Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Muhtemelen bizim kızda sever.Hanimefendi tam bir kitirci.Yumusak şeyleri kaşar hariç yemiyor. iyi dedin ya, kurabiye yapayım ona.eli hamura degsin ona da etkinlik

Kızlar uzun uzun 2020 değerlendirmesi yaptım ama birden başka konuya geçti geri gelincede yazdığım o kadar şey silinmiş.neyse
Derslerim daha yeni başlayacak.
Menüde tavuklu pilav, salata ve hoşaf var
Eşim pazara gitti köy yumurtası almış 32 tane 5lt süt almış,sebze yeşillik birde.sutle yumurtayı eve bıraktı tekrar işine döndü ne kadar tuttu bilmiyorum.
Önümüzdeki 3 gün sıfır harcama hedefliyorum inşallah

Selam kızlar
Akşam menüsü
Kayseri yağlaması
Yaprak sarma
Havuç tarator
Yeşil salata
Supangle

oğlumu yıkadım ona tarhana yaptım içti
Hamur yoğurdum görümcem pişirdim sağolsun
Birazdan kahve içeriz eve gidecek
Sonra bir duş alırm

Bugun hepimiz 2020 degerlendimesi yazalim.diyecektim.ben de hadi bastan yaziver

Selam kızlar.
Pazarda 120 lira harcadım herşey pahalıydı. Kabak tatlısı yetişmez diye yaş pasta ekledim menüye.
Petekli bal gördü eşim aldık 80 lira da o tuttu.

Sabahtan temizliğe başladım. Tum evi temizledim sonra tüm aile banyo yaptık
Okula gittim defterleri imzaladım. akşama yemekleri zar zor yetiştirebildik.

Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bereketli bir 2021 yılı dilerim.

Ben storytel e üye oldum sesli kitap dinledim bir süre ama ben hızlı okurum o yüzden hızlandırıp evde yemek temizlik yaparken dinledim. Uyumadan önce dinledim. Okumaya fırsat olmayınca iyi oluyor.
Eşim bana doğum günümde kindle almış kitap okuyucu. Kobo marka da var Türkiye'de. Kitap hissi veriyor okurken. Ekitap satın alabiliyosunuz ya da indirebiliyorsunuz internetten. Ben çok sevdim küçücük bişey kitap taşımaktan da iyi.

Yılın ilk gününden günaydın kızlar. Gec kalktik kahvalti hazirlayacagiz simdi. Hic bir sey yapmadan oturmak istiyoru bugun. Esim.balık almisti yapicam.aksama. Tubitak proje girisi yapmam lazim.bugun bitirip rahatlamayi planliyorum. Kizimin ing sinavi var pazartesi ,biraz calistirmamiz lazim. Herkese mutlu huzurlu gunler❤

Henuz cikmadi. Sinirlerim yiprandi iyice aklim hep sonuclarda. Dr. 20/25 gunde cikar dedi patplojideki gorevli bir ay dedi. Bir ay doldu aradim dun 40 gun surebilir dediler. Uzadikca geriliyorum aceba kotu birsey cikti daha detayli inceleme yapiyorlar diyemi uzadi dusuncesi kemiriyor aklimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…