Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizim pazarın kurulduğu günler marketin de sebze meyve reyonunda indirim oluyor. Taze taze oluyor herşey. O günler genelde eşimin evde olduğu günlere denk geliyor pazar veya marketten hallediyorum. Eve yakın,hava güzel olursa pazar arabamla cikiyorum bazen de arabayı götürüyorum ama Park yeri sıkıntı.
Pazar arabası öneririm S Spizella . Bazen a101 e geliyor işini görür

Ya burdaki marketlerde pek sebze meyve yok, olanlar da pazardakiler gibi güzel değil. Pazarda köylü teyzelerden alıyorduk genelde tazecik oluyordu. Mesela kaç zamandır maydonoz roka marul falan alamıyoruz resmen. Akşamları da iş çıkışı eşim marketler çok kalabalık riske girmeyelim diye gitmiyor. Kuruduk valla, bi manavdan alayım bari.

Selam kızlar. Sabah kahvaltidan sonra yemekleri hazirladim. Kavua ve patates püresi yaptim. Aksama da corba ve salata yapacagim.insaallah.Dun evi.temizleyip topladik.rahatim.bugun. Öglen 2 saat dersim vardi o da bitti sukur.
Altin baya dusute kizlar bakalim.nereye ladar dusecek. 2 haftaya kadar elime toplu para gececel ve ben altin almayi panliyordum. Fakat fikir degistirdkk.esimle. Sanirim.borsada degerlendirecegiz.

Aslinda migros ve A101.in genelde guzel oluyor sebzeleri ve meyveleri. Pazari cok severim.ama.uzun zamandir.biz de gitmiyoruz. Köylü teyzeler burda yol.kenarlarinda her zaman birseyler.satiyorlar bizim avantajimiz bu. Ordan hallediyoruz sebzeyi. Meyve de marketlerden ya da manavdan

Kızlar görümcem mesaj attı yenge müsaitseniz size geleyim diye.
Hemen kabul ettim. Oğlum da mutlu olur.
Mesajdan sonra hemen buzluktan et çıkardım kavurma yapıcağım belki tavuk yemez diye.
salata da yaparım. Çay koydum ocağa, sultan sarması da var ikram etmek için. Hızlıca evi süpürdüm lavaboları temizledim. birisi geleceği zaman evi çok çabuk düzenleyip temizliyorum normal zamanda akşama kadar ancak bitiyor.

Benim de öyle oluyor eğer bir amacım var ise hemen yapıp bitiriyorum diğer türlü sürünüyor işler ellerine sağlık

Merhaba kizlar, 4 gun evdeydik, cumartesi gunu misafir geldi, normalde kabul etmeyecektik ama size geliyoruz diyince ben de gelmeyin diyemiyorum. Hazir misafir de gelecek diye evi bir guzel temizledim, yataklarin altini falan temizledim esim diyor ki evet misafir acip oralari kontrol edecek, napayim aradan ciksin dedim. Esimin patronu bu sene hediye isini abartmis, normalde bizi ailecek yemege cikarirdi ama bu sene davet edemediginden hediyelere agirlik vermis, oglan yasadi, kitaplar, oyuncaklar, kumandali araba falan. Bilseydim bu kadar oldugunu esime hepsini getirme arabada tut derdim, ara ara verirdik bir anda hediye zehirlenmesi yasadi sanki. Kiza 100$ lik cek gondermis, bize de cikolata, kuru meyve ve cerez tabagi ve baklava almis. Yanliz baklavayi bizimkiler pek sevmedi, serbeti biraz farkli oluyor bir de icinde tarcin var.
Cumartesi misafir icin patates salatasi, zeytinyagli sarma, havuc tarator, sigara boregi, mercimek corbasi, nohut yemegi, kofte, pilav yaptik. Daha bitmedi bir iki gun bunlar yenir. Gelen ablami cok severim, burada terzilik yapiyor, gelen her Turke yardimi dokunmustur, hindileri ve kecileri var, esi yetistiriyor, bize de biraz et getirmis sagolsun. Turkiye`ye donmek istiyor ama cocuklari istemiyor, Turkiye`den yeni dukkan almis, dukkan da iyi yatirim olabilir aslinda.
Haftasonu alisverise gitmedik ama Amazon`dan biraz siparis verdim, 77$, vitaminler ve yegenime canta takimi aldim, kardesime sordum neye ihtiyaci varsa onu alayim dedim, seneye birinci sinifa baslayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…