- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.801
Ben de detayli yapmıyorum ama mesela kafamda belli bir miktar belirliyorum, ay sonuna kadar bu miktarı geçmeyelim diyorum. Bir kısmı kira, fatura, abonelik...onlar sabit sayılır, Bir tek dogalgaz kış mevsiminde artıyor.6. Madde yok benimde
Bizde 3. ve 6. numarayi uygulamkta eksiklik yasiyoruz. Esim harcamalarini pek takip etmez ben daha dikkatliyim o konuda. Acil durum fonu her eve lazim aslinda
Ben olsam en az 1 ay beklerim. Yine de alırmıydım, sanmıyorum. İdare edebildiğin kadar et benceSelamlar dün motoru takip bütün işleri halletmistim o yuzden bugun yan gelip yattım valla. Yalniz yardimciya cok alışmışım zorlanıyorum. Yardimci koronayi atlattı bi 15 gun falan oldu. Sizce almak mantikli olir mu? Evde de bebegim var cunku.
Ya zaten uzun bi süredir kendim idare ediyorum. Ama o kadar alismisim ki bebekle cok zorlaniyorum. Yani istiyorum ki camlar kapilar hep temiz dursun eskisi gibi. Gerci gelen gidenim yok ama takıntı bendeki galiba. Haklisin en az bir ay grcsin bari. Zaten sadece 1 kere alirim sonra yaza kadar almam büyük ihtimalle.Ben olsam en az 1 ay beklerim. Yine de alırmıydım, sanmıyorum. İdare edebildiğin kadar et bence
Ben kullanmıyorum canım .Kizlar aranizda elektirikli cam ocak kullanan var mi almayi düşünüyorum ama yemek pisirirken yavas mi pisirir ya da faturayı deli gibi arttırır mi bilmek istiyorum. Silmesi o kadar kolay ki işimi kolaylaştırmak için almak istiyorum.
Markete gittim az önce.Herkese selam
Yoruldum. Evi komple silip süpürdüm.bir posta çamaşır yıkandı serdim ikinci posta attım.
Tuvalet banyo kaldı onu da ya akşam yıkarım ya da yarına kalır.
Kıyma çıkardım bir kısmıyla karışık kuru dolma yapacağım diğer kısmıyla tarhana çorbası yapacağım.
Bugün aslında markete gidecektim ama yarına erteledim züccaciye de gidilecek yeniden ev kurduğum için eksikler var onlar alınacak yarın harcamalı bir gün olacak.
Bugün sıfır harcama diyebilirim kaldı 6
Bende cok bunaldim evden esya azaltmaya çalışıyorum. Robot kesin al ben dyson i bile acmaz oldum sadece koltukların üstüne acıyorum. Her yer bizde de dağınık sanki ya da ben öyle hissediyorum pure.Ben kullanmıyorum canım .
Ben de evdeyim ya heryer dağınık pis görünüyor gözüme. Çamaşır ve bulaşık makinesi her gün çalışıyor hadi neyse. Ama her gün ev supuruyorum bir de. Robot süpürge mutlaka alacağım.
Ayrıca çamaşır katlayıp yerleştirmekten de bıktım valla.Genel bir bıkkınlık var. Dışarı çıkamıyoruz kış geldi ondan herhalde bunaldım.
Ben de robot almayı düşünüyorum ama hiç bir fikrim yok. Nasıl çalışıyor acaba biz de ev interneti yok gerekli mi acabaBende cok bunaldim evden esya azaltmaya çalışıyorum. Robot kesin al ben dyson i bile acmaz oldum sadece koltukların üstüne acıyorum. Her yer bizde de dağınık sanki ya da ben öyle hissediyorum pure.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?