- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.441
Yaza ucretsiz izin dönüşü alacağım ilk şey olucak.Simdi evdeyim diye hallediyorum ama çalışırken uğraşamam,süpürge de neymişGünaydınlar. Pure robot supurgeden bahsettin gecen yazamadim kesinlikle al. Benim hayatimi kurtardi biz supurge acmaz olduk evde ki bende phlipsh maraton ve dyson sarjli da var. Ama robot her işimi görüyor. Her kadinin hakki kizlar alin aldirin lütfen.
Çok sağol canımCok güzeller güle güle kullansın canım
Tebrikler Alya, harikasın
Arada en etkili hareketlerden bize de gönderpilatesi cok severim.
Benimki de nobetten geldi. Kahvaltı yaptık. Uyumaya geçer şimdi. Yine tüm sorumluluk bendeGünaydın herkese. Bu saate kadar kahvaltı yapabildik sadece. Oğlanda sağolsun gün doğarken uyanıyor. Pandemi başladığından beri eşimde evden çalışıyor. Başlarda iyidi ama artık kendime ait bir alanım, zamanım kalmamış gibi. Küçük şeylere bile patlar oldum artık. Hastalığı atlatsak bile psikolojik olarak yara alacağız sanırım bu dönemde.
Allah kolaylık versin. Eşim yardım eder kendince ama o kadar ilgisiz yapıyor ki her işi tekrar arkasından yapmak getekiyor. Kaç yıl oldu hala hangi eşyanın nerde durduğunu öğrenemediBenimki de nobetten geldi. Kahvaltı yaptık. Uyumaya geçer şimdi. Yine tüm sorumluluk bende
Eksi yoğurttan ayran güzel olur, et yemeklerin yanınada çok yakışır ayran ama soğuk olsunslm kızlar et çıkardım kuşbaşı kavurup yanına makarna yapacağım. Makinaya çamaşır attım 2 makina daha çalışır bugün.
yarın da bir ev süpürsem süper olabilirçiçek ve saksı almıştım trendyoldan onların saksılarını değiştirdim. İnş kurumazlar :)
Yoğurt mayalamıştım unutmuşum fırının içinde, tam bir gün orada kaldılar tatları çok ekşi ne yapsam bilemedim.
Tamamdır sağolasın ayran yapıyorum o halde akşamEksi yoğurttan ayran güzel olur, et yemeklerin yanınada çok yakışır ayran ama soğuk olsun
Xiaomi mi vacum canim benimkiYaza ucretsiz izin dönüşü alacağım ilk şey olucak.Simdi evdeyim diye hallediyorum ama çalışırken uğraşamam,süpürge de neymişMarka modeliniz ne sizin süpürgenizin?
Çok sağol canımBu arada yaklaşan atagimiz var.Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?