Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Ayyy kızlar gelebildim yeni.
Derslerimi yaptım alışverişe çıktık.
Uzun sürdü okula gidemedim yarın giderim defter doldurmaya.
Evde abur cubur ve kuruyemiş var.
Peynir tavuk pastırma yufka aldım.
Eşim de çıkmışken balık alalım yaparız dedi. Akşam menümüz balık salata kola.
Epey harcadık yine bugün hesap tutmadım.yarina da sebze meyve alışverişimi yaparım
Piyangodan para çıksa bari bilet aldık

Yılbaşı menüm
Kremalı mantar çorbasi
Pacanga böreği, yaprak sarma,halka kalamar,yeşil salata
İç pilavlı tum tavuk kizartma firinda
Kabak tatlısı..

Başınız sağ olsun canım mekanları cennet olsun inş

Maşallah kuzucuguna Bizimki de yer mi acaba ya.Su sıra kaşar hariç hiçbir şeyle arası yok
Aynı biliyor musun... kahvaltida sadece kaşar yiyo Dene istersen, icinde Tereyağ, sivi yağ, yoğurt ve kabartma tozu var, biraz da tuz ve sirke...

Benim kizim buskuvi turu seyleri çok seviyor, bir tane çizi ya da sultani veriyorum arada, çok kasmiyorum. Bal, pekmez türü seyler vermiyorum. Fırsatım oldukça evde yapayım diyorum ama cogu zaman vakit olmuyor.

Başınız sagolsun Zeynepcim, nur icinde yatsın. Keşke cenazesine gidebilseydiniz, normal zamanda dahi uzak olmanin en kötü tarafi bu maalesef. Hele de su an olağanüstü zamanda...
Hepinize sabir diliyorum

Oooooo Pure menün beni beni aldı su an, ellerine saglik şimdiden afiyet olsun

Başınız sağolsun canım, Rabbim rahmet eylesin..

Hepinize tesekkur ediyorum kizlar, bu bikkinlik ve uzuntu halini uzerimden atmam gerekiyor, her hafta bir mulakatim var, en azindan cocuklarim icin bunu basarmam gerek. Cenaze yarin Zincirlikuyu mezarliginda defnedilecek, kardesim artik hepimizin adina ugurlayacak. Tez zamanda Turkiye`ye gitmek istiyorum, mezarlarini ziyaret etmek, saatlerce oturup aglayip dertlesmek istiyorum onlarla.

Umarim en kisa zamanda saglikla gelirsin ve ziuaret edersin.Mülakatlarinin cok guzel.gecmesini diliyorum. Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…