- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.061
İyiyiz çok şükür sağolunAelam kızlar herkese iyi haftasonlari.
Sevgiyeyolculuk cok gecmis olsun üzüldüm okuyunca umarim.iyisinizdir su an.
Tek uyku. Asla ikinciyi uyumuyor. Yoruluyor ama.Sıfır harcama.Yarin ekmek alınır sadece.
Birazdan başlayacak maç keyfi icin bugün menümüz kumpirdi.Yeme kısmı bitince kızımı uyuturum.
pure hazel Sevgiyeyolculuk uzaklardabiz kizlar yavrucaklariniz gündüz kaç uyku yapıyor?Teke düştü mü?
Bizim bazı günler ikinci uykuyu uyumakta inat ediyor ama uykusuzluktan da bayılacak yetmiyor tek uyku,gün erken ayiyor bize
Tek uyku canım bizimki deSıfır harcama.Yarin ekmek alınır sadece.
Birazdan başlayacak maç keyfi icin bugün menümüz kumpirdi.Yeme kısmı bitince kızımı uyuturum.
pure hazel Sevgiyeyolculuk uzaklardabiz kizlar yavrucaklariniz gündüz kaç uyku yapıyor?Teke düştü mü?
Bizim bazı günler ikinci uykuyu uyumakta inat ediyor ama uykusuzluktan da bayılacak yetmiyor tek uyku,gün erken ayiyor bize
Canım benim kızım de 1 aydır tek uyku uyuyor o da max 1.5 saat, cogu zaman 1 saat. Yetmiyor ama cok yoruluyor. Ama ikinci uykuya kastikca ikimizin de psikolojisi bozuldu o yuzden akışına bıraktım. Gece yatma saatini daha da erkene aldım. Biraz daha buyuyunceye kadar boyle devam edeceğim.Sıfır harcama.Yarin ekmek alınır sadece.
Daha iyiyim canım sağol sorduğun içinCanım benim kızım de 1 aydır tek uyku uyuyor o da max 1.5 saat, cogu zaman 1 saat. Yetmiyor ama cok yoruluyor. Ama ikinci uykuya kastikca ikimizin de psikolojisi bozuldu o yuzden akışına bıraktım. Gece yatma saatini daha da erkene aldım. Biraz daha buyuyunceye kadar boyle devam edeceğim.
Sevgiyeyolculuk nasılsın daha iyi hissediyor musun?
Canım. Oğlum da sabahları 7:30 /8 gibi kalkıyor.pure hazel Sevgiyeyolculuk uzaklardabiz teşekkür ederim kizlar cevaplarınız için yarın bir kere daha ikinci uyku için şansımı deneyeceğim.Uyumazsa artık teke indirmem gerekicek.Sabah 6:30-7 kalkış, 9:30 ilk uyku,gece sürekli uyandığı için bu uykusunu bayılarak yapıyor 10:30dan akşam 8e kadar da beni ordan oraya savuruyor,sağolsun
Tek uyku zor oluyor canım, her ikiniz için de cok yorucu oluyor. Sabahki uykusunu ileriye 11.30-12.00 gibi bir saate atabilirsin, öbür türlü akşama kadar cok zorlanır.pure hazel Sevgiyeyolculuk uzaklardabiz teşekkür ederim kizlar cevaplarınız için yarın bir kere daha ikinci uyku için şansımı deneyeceğim.Uyumazsa artık teke indirmem gerekicek.Sabah 6:30-7 kalkış, 9:30 ilk uyku,gece sürekli uyandığı için bu uykusunu bayılarak yapıyor 10:30dan akşam 8e kadar da beni ordan oraya savuruyor,sağolsun
Çok dengesiziz biz.pure hazel Sevgiyeyolculuk uzaklardabiz teşekkür ederim kizlar cevaplarınız için yarın bir kere daha ikinci uyku için şansımı deneyeceğim.Uyumazsa artık teke indirmem gerekicek.Sabah 6:30-7 kalkış, 9:30 ilk uyku,gece sürekli uyandığı için bu uykusunu bayılarak yapıyor 10:30dan akşam 8e kadar da beni ordan oraya savuruyor,sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?