- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.978
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.041
Allah sifa versin insaallah ama sonuclar cikmadan bence hicbir yerden birsey okuma. Insanin morali bozuluyor cidden.Merhaba kizlar. Son gunlerde cok yogun gecti kv kp geldiler yatiya dun gittiler. Takip ettigim bir konu vardi dun aksam cok aci birsey ogrendim mahvoldum dunden beri agliyorum. Benimle asagi yukari ayni sikayetleri yasayan bir bayan konu acmisti 2/3 ay once dun vefat ettigini ogrendim. Rahim kanseriymis idrar yapamama sikayeti varmis kanser oldugu gec farkedilmis. Bir yasinda yavrusunu birakip gitmis arkasinda. O bebegi dusunup agliyorum kendi cocuklarima bakip agliyorum. Sonuclarim hala cikmadi git gide karamsarliga kapiliyorum.
Sevgi benim gözümden yaş geldi şuanHava güneşliydi bugün dışarı çıktık oğlumla
Parka da götürdüm. Dönüşte sebze ve pasta malzemelerini aldım. Mutlu bir şekilde eve döndük. Makine durmuştu çamaşırları asıyım dedim. kapının önüne büyük yastık koydum balkon soğuk oğlumda gelmeye çalışmasın diye.
yastığın üstüne çıkmış kapıyı kapatmış. Dışardan kapının kolu yok. Kaldım balkonda.
Telefonum içerde. Alt komşum evde değil karşı komşum hastaneye gitmiş. O kadar seslendim. Kimse sesimi duymadı. Bir buçuk saat kadar balkonda durdum.
oğlum içerden ağladıkça ben dışardan ağladım.
kapıyı açmaya çalıştı açamadı yere düştü daha çok ağladım. Sonra komşu geldi hemen eşimi aratırdım 20 dk sonra geldi kapıyı açtı hemen
Kötü düşünme, yakında çıkar, ben de iyi çıkacağını düşünüyorum
Cok tesekkur ederim kizlar sagolunAllah sifa versin insaallah ama sonuclar cikmadan bence hicbir yerden birsey okuma. Insanin morali bozuluyor cidden.
Cok uzuldum ya yavrucak nasil korkmustur kim bilirHava güneşliydi bugün dışarı çıktık oğlumla
Parka da götürdüm. Dönüşte sebze ve pasta malzemelerini aldım. Mutlu bir şekilde eve döndük. Makine durmuştu çamaşırları asıyım dedim. kapının önüne büyük yastık koydum balkon soğuk oğlumda gelmeye çalışmasın diye.
yastığın üstüne çıkmış kapıyı kapatmış. Dışardan kapının kolu yok. Kaldım balkonda.
Telefonum içerde. Alt komşum evde değil karşı komşum hastaneye gitmiş. O kadar seslendim. Kimse sesimi duymadı. Bir buçuk saat kadar balkonda durdum.
kapıyı açmaya çalıştı açamadı yere düştü daha çok ağladım. Sonra komşu geldi hemen eşimi aratırdım 20 dk sonra geldi kapıyı açtı hemen
Hay Allah canım yaaaa çok geçmiş olsun. Benim de bir arkadaşın kızı banyoda kapıyı kapatmış kapıkulu da çıkıp düşmüş. İki yaşında çocuk. Babası zar zor banyo penceresine tırmanmış. Olabiliyor bazen böyle...Hava güneşliydi bugün dışarı çıktık oğlumla
Canımmm cok geçmiş olsun, cok cok üzüldüm, bebeğin iyi değil mi? İkiniz de nasil korkmussunuzdurHava güneşliydi bugün dışarı çıktık oğlumla
Çok etkilendim...Bebeklerimizin arası 20-25 gün aynı donemlerde,başıma gelse ne olurdu diye geçti aklımdan,düşüncesi bile kotuyken...Geçmiş olsun canımHava güneşliydi bugün dışarı çıktık oğlumla
Sevgi benim gözümden yaş geldi şuan
Cok uzuldum ya yavrucak nasil korkmustur kim bilir
Hay Allah canım yaaaa çok geçmiş olsun. Benim de bir arkadaşın kızı banyoda kapıyı kapatmış kapıkulu da çıkıp düşmüş. İki yaşında çocuk. Babası zar zor banyo penceresine tırmanmış. Olabiliyor bazen böyle...
Canımmm cok geçmiş olsun, cok cok üzüldüm, bebeğin iyi değil mi? İkiniz de nasil korkmussunuzdur
Çok sağolun kızlar, oğlum da çok şükür iyiÇok etkilendim...Bebeklerimizin arası 20-25 gün aynı donemlerde,başıma gelse ne olurdu diye geçti aklımdan,düşüncesi bile kotuyken...Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım.Günaydın kızlar
Evde ekmek yoktu
Pişi yaptım bu sefer süt koydum çok pratik
Özlem ada şahinin tarifi
Sağol canımAfiyet olsun canım.
Bende pişi yaptım sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?