Bugün ne aldin kaç tl harcadin

3 gundur disim cok agriyordu bu sabah gidip cektirdim sukur. Cikmadan kahvaltimizi yapmistik. Geldim oglumu uyuttum kizimla yapboz yaptik. Ocaga yemek koydum. Dünden corba,kiymali makarna ve karnabahar haslamasi vardi. Yanina biber ve kabak dolmasi yaptim.yarina da yeter.insaallah. Esim evi supurecek ben de silecegim. Bir an önce yapsak iyi olur yoksa kalacak

Sıfır harcama.Yarin ekmek alınır sadece.
Birazdan başlayacak maç keyfi icin bugün menümüz kumpirdi.Yeme kısmı bitince kızımı uyuturum.
pure hazel Sevgiyeyolculuk uzaklardabiz kizlar yavrucaklariniz gündüz kaç uyku yapıyor?Teke düştü mü?
Bizim bazı günler ikinci uykuyu uyumakta inat ediyor ama uykusuzluktan da bayılacak yetmiyor tek uyku,gün erken ayiyor bize

Tek uyku. Asla ikinciyi uyumuyor. Yoruluyor ama.

Tek uyku canım bizimki de

Canım benim kızım de 1 aydır tek uyku uyuyor o da max 1.5 saat, cogu zaman 1 saat. Yetmiyor ama cok yoruluyor. Ama ikinci uykuya kastikca ikimizin de psikolojisi bozuldu o yuzden akışına bıraktım. Gece yatma saatini daha da erkene aldım. Biraz daha buyuyunceye kadar boyle devam edeceğim.

Sevgiyeyolculuk nasılsın daha iyi hissediyor musun?

Iyi akşamlar kızlar,
Pişiyi cok severim, ellerinize sağlık afiyet olsun. Ben de pratik bir stil uydurdum, kaseye yoğurt koyuyorum icine un tuz kabartma tozu koyup kek hamuru kıvamında çarpıyorum. Kaşıkla yaga döküp kizartiyorum, puf puf oluyor.
Ama tabii en guzeli mayalanmis hamurdan odun ateşinde bol yagda kızarmış olanı, annem koyde öyle yapar cok özledim

Ben bu sabah cok zor kalktim sirtim tutuk iki gundur. Gece on kere uyanıyorum, kızım cogu zaman yanıma emmek icin geldikten sonra yatagina gitmiyor, hepimiz saçma sapan pozisyonlarda yatıyoruz.

Birkac gündür harcamamiz yok. Bugun sadece tavuk haşlayıp corba yaptım. Salata yaparım, biraz da buharda brokoli havuç pisiririm idare ederiz.

Daha iyiyim canım sağol sorduğun için

pure hazel Sevgiyeyolculuk uzaklardabiz teşekkür ederim kizlar cevaplarınız için yarın bir kere daha ikinci uyku için şansımı deneyeceğim.Uyumazsa artık teke indirmem gerekicek.Sabah 6:30-7 kalkış, 9:30 ilk uyku,gece sürekli uyandığı için bu uykusunu bayılarak yapıyor 10:30dan akşam 8e kadar da beni ordan oraya savuruyor,sağolsun

Canım. Oğlum da sabahları 7:30 /8 gibi kalkıyor.
sonra 13:00 ile 15:00 arası uyuyor. Bazen bir saat bazen iki değişiyor. Ama yanındaysam daha çok uyuyor onu fark ettim.
Akşam ise 20:00/20:30 gibi uyuyor. Gece de iki üç defa kalkıyor süt içip tekrar uyuyor.
Bazen ben de şöyle sabah 10 kadar uyuyacağımz günler gelecek mi diyorum sonra bu hallerini de özleyeceğim aman sağlık olsun deyip kendimi teselli ediyorum

Tek uyku zor oluyor canım, her ikiniz için de cok yorucu oluyor. Sabahki uykusunu ileriye 11.30-12.00 gibi bir saate atabilirsin, öbür türlü akşama kadar cok zorlanır.
Bizimki sabah kazara 8 e kadar uyursa ben kendimi prenses gibi hissediyorum, amma da uyumuşuz diyorum. Genelde 6.30-7 gibi ayaktayız.
Şöyle bi sabah 9-10 a kadar uyusam yillarin yorgunluğu gececek gibi geliyor. Sabah da mecbur kalkıyorum, karni acikmistir, alti cok islanmistir diye yatamıyorum.

Çok dengesiziz biz.
Bugün yine öyle yoruldum ki 21.30da uyudu. Bende uyumuşum yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…