- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.121
Çok merak ettim kuleleri zeynepcigimBu arada gecen hafta annemin kupeleri gosterecegim demistim ya, 500$ ancak dediler, anneme gotur Turkiye`de sat dedim, 10 bin nere 500 nere, burada hic degerli bulmadilar anlamadim.
Canım ben okuyorum kitaptan. Dinlemedim hiç. Ama şu yoğun iş yaşamında metroda tramvayda iken dinleyen arkadaşlar var. Kitap okurken düşünerek sindire sindire okumayı seviyorumKizlar podcast dinleyen var mi varsa önerisi olan var mi?
Birde pure bir ogretmen olarak sence sesli kitap dinlemekle kendin okumak arasinda ne gibi fark olur yani kazanimlari ayni olur mu sence. Kitap okumuyorum ne zamandan beri böyle dinlesem faydali mi olur yoksa normal kitap mi okumali?
Himm anladım pure saol. Bizim evle is yeri yakin zaten okumak daha mantikli o zaman.Canım ben okuyorum kitaptan. Dinlemedim hiç. Ama şu yoğun iş yaşamında metroda tramvayda iken dinleyen arkadaşlar var. Kitap okurken düşünerek sindire sindire okumayı seviyorumnot aldığım altını cizdigim yerler oluyor
Çocuklar geceleri yatınca yarım saat kadar okuyorum bende. İtalyan yazarın çocuk kalbi isimli kitabindayim şuan.Himm anladım pure saol. Bizim evle is yeri yakin zaten okumak daha mantikli o zaman.
Dur resmi var atayim, cok iyi cekememisim ama.Çok merak ettim kuleleri zeynepcigim
Afiyet olsun AlyaDominos 71tlyanına da yoğurtlu çorba (çorbam hiç güzel olmaz )
Üçünü de okudum.Bende bugun kendime 3 kitap aldim insan ne ile yasar, kürk mantolu madonna, bir çift yurek. Ayda kac kitap okuyorsun. Cok uzun zamandır hic kitap okumuyorum. Bu yüzden ayda 1 kitap bile benim icin muhteşem sanirim. Ama bunin icin de bi bütçe ayirmak lazim. Kütüphaneler açık mi bu donem. Zira alip alip birilerine vermektense okuyup tekrar kutuphaneye birakmak istiyorum.
Bu sefer menunden kopya çekmedim.İyi akşamlar kızlar
Yemek yedik mutfağı toplayıp çayı koyduk
Görümcem bize salamura yaprak ve kurutulmuş fasulye getirmiş sağolsun
Yarınki menüyü belirledik şimdiden
Zeytin yağlı yaprak sarması
Bu akşamdan da yemekler artı
Oğlumu uyutuyorum.
Sonra keyif moduna geçiceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?