- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.101
Bizim pazarın kurulduğu günler marketin de sebze meyve reyonunda indirim oluyor. Taze taze oluyor herşey. O günler genelde eşimin evde olduğu günlere denk geliyor pazar veya marketten hallediyorum. Eve yakın,hava güzel olursa pazar arabamla cikiyorum bazen de arabayı götürüyorum ama Park yeri sıkıntı.selamlar günaydın.
iş yerindeyim bugün.
bu yasaklar yüzünden biz evin alışverişini yapamıyoruz.
pazara gidemiyoruz çocukla girmek yasak. burda pazar çarşamba ve cuma günleri.
akşam eşim 6 gibi ancak gelebiliyor eve, ee markete de beraber gidemiyoruz.
ben evde olduğum günler kızımı alıp 1 ile 4 arası markete gitmeye çalışıyorum ama bu defa da aldıklarımı taşıyamayacağımdan dolayı bi iki parça şey alabiliyorum.
bir tek migros sanal market var burda. ama onda da geçen istedik sebze meyve çok kötü ve pahalı.
siz nasıl yapıyorsunuz pazar işini?
Kahvaltıdan kalktık şimdi. Karnım tok olunca ne yemek yapsam düşüncelerimi bir süreliğine erteliyorumherkese günaydınlar ne yemek yapacaksınız bugün bakalım fikre ihtiyacım var
Püre bizde kahvaltıdan yeni kalktık.Kahvaltıdan kalktık şimdi. Karnım tok olunca ne yemek yapsam düşüncelerimi bir süreliğine erteliyorum
500 TL arttırmışlar bizim maaşlara da 500 artirsalar ama nerde 250-300 arası ancaAsgari ücret 2.825 TL oldu
Orta kesim denilen grup eriyor.500 TL arttırmışlar bizim maaşlara da 500 artirsalar ama nerde 250-300 arası anca
Ben kavurma ve patates püresi yaptim sabahtan Alya. Aksama da yanina corba ve salata ekleyecegimTekrar merhabalar
Domates soslu spagetti pişmek üzeresarımsak da koydum akşama hala fikrim yoq
Ya burdaki marketlerde pek sebze meyve yok, olanlar da pazardakiler gibi güzel değil. Pazarda köylü teyzelerden alıyorduk genelde tazecik oluyordu. Mesela kaç zamandır maydonoz roka marul falan alamıyoruz resmen. Akşamları da iş çıkışı eşim marketler çok kalabalık riske girmeyelim diye gitmiyor. Kuruduk valla, bi manavdan alayım bari.Bizim pazarın kurulduğu günler marketin de sebze meyve reyonunda indirim oluyor. Taze taze oluyor herşey. O günler genelde eşimin evde olduğu günlere denk geliyor pazar veya marketten hallediyorum. Eve yakın,hava güzel olursa pazar arabamla cikiyorum bazen de arabayı götürüyorum ama Park yeri sıkıntı.
Pazar arabası öneririm S Spizella . Bazen a101 e geliyor işini görür
Aslinda migros ve A101.in genelde guzel oluyor sebzeleri ve meyveleri. Pazari cok severim.ama.uzun zamandir.biz de gitmiyoruz. Köylü teyzeler burda yol.kenarlarinda her zaman birseyler.satiyorlar bizim avantajimiz bu. Ordan hallediyoruz sebzeyi. Meyve de marketlerden ya da manavdanYa burdaki marketlerde pek sebze meyve yok, olanlar da pazardakiler gibi güzel değil. Pazarda köylü teyzelerden alıyorduk genelde tazecik oluyordu. Mesela kaç zamandır maydonoz roka marul falan alamıyoruz resmen. Akşamları da iş çıkışı eşim marketler çok kalabalık riske girmeyelim diye gitmiyor. Kuruduk valla, bi manavdan alayım bari.
Benim de öyle oluyor eğer bir amacım var ise hemen yapıp bitiriyorum diğer türlü sürünüyor işlerKızlar görümcem mesaj attı yenge müsaitseniz size geleyim diye.
Hemen kabul ettim. Oğlum da mutlu olur.
Mesajdan sonra hemen buzluktan et çıkardım kavurma yapıcağım belki tavuk yemez diye.
salata da yaparım. Çay koydum ocağa, sultan sarması da var ikram etmek için. Hızlıca evi süpürdüm lavaboları temizledim. birisi geleceği zaman evi çok çabuk düzenleyip temizliyorumnormal zamanda akşama kadar ancak bitiyor.
Sağol canım.Benim de öyle oluyor eğer bir amacım var ise hemen yapıp bitiriyorum diğer türlü sürünüyor işlerellerine sağlık
Beklenti o yönde canım.Pure esim en az yuzde 7 zam gelecek diyor. Bende vermezler hayattta dedim. Dur bakalim kac gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?