- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.161
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunKizlar hic iyi degilim, halamdan sonra amcami da kaybettik. Covidden dolayi annemler cenazeye yetisemiyor, ailecek perisaniz, sanki onlarla cocuklugum da oldu. Allah mekanlarini cennet eylesin, ben onlari oz halamdan amcamdan cok sevdim, annem babamdan sonra onlar gelirdi.
Başınız sağ olsun canım mekanları cennet olsun inşKizlar hic iyi degilim, halamdan sonra amcami da kaybettik. Covidden dolayi annemler cenazeye yetisemiyor, ailecek perisaniz, sanki onlarla cocuklugum da oldu. Allah mekanlarini cennet eylesin, ben onlari oz halamdan amcamdan cok sevdim, annem babamdan sonra onlar gelirdi.
Aynı biliyor musun... kahvaltida sadece kaşar yiyoMaşallah kuzucugunaBizimki de yer mi acaba ya.Su sıra kaşar hariç hiçbir şeyle arası yok
Başınız sagolsun Zeynepcim, nur icinde yatsın. Keşke cenazesine gidebilseydiniz, normal zamanda dahi uzak olmanin en kötü tarafi bu maalesef. Hele de su an olağanüstü zamanda...Kizlar hic iyi degilim, halamdan sonra amcami da kaybettik. Covidden dolayi annemler cenazeye yetisemiyor, ailecek perisaniz, sanki onlarla cocuklugum da oldu. Allah mekanlarini cennet eylesin, ben onlari oz halamdan amcamdan cok sevdim, annem babamdan sonra onlar gelirdi.
Oooooo Pure menün beni beni aldı su an, ellerine saglik şimdiden afiyet olsunAyyy kızlar gelebildim yeni.
Derslerimi yaptım alışverişe çıktık.
Uzun sürdü okula gidemedim yarın giderim defter doldurmaya.
Evde abur cubur ve kuruyemiş var.
Peynir tavuk pastırma yufka aldım.
Eşim de çıkmışken balık alalım yaparız dedi. Akşam menümüz balık salata kola.
Epey harcadık yine bugün hesap tutmadım.yarina da sebze meyve alışverişimi yaparım
Piyangodan para çıksa bari bilet aldık
Yılbaşı menüm
Kremalı mantar çorbasi
Pacanga böreği, yaprak sarma,halka kalamar,yeşil salata
İç pilavlı tum tavuk kizartma firinda
Kabak tatlısı..
Başınız sağolsun canım, Rabbim rahmet eylesin..Kizlar hic iyi degilim, halamdan sonra amcami da kaybettik. Covidden dolayi annemler cenazeye yetisemiyor, ailecek perisaniz, sanki onlarla cocuklugum da oldu. Allah mekanlarini cennet eylesin, ben onlari oz halamdan amcamdan cok sevdim, annem babamdan sonra onlar gelirdi.
Uzun uzun bolunmeden okumayi cok ozledim. Bu sebeple ben de gece saatlerini tercih ediyorum.Keyifli okumalar canimYaklaşık 2 saattir kitap okuyorumkalkıp meyve alayım kendime.
Bebisi uyuttum. Mutfak dağınık
Eşim arkadaşlarıyla . Birazdan evde olur
Umarim en kisa zamanda saglikla gelirsin ve ziuaret edersin.Mülakatlarinin cok guzel.gecmesini diliyorum. Allah yardimcin olsunHepinize tesekkur ediyorum kizlar, bu bikkinlik ve uzuntu halini uzerimden atmam gerekiyor, her hafta bir mulakatim var, en azindan cocuklarim icin bunu basarmam gerek. Cenaze yarin Zincirlikuyu mezarliginda defnedilecek, kardesim artik hepimizin adina ugurlayacak. Tez zamanda Turkiye`ye gitmek istiyorum, mezarlarini ziyaret etmek, saatlerce oturup aglayip dertlesmek istiyorum onlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?