımızın dörte biri ile geçinmek zorunda kaldık. Evde kiraydı o zamanlar. Ailere de söyleyemedik. Doğalgazı birkaç saat yakardık sadece. Hepsi geldi geçti zamanla malk mülk sahibi bile olduk.selam ben ve eşim çalışmıyoruz. kısa çalışma ödeneliği alıyoruz 9 aydır. 3372 tl para giriyor her ay eve. bunun 1500 tl si ev kirası ve faturalar derken 2000 tl gidiyor. 1372 kalıyor ailelerimiz de yardım etse geçinemiyoruz. arabamızı sattık borçlardan dolayı.
Hoşgeldin canım.Selam kızlar bir türlü gelemedim. Eşim görevden geldi. 2 haftalık bir gorevdi.
Onunla ilgilendim. Yemek yap tatlı yap ev işi yap derken..
Biraz gezdik. Dışarda takıldık yemek yedik vs.
Hedeflere beni de ekle lütfenpure hazel .
2021 de 12 çeyrek altın planlıyorum. Eşimden habersiz.
Lazım olunca çıkarırım.
Teşekkür ederimXiaomi mi vacum canim benimki
Orası öyle sahidenÖyle miiiigerci biz hic ataktan cikmiyoruz gibi hissediyorum ben
Ayyyy aynısı bende de var. Mutfak çöpünü karıştırmayı huy edindi. ben de kapağın kilidini kapattım baya hüngür hüngür ağladı uzattı da uzattıTeşekkür ederim
Orası öyle sahidenİstediği bir şey olmayınca hemen zir zir aglamacalar,gün boyu koltuk tepesinden toplamacalar derken uykuya direnişle su ara sabrım oldukça sinaniyor
0 harcama bugun.Kizimi uyutmakta baya zorlandım.Neyse ki kazanan ben oldum da yeni bir diziye baslayabildik, eğlendim.Siradaki hedefim gece lütfen ikiden fazla uyanmasın,amin
Güzel geceleriniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?