- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.841
1 yas atağı var ve cok uzun sürüyorIyi aksamlar kizlar gerci iyi geceler desem daha dogru olur. Bugun cok yorucu bir gundu kizim tum gun bagirip cagirdi1 yas sendromu varmiydi bebeklerde ya son zamanlarda cok huysuz oldu cadi. Bugun harcama olmaz diyordum ama esim markete ugradi yine birseyler almis ne kadar tuttu bilmiyorum. Sıkıntıdan kendini alisverise verdi adam gerekli gereksiz ne vara aliyor. Bu arada kizimin mama kutusuyla kendine bir döviz kumbarasi yapti döviz biriktirecekmis bankada biriktir dedim hesapta olunca harciyorum dedi. Yarinki yemekleride tasarladim kafamda buzlukta somon var firinda somon patates ve bezelye yaninada eriste corbasi yaparim.
Eyvah yandik desene. Oglum dogdugundan beri huysuz oldugu icin bir yas atagini hic farketmedik bile simdi kizimda yasayinca bi afalladim ben1 yas atağı var ve cok uzun sürüyor
Bizimde aynı 3lu. Yeter ki yesinlerGunaydin kizlar. Kiza kahvalti yaptirdim oynadi biraz bakimini yaptirip uyuttum. Oglanda dolanarak birseyler atistitiriyor. Az sonra kahvalti hazirlayacagim. Oglanin odasini topladim havalandirdim banyoyu temizledim camasir makinesini kurdum. Daha bir suru is var. Oglen cocuklari iki saatligine cikaracagim markete ugrarim sut ve yumurta alacagim. Eve sut yumurta muz girdigi gibi bitiyor
Yumurta malesef hemen bitiyor.Gunaydin kizlar. Kiza kahvalti yaptirdim oynadi biraz bakimini yaptirip uyuttum. Oglanda dolanarak birseyler atistitiriyor. Az sonra kahvalti hazirlayacagim. Oglanin odasini topladim havalandirdim banyoyu temizledim camasir makinesini kurdum. Daha bir suru is var. Oglen cocuklari iki saatligine cikaracagim markete ugrarim sut ve yumurta alacagim. Eve sut yumurta muz girdigi gibi bitiyor
Yumurta çok zamlandi.Yumurta malesef hemen bitiyor.
Biz de köyden alıyoruz 30 tanesi 30 lira ama kesin yakında zamlanır
Keske bizimde koyden alma imkanimiz olsa. Bizde marketlerdeki serbest gezen veya organik yumurtalardan aliyoruz cocuklar icin ama dogalligi konusunda yinede icim rahat degil. Bizim pazara sozde koy yumurtasi geliyor ama ortalik dolandirici kaynadigi icin guvenipte alamiyoruz.Yumurta malesef hemen bitiyor.
Biz de köyden alıyoruz 30 tanesi 30 lira ama kesin yakında zamlanır
Kayısı kivam yapıyorum canım. Tuz atıyorum bı çimdik. Katı veya kızartılmış asla yemiyor.Yumurtayi nasil yapiyorsun peki. Guvendigin/onerdigin bir marka varmi? Bizde tavuk fazla tuketmeyiz alsakta cocuklara vermemeye ozen gosteriyorum. Hormon bombasi hepsi ya.
Bizim de öyle pure, hepsi birden geliyor, 2 tane azı çıktı. yazık canları aciyordur.Ponçik kızımın yeni dişleri göründü. Birkaç gündür huysuzdu. 3 veya 4 dış birden çıkıyor. 2si göründü.2si şiş ve kırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?