Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çarşamba günü büyük temizlik yapmıştım güya. bugün ev yine aynı dağınık ve etrafta kuruyemiş kırıntıları.
Evi komple süpürgeyle aldım.wc banyo yıkadım.
Biraz yürüyüş yaptık 34 lira markette harcadım.
Canımız İskender istedi eve söyledik 85 lira tuttu.
119 lira harcandı toplamda.

Eşim kahve istedi. Bebişin uykusu geldi dedim kahveyi kilitledim ona ..bakalım bize kahve yapıyor mutfakta

Allah sifa versin insaallah ama sonuclar cikmadan bence hicbir yerden birsey okuma. Insanin morali bozuluyor cidden.

Hava güneşliydi bugün dışarı çıktık oğlumla
Parka da götürdüm. Dönüşte sebze ve pasta malzemelerini aldım. Mutlu bir şekilde eve döndük. Makine durmuştu çamaşırları asıyım dedim. kapının önüne büyük yastık koydum balkon soğuk oğlumda gelmeye çalışmasın diye.
yastığın üstüne çıkmış kapıyı kapatmış. Dışardan kapının kolu yok. Kaldım balkonda.
Telefonum içerde. Alt komşum evde değil karşı komşum hastaneye gitmiş. O kadar seslendim. Kimse sesimi duymadı. Bir buçuk saat kadar balkonda durdum.
oğlum içerden ağladıkça ben dışardan ağladım.
kapıyı açmaya çalıştı açamadı yere düştü daha çok ağladım. Sonra komşu geldi hemen eşimi aratırdım 20 dk sonra geldi kapıyı açtı hemen

Sevgi benim gözümden yaş geldi şuan

Cok uzuldum ya yavrucak nasil korkmustur kim bilir

Hay Allah canım yaaaa çok geçmiş olsun. Benim de bir arkadaşın kızı banyoda kapıyı kapatmış kapıkulu da çıkıp düşmüş. İki yaşında çocuk. Babası zar zor banyo penceresine tırmanmış. Olabiliyor bazen böyle...

Canımmm cok geçmiş olsun, cok cok üzüldüm, bebeğin iyi değil mi? İkiniz de nasil korkmussunuzdur

Çok etkilendim...Bebeklerimizin arası 20-25 gün aynı donemlerde,başıma gelse ne olurdu diye geçti aklımdan,düşüncesi bile kotuyken...Geçmiş olsun canım

Sevgi benim gözümden yaş geldi şuan

Cok uzuldum ya yavrucak nasil korkmustur kim bilir

Canımmm cok geçmiş olsun, cok cok üzüldüm, bebeğin iyi değil mi? İkiniz de nasil korkmussunuzdur

Çok etkilendim...Bebeklerimizin arası 20-25 gün aynı donemlerde,başıma gelse ne olurdu diye geçti aklımdan,düşüncesi bile kotuyken...Geçmiş olsun canım
Çok sağolun kızlar, oğlum da çok şükür iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…